Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Luna, multumesc pt detalii. Da, ma intereseaza subiectul, printre picaturi mai intru si pe forum. Cu cel mic..e de o caposenie rara, dar intr-adevar un cuceritor, ff dragut. Cel mare e leu cu ascendent in taur, dar parca e mai intelegator. Cel mic are ascendentul in rac.
Sunt insa curioasa daca poti sa zici ceva de combinatia pesti cu ascendent in gemeni cu balanta cu ascendent in fecioara (sotzul).

Fetelor, scuzati-ma pt of topic.
Spor la slabit!

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by eunice78

Eu inca nu m-am lamurit daca trebuie sa imi consult ascendentul sau zodia propriu -zisa.

Cand vine vorba de aspectul fizic conteaza mai mult ascendentul deci in legatura cu slabitul urmareste gemenii si in ultima instanta pestii

intr-adevar multe contradictii insa e de bine - nu e rau a fi Peste dimpotriva dar lipseste optimismul,energia Gemenilor
dar cu maimutica ca cum te descurci (ala nascut pe 29.09.04) ca bunic'meu un om _ "kemeny feju szekely" de kedves,jo szivu + papusica mea -maimuta-maimuta 29.09.04
de vrei detalii pentru discutii pe tema asta sa imi spui - nu pun link acum caci stiu ca esti ocupata dar de te interesaza subiectul putem discuta in doi caci subiectul e abandonat de un an de zile

Cu rabdare si perseverenta limita e cerul

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Revenire spectaculoasa:58kg.
N-am vazut pe nimeni cu detalii despre slabit?V-ati lasat sau nu mai e vaslabil miercurea zi de raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

'Neata fetele si week-end placut
Se pare ca eu am ajuns repejor la greutatea de dinainte de paste, fara papat dupa ora 18, cu miscare la munci, si am inceput sa iau niste Omega 3.
pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

N-am vazut pe nimeni cu detalii despre slabit?V

de maine caci tot se poarta cand e vorba de slabit
mai tarziu merg sa caut si lista si sa vedem castigatorii pe luna martie - pardon aprilie - caci zboara timpu' si uite putini au silueta de invidiat (participantele la topic se exclud bineinteles)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eunice78
Sunt insa curioasa daca poti sa zici ceva de combinatia pesti cu ascendent in gemeni cu balanta cu ascendent in fecioara (sotzul).

e de bine

deci Petru nu e maimutica - nu-i nimic - mai bine - altfel e de jale -eu zilnic as pune-o pe fata mea la vanzare cu fite cu tot dar cand vine vorba de pret - ma tocmesc prea mult si nimeni nu o vrea - normal

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by

Tu in ce zodie esti??

stie tot forumul si din cauza mea fetele sunt exilate si duap cum vedeti nici grupul de suport nu are adepte desi primavara obisnuia sa vina lume
ei eu nu pot decat sa ma bucur caci la o adica comunic mai bine cu 5-6 persoane dar stiu sa o fac si cu o 100 de nu se sperie lumea de lume desi bau - bau nu sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Noi mai avem floricele?
Mi-am adus aminte instantaneu Luna75 in ce zodie esti, sa stii ca eu am avut in facultate o prietena f buna timp de 5 ani, si nu ne-am certat niciodata
M-ar interesa si pe mine un horoscop dar nu vreau sa abuzez.
Spor la slabit si incep si eu sa visez la ziua in care voi fi , sper sa reusesc pena pe 14 iunie cand voi fi nasica de bebitz
Week-end placut

Mergi la inceput

Oricum eu am confundat ziua.Aveam impresia ca ieri a fost miercuri.Sint atit de obosita ca nu mai nimeresc.

Mergi la inceput

Sursa mea secreta de inspiratie

sper sa am timp si de floricele
luni dimineata - ne apuca mserios de treaba caci eu recunosc am mai mancat o pizza,o prajitura,un chips dar nu am abuzat - deloc

Mergi la inceput

Luna,foarte frumos!Care era palatul tau?

Mergi la inceput