Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ma duc sa-mi tai venele in baie sa nu fac mizerie pe birou.Dimineata aveam +1kg,adica 59.Cine naiba a inventat atitea zile libere,cu asemenea repercursiuni asupra populatiei?Mai au corespondent in alta tara?Inca m-am ingrasat putin 1,5kg, avind in vedere ca stau de o saptamina acasa si ciugulesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Cum am promis vin azi cu cantarirea 59,4 kile, deci cu putin peste 1 kg m-am ingrasat in vacanta. Vad saptamana asta ce fac si apoi de luni ma dau la Scarsdale
pup si o saptamana faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

nu va sinucideti pentru un kg. in plus sau minus!
asta ar mai lipsi
lumea nu prea raporteaza - desi bile negre sunt de impartit - de e cazul

Mergi la inceput

Astrele si silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumim de horoscop. Eu inca nu m-am lamurit daca trebuie sa imi consult ascendentul sau zodia propriu -zisa. Sunt si f multe chestii contradictorii intre cele 2 zodii (pesti cu asc in Gemeni)...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Intr=adevar eu ma ingras f repede si slabesc relativ greu. Natura imi place, iar rolele ma tenteaza la nebunie, iar cu masajul trebe a-mi fac putin curaj ca doare (taur cu ascendent in rac)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eunice78

Eu inca nu m-am lamurit daca trebuie sa imi consult ascendentul sau zodia propriu -zisa.

Cand vine vorba de aspectul fizic conteaza mai mult ascendentul deci in legatura cu slabitul urmareste gemenii si in ultima instanta pestii

intr-adevar multe contradictii insa e de bine - nu e rau a fi Peste dimpotriva dar lipseste optimismul,energia Gemenilor
dar cu maimutica ca cum te descurci (ala nascut pe 29.09.04) ca bunic'meu un om _ "kemeny feju szekely" de kedves,jo szivu + papusica mea -maimuta-maimuta 29.09.04
de vrei detalii pentru discutii pe tema asta sa imi spui - nu pun link acum caci stiu ca esti ocupata dar de te interesaza subiectul putem discuta in doi caci subiectul e abandonat de un an de zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silar

Intr=adevar eu ma ingras f repede si slabesc relativ greu. Natura imi place, iar rolele ma tenteaza la nebunie

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Intr-adevar cei mai multi tauri se ingrasa repede dar si slabesc pe masura de vor – Janet Jackson – incredibil – cand grasa-grasa cand slaba- slaba – cum reusete chiar nu stiu
racii iarasi gurmanzi deci bazeaza-te pe ambitia Taurului caci Taurul chiar nu se lasa usor - bine ca ai ascendent rac daca nu ne paruiam deja desi sa nu crezi ca nu am prieteni/e foarte bune taur - si vor ramane asa caci taurul chiar nu se schimba - ori e bun-bun ori rau ,sau as zice unul neevoluat -
pentru a nu face loc la interpretari nici o zodie nu-i mai buna ca alta de exista diplomatie si bun simt -

Mergi la inceput

Power plate

Mergi la inceput

Mai Luna75, dar de ce sa ne paruim?? Ca mie imi esti draga.
Tu in ce zodie esti??

Mergi la inceput