Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mama ninsoare?Unde esti in Franta, Mik?????

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

La 1000m altitudine, linga St Etienne.
Pozez si va arat.

Editez : no poci sa fac poza, tre' sa incarc bateria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Hristos a Inviat!
sper ca ati petrecut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Adevarat a inviat, Liris! Am petrecut bine, acum suntem la munca si tare era bine acasa Tu cum ai petrecut?
Zuzi merci, esti o draguta.

Am o groaza de treaba, am intrat sa va citesc si sa va salut. O zi buna, fetele!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bine v-am regasit, fetelor! Eu sunt la munca, happy ca am treaba. Cand termin merg s-o scot pe Meri la o plimbarica si poate vedem mall-ul ca vreau o bluza de acolo.

Da, mi-au revenit energiile, am chef de viata si de nebunii...
Din pacate si de mancare...

Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina
P: un sandwich urias cu salam si cas afumat si 6 melcisori cu branza si stafide. Huooooooooooo
S: nu stiu inca, mananc ceva la chef....

Revin

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am revenit.
Am vazut poze de la voi, toate frumoase frumusele. Eu nu am facut (sa imi fie rusine).
La ai mei a fost ok, am dormit cum n-am mai dormit de mult, am mancat cat un veritabil purcel (asa ca raportul il dau marti).
Meniul de azi:
Exquisa (100g) cu sos de capsuni si portocale si 2 crackeri integrali+ 1 biscuite
pangasius in folie (200g) cu fasole verde natur si salata de rosii + jumate de portocala
cereale cu iaurt sau mamaliga cu iaurt (sa vad ce am chef) si o felie de cheescake
Va pupic si ma intorc la munca,
Anky: iti trimit PM cu numarul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce faceti frumoaselor! Grasute dupa Paste? Pai de sapt viitoare, de marti cind dam raportul incepem concurs nou, sa zicem .. "sirenele sexoase pregatite pt costumele de plaja", fara poze Cu toate ca nu e idee rea. sa zicem intr-o luna poze de la fiecare in costum de baie, fara mila, nu ascunse dupa copii ori saluri, fata si profil. Facem un album cu visualizare privata numai intre noi, asa ca orice ar fi macar nu ne stie tot forumul:)Am vazut o groaza de poze, Hopes, Criscosty, Mik tinerica cu trei pui(ce copii mari ai Mik!), Mephala cu freza noua frumoasa, Gusta si olandezu'(va sta f bine impreuna, va potriviti tare bine eu nush de unde atitea probleme pe capul tau), Laura bronzata si slaba(chiar asa tizo, esti prima la costum de baie in albumul nostru ). Si parca am mai vazut citeva dar am uitat.Yubi mii de felicitari! Ce veste buna!Zuzi o sa pun si niste poze cu puii mei, tot uit sa incarc in albumul public.Eu tot cu greata de carne, cred ca am mincat prea multa. Ca vad ca si salatele mi se ofilesc in frigider, inseamna ca mi s-a acrit de la combinatia asta. Am dat-o pe peste, legume si fructe mai multe. Nu prea is ok la kg. Slabisem pina la 72 si cind mi-am dat regimul peste cap am incepüut sa pun cite 100-200gr/zi, vad ca de ieri is stabila la 72.8kg. Nu am chef de peste chior cu lamiie, il fac in fel si chip sa iasa bun, maminc somon afumat care e gras rau, brinzeturile light is bleahhh se lipesc de dinti pur si simplu. Mamica dulce o sa treci si de perioada asta. Daca poti fa niste schimbari in meniu. De ex dimineata baga o salata de frucze cu mix de alune, pe urma un peste cu spanac la cuptor, seara legume fierte. Teoria o stiu bine practica ne omoara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Meniu ieri:MD:Musli cu cicoloata si cocos+lapte si cafeaP: o chifla neagra mare cu 3 felii de somonGustare: fructe si mix de alune si fructe uscateC: jakobsmuscheln(carnea din scoicile mari nu stiu exact cum le zice pe romaneste) fripte in ulei de masline cu ierburi picante, gratinate scurt in cuptor cu parmesan+ spanac trecut la urma printr-o lg de ulei de masline si usturoiAzi:MD: musli cu cioco si cococ+lapteP: iar piine cu somon si sos din ala pt somonG: fructe si mix de alune+fructe uscateC: peste fiert, dar e din ala mare gras, dorsch ii zice, nu-i stiu echivalentul romanesc + spanac ori cartofi fierti.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! v-am scris inainte de pranz si mi-a aparut intr-una eroare cand trimiteam, iar acum nu mai pot sa scriu ca sunt obosita!

liris, ti-am trimis pm cu reteta de praji, sper ca l-ai primit ca l-am trimis inainte sa-mi apara eroarea...daca nu sa-mi spui sa-ti mai scriu odata!
Mik, esti o pustoaica tinerica, iar copii parca ar fi fratii tai!
Marilena, bine zic fetele, ia sa nu-ti mai pese de gura lumii, voi sa fiti fericiti! nu masca ventuzele, las' sa moara de ciuda cine vede!
Anda, bine ai revenit!
Carmen, ai castigat la loto? de ce esti secretoasa cu noi?

va pup pe toate ma duc sa trag un pui de somn!

Mergi la inceput

Aaaah si cum oare am uitat sa scriu pe linga peste si fructe: cicolata si drajeurile Katja. Ce rau e cu potfele de dulce! Nush ce-i cu mineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,vad ca v-ati distrat frumos de Paste,am vazut tot felul de poze frumoase cu voi.Eu m-am pricopsit cu o rinita urita de tot,tot pe la ORL umblu,se pare ca ma paste si o operatie cind ma intorc in Olanda.Acum mi-au dat un tratament,cica sint si alergica la praf,fum de tigara,mucegai.
Anda,scrie-mi numarul sper sa ne vedem saptamina viitoare, ma doare capul si sint tare fonfaita,e groaznic.Marti tre sa merg inapoi la control.In rest stau cit mai mult cu bunica-mea care e tare bolnava,nici cu prietenii nu m-am intilnit inca si in starea asta nu am chef de nimic.
Va pup pe toate

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput