Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Semnez si eu condica...desi nu va dau meniul...ca nu se cade sa va corup....

Sper sa va puneti pe treaba din nou si...sper si eu sa ma satur de prostiuare si sa ma apuc de stilul de viatza sanatos. Nu ca acuma as manca aiurea...dar mai scap in cozonac sau vreo praji ca desert...in rest...pap sanatos.

Azi am fost cu bb Tudor la dr...unde ne-a examinat asistenta din cap pana in picioare si suntem superok. Papam san la greu si dormim...deci suntem un cumintel. Vom iesi de maine si afara cam 30 min...apoi proresiv din ce in ce mai ult...asa ca...voi face si ceva miscare.
Va poop si ...pe maine

PS: Am votat subiectu'.....! Mephala!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Clara, multumesc mult-mult! bine ca mi-ai atras atentia ca eu nu-mi verificam pm-ul.

noi Pastele l-am petrecut cu un grup mare de romani si cupiii lor. a fost foarte misto. fi-miu si-a gasit un bebelutza mai mic ca el, si l-a caftit si el cit a putut. restul erau mai mari ca el si minca el cafteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Liris frumoase poze si se vede ca ai slabit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

liris, ce fain e nazdravanul tau, alea in cada mi-au placut tare! si tu arati ft bine!
Al meu cel mic il cafteste pe asta ce sta sub noi, si ala e cu un an mai mare, dar un bleg sta ca mutu ca ma si enerveaza, si al meu ba arunca cu nisip pe el, ba ii trage cate o palma... ieri i-a dat cu un bat in cap fiindca ii trebuia masina pe care statea asta , si a inceput ala sa planga saracul, i-a facut un cucui in cap! l-am certat pe Luca, i-am dat una la fund, degeaba, el radea...nu stiu cum sa mai procedez cu el, ca nici cu pedeapsa, sa stea la el in camera, nici cu cearta nu rezolv nimica...si pe bune nu mai stiu ce sa fac!

anky, sanatate multa! asta cu alergia cred ca gasesc la toata lumea asa, exact la ce esti tu alergica, i-a iesit si la sora-mea anul trecut!
Laura, cum a fost la intalnirea cu Alina? ati mancat o placinta din aia de care tot pomeniti?

ai mei se uita acum la niste desene cu dinozauri, apoi ii pregatesc de culcarica sa ma uit si eu linistita la serial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,trimite si la mine niste optimism.
Yubi,Felicitari si sarcina usoara.
Liris,superb baietelul tau iar tu areti excelent
Claudia,merci.
Sora ta ce a avut,tot rinita?.M-am bucurat totusi ca nu am sinuzita,aia e si mai nasoala.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

anky, sora-mea si-a facut test de alergii fiindca a tusit cateva luni si nu stiau din ce cauza...si atunci i-a iesit ca e alergica la praf, mucegai!!! ingrijeste-te sa te faci bine si bucura-te umpicutz de ai tai!
pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Claudia,stii cumva ce tratament i-au dat ?.Mie mi-au spus ca trebuie sa ma operez pentru ca e o rinita hipertrofica.Am sa merg si la ORL in Olanda sa vad ce si cum.
Te pup,merg sa imi fac niste inhalatii.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Seara buna fetelor!
hcclara, da am fost la intalnire; Alina e o super tipa, fetele ei sunt frumoase si dulci, iar noi am petrecut cateva ore foarte placute.
Ne-am intalnit la unul dim mall-urile din zona pentru ca si soacra ei sta undeva aproape de mine, am baut o cafea, am mers prin cateva magazine, am mers la fast-food, si am venit la mine pentru o jumatate de ora. Timpul a trecut prea repede, de abia am apucat sa ne cunoastem. Copii de asemenea s-au inteles bine; Eu sper si la o adoua intalnire vineri, dar nu se stie; ei sambata se intorc in tara, si bineinteles ca au multe de facut pe aici.
Alina va pupa pe toate si de abia asteapta sa intre pe forum.
Am facut si 3 poze pe care o sa le pun maine sau poimaine (eu tot mai sper ca ne vom mai vedea).

In rest, maine daca e zi libera plecam la Cesme; nu o sa facem baie, doar ne mai plimbam pe acolo.
Liris, ti-am vazut si eu pozele; ce dulce e ala mic! sa-ti traiasca! Pe tine nu te-am vazut de cat in cateva; esti slaba, nu ai ce sa mai slabesti!

Vikinga, de care laura vorbesti in costum de baie? ca era sa-mi stea airanul in gat cand am citit? Credeam ca mi-a pus sotu' vreo poza pe album si eu nu stiu! totusi de cine vorbeai? Nu de alta, dar eu nu ma prea fotografiez in costum de baie!

Gusta, nu am banuit nici o clipa ca este o diferenta de atatia ani intre voi; sincer, nu se vede, si chiar daca s-ar vedea, asta nu e treaba nimanui; iar o varsta apropiata intre parteneri, nu duce automat la o casnicie fericita! Eu cred ca ar trebui s ate intereseze mai putin pana la deloc ce spun altii! Voi sa fiti sanatosi si fericiti!
Anky, imi pare rau ce aud; esti sigura ca e rinita? Poate fi doar o alergie puternica, e sezonul lor! Multa sanatate, orice ar fi!
Delia, ma bucur ca ti-a placut in Turcia! asteptam poze! Bine ai revenit!
Anda, si tie un "bine ai revenit"! Sper ca ti-a priit concediul!
Tzuni, ma bucur ca esti mai bine! Da' mai baga-ma si pe mine in seama, sau esti suparata? am zis ceva ce te-a suparat?
Criscosty, Mephala, Carina, Eftimie, mamico, Hopes, Dordia, Violeta, , Zuzi,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Intru pe fuga....tlaura, nu-s suparata, doamne fereste! Ma gandeam ca poate tie nu ti-a picat bine ca de Florii ti-am spus la multi ani pt numele de familie! Cat despre poze, ti-am zis ca arati super bine, pari foarte tonica si plina de viata. Tin pumnii sa fii ok si cu sanatatea.

Delia, mai asteptam mult pozele istanbulinice?

Revin mai in noapte.

Ela

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, esti la party? Cum te distrezi?

Laura, asteptam pozele.

Eftimie, te uiti la meci?
Bere bei? Hai sa ciocnim un pahar!
edit: m-am uitat peste pozele lui Liris, e atat de scump pustiul tau! si tu arati mi-nu-nat!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput