Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 3
mamica dulce spune:
Neata dragele!
Eu inca nu am telefon acasa si MA DISPERA!!!! Nu i-am mai sunat pe ai mei de o luna cred
Gusta, pai din poze esti asa de subtirica, nici nu-ti mai trebuie concurs :) Dar, in caz ca sunt doritoare de concurs, eu vreau musai pe lista. Vikinga, ce zici?
Zuzilici, ce faci? Ai mai scris ceva de mama soacra? S.-a facut bine cat n-am avut eu net? Sper ca da. Cum e noua casa, v-ati acomodat?
Cu nepotii si nepoatele...pe de o parte as pastra unul (baiet) dar daca gasesc doritori le dau pe toate si astept sarcina nr 2, poate iese vreo unul mai putin negru Dar deja mi-e greu sa ma despart de bebelusi, sunt asa de draguuuuuuti si au crescut enorm de joi pana acum...in nici o saptamana s-au dublat si sunt asa pufosi si puternici..niste scumpei.Abia astept sa faca ochi,atunci ma pot hotari care-i al meu
Tzuni...vad ca esti binisor, ma bucur!
Ma duc sa fac ce-mi place cel mai mult la scoala asta...anume factura!
V-am pupat si va salut pe toate!
Hopes spune:
Neata,
Tzuni, Mephala, Gusta, Dordia, Crysosty, Hcclara si multumesc
Gusta, am vazut pozele si sunt minunate ai o fetita ff reusita , iar tie iti sta ff bine. Totusi nu inteleg care e treaba cu sotul tau, mie nu mi se pare deloc batran. Arata f bine. Si apoi pe tine te doare gura lumii? Fii serioasa. Voi sa va iubiti si sa fiti sanatosi.
Mamica Dulce asteptam pozele cu nepoteii
Azi fac o supa sa ne degresam un pic.
Copilul meu a dat de desene animate, si greu il dezlipeasc de la TV. Pe de o parte mai stau si eu linistita, dar pe de alta eu nu-s obisnuita cu el decat in picioarele mele, cu jucariile peste tot pe unde ma duc. E o senzatie tare ciudata sa il vad ca sta cuminte.
Revin
Eftimie C. spune:
In sfarsit am reusit sa tot din urma.
Yubi ce veste mare!Sa fie intr-un ceas bun pana la termen si sa ai o sarcina usoara!
Dordia ai un de vis Ce pofta de un copil mic mi-ai facut...Dar ma consolez cu gandul ca in 4-5zile vine finutul si am sa ma satur.
Carmen ti se potriveste noua tunsoare.
Tzuni iau eu si-i dau Violetei un suc, ca si eu am uitata ca am o restanta la intretinere si plata se face la capatul culoarului, chiar pe etajul meu.
P.S. multumesc pentru filme.Le-am notat.
Laura subscriu la poza ta de langa floare
Fotografiile sunt facute la Izmir?Superb locul!
Mik esti o "copila" cu 3 copii si cred ca vacanta a fost foarte reusita, dupa pozele puse.
Ioana m-a dat gata Delia.Cred ca deja a ales meseria pe care vrea sa o faca cand va fi mare Are har!
InaC cum merge sarcina? sau nu stii inca?
Hopes vazut si la tine poze tare dulci Te astept in judet.Eu am rude si la Tg,Neamt, dar n-am mai fost pe-acolo de jumatate de an.
Criss frumoase poze si vad ca Dany are mare trecere la fete
Salut si si celelalte fete din
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Multumesc pentru aprecieri la adresa pozelor mele!
Bagai si eu cate un ochi la pozele voastre: sunteti frumoase fetelor, si voi si copilasii vostrii!
Mik, am vazut si pozele tale si acum am realizat ca esti fericita mamaica a 3 ingerasi! probabil ca e greu, dar ai si de 3 ori mai multa fericire! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Hopes, concediu placut, sa te odihnesti si sa vii cu forte noi!
hcclara, multumesc pentru compliment, dar stiu eu ce stiu; burtica mea isi face de cap! Am spus-o si o mai spun: toate kg. mele in plus, sunt concentrate pe burta! Sunt slaba in rest, iar cand mananc mai mult sau sunt balonata, ma intreaba lumea in cate luni sunt!
Stiu ca asta numai cu masaj s-ar duce, am intrebat-o odata pe sabina, unde il face ea si cum e, dar ori nu a vazut intrebarea mea, ori nu am vazut eu raspunsul ei!
Gusta, si pozele tale imi plac, arati foarte bine asa, si ai si o mandrete de fata! cati ani are?
Justa, da' ti-a facut-o Delia! Si Dodo imi place! Cred ca si lui fi-miu i-ar placea! Se pare ca ai nostrii au preocupari comune; si el se baga cu papusa (are si el una) in baie si o spala in chiuveta! dar de tuns nu a tuns-o pana acum!
Fetelor, as scrie mai mult caci de abia am inceput, dar m-a sunat Alina 71, si merg sa ma intalnesc cu ea. Revin dupa amiaza!
Pupici la toate!
Eftimie C. spune:
Carmen ceva vesti despre concurs?
Si nu aveai de impartasit o veste buna inainte de Paste,cand toate am crezut ca esti ????
Mik spune:
Buna dimineata !
Zuzilici, Eftimie, Hopes, Gusta, Delidana, Tzunica, Laura :
La mine ninge ! Copii sunt exceptional la scoala azi. O sa stau destul de linistita.
Iar am frisoane, ieri sera mi-a trecut cu iboprofen, sper ca mearaga si acum.
Zuzilici, ai terminat cu totul mutatul ? Isabella cum se simte in casa noua ?
zisa Cami, Crystina, Olo nu v-am mai vazut de tare mult timp.
Mai trec.
gusta spune:
Nu am plecat inca si asa va mai scriu un mesaj.
Va multumesc la toate fetele pentru aprecieri la poze.
Hopes din poze nu se vede diferenta da este de 21 de ani si pe multi ii doare de asta parca mi-ar da ei de mancare.
Laura intalnire frumoasa si cu poze ne-am inteles.
Mik cum sa ninga ca aici se anunta ploaie.
Mamica dulce nu sunt asa subtire da ascund suncile bine.
Sa va zic ce mi-a facut Bert mi-a tras o ventuza pe gat cica sa ne iubim ca tineretul si stie ca le urasc,iar acuma caut ceva sa o camuflez ca deja o sa am priviri dubioase.Da frumos a fost ca nu mi-a zis si cand am vazut-o in oglinda el era deja jos si iesea pe usa si eu tipam din capatul scari frumos ne mai sade asa.
Gata acuma chiar plec ca sa vad ce au pregatit astea in oras.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Salutare,
Am revenit si eu acasa si direct in paine la serviciu.
Am intrat doar sa va salut scurt, sa va urez odihna placuta in continuare celor care inca nu au reinceput serviciul.
Sper sa reintru mai tarziu cand ma eliberez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Carmen ceva vesti despre concurs?
Si nu aveai de impartasit o veste buna inainte de Paste,cand toate am crezut ca esti ????
am citit ca maine se desemneaza pozele castigatoare.
si nu, vestea buna o tin numai pentru mine, sper ca nu va suparati, :).
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)