Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup, frumoaselor! Aseara n-am apucat sa mai mananc chipsuri, ca m-a apucat o stare de rrrrrraaaaauuuuu, cu senzatie de voma....mi s-au umflat si sanii de parca imi iau zborul....

Nu, nu va inghesuiti cu presupunerile, nu-s gravida!

Gabrielama, ai o energie uriasa! La cata treaba ai.... Bravo tie!

Justasmallkiss, sper si eu ca Meri sa fie happy cu asa o mama, nu sa-si spuna in gandul ei, la culcare "aoleu, mami meu e nebuna!"

mephala, ma uitams i eu intr-o zi la Meri cum se juca singurica si ma gandeam ca tare mi-ar placea sa mai aiba un fratior! Ooooof, da cum decodoarele patriei lasa de dorit...

EfitimieC, sa-mi spui daca ti-a placut filmul, ok?

Carina, Hopes,Violeta, va pup!

Rolo, Madelaine, Roxa-Boxa, Sabinutz, Delidana, Nastad...pe unde sunteti? Ma gandesc la voi, sa stiti...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu pa-ici pana nu se inchide capitolul
am ajuns aseara, dar horror, copii muciosi iar Sofia a vomitat in masina.
deci nu-s prea vesela.
gheogrhe s-a perpelit toata noaptea din cauza mucilor, bietul de el.deci ma raportez nedormita.
am azi la 4 programare la impachetare si masaj, ultima din serie, insa nu stiu ce sa fac. Mi-e nustiu cum sa las copiii acasa bolnavi numa pt gargaunii mei....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ioana si eu ma plec in fata muncii tale.Am vazut in Italia genul asta de asistenta medicala, dar la jumatate din cate faci tu.Sper sa fie si recompensa pe masura.
Tzuni sper sa vad filmul diseara, daca Edi e cuminte si ma lasa.
Sabina sanatate la copii muciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Justasmallkiss, sper si eu ca Meri sa fie happy cu asa o mama, nu sa-si spuna in gandul ei, la culcare "aoleu, mami meu e nebuna!"

mephala, ma uitams i eu intr-o zi la Meri cum se juca singurica si ma gandeam ca tare mi-ar placea sa mai aiba un fratior! Ooooof, da cum decodoarele patriei lasa de dorit...

EfitimieC, sa-mi spui daca ti-a placut filmul, ok?

Carina, Hopes,Violeta, va pup!

Rolo, Madelaine, Roxa-Boxa, Sabinutz, Delidana, Nastad...pe unde sunteti? Ma gandesc la voi, sa stiti...

Tzuni si eu te pup
M-ai facut sa zambesc cu dorinta de a o vedea pe Maria ta cu un fratior la joaca. Si eu imi imaginez cateodata cat de fain ar fi sa mai am un sau o partenera de joaca la Eduard...dar imi revin ff repede. Ma trezeste chiar Eduard. Non stop vrea cate ceva de la noi si-mi imaginez cum ar fi sa am parte la dublu de asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mi-am luat azi o pereche de pantaloni. Rosii

Ca-s rosii nu-i nimic anormal, dar i-am luat in speranta ca voi slabi. Poate asta ma va stimula mai mult. Stau prea fix pe mine. Deci daca nu slabesc n-am cum sa-i port. Sper sa ma stimuleze asta. Am mai facut asta dupa ce am nascut. Si a functionat. Acum doar sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by carina

De dimineata am vrut sa scriu ceva, dar tot am avut cate ceva de facut. AM fost un pachet de nervi toata ziua. Va zic si voua poate imi dati un sfat.
Noi avem un apartament, pe care in octombrie l-am dat in chirie finului nostru (eu n-am fost incantata de asta, dar sotul a insistat ca tre sa il ajutam ca are o firma de proiectare care ba merge, ba nu si avea nevoie de sediu, bla bla). SI trece noiembrie, trece decembri, vine mai si noi nu primim nici un leu pe chirie. Ne tot roaga sa il mai asteptam ca tre sa incaseze si l-am asteptat. Dar azi am aflat ca marti a noastra fina si-a facut operatie estetica la nas la o clinica privata. Si atunci mi-a sarit mustarul - noua nu ne platesc chiria ca nu au bani si ea isi face operatie estetica. Deci, ce ati face voi in situatia asta? Noi i-am chemat in vizita azi cu intentia de a le da de inteles ca ar fi cazul sa isi plateasca chiria (sotul din dotare trebuia sa faca sugestia ca a lui a fost ideea din start). Dar normal ca nu a avut tupeu sa zica nimic, asa ca...... EU nu stiu ce sa fac ca imi e rusine de rusinea lor.

Anda un singur lucru te pot sfatui: Sa incepi conversatia c-o gluma si sa le spui ceva de genul: Frate, frate dar branza-i pe bani!
Si le spui foarte profesional ca sa zic asa ca avand invedere c-=ati foast mai mult decat ingaduitori cu ei acum e timpul sa-si mai plateasca si darile. Asta ar fi una din variante.

A doua ar fi sa le ceri bani im[rumut si dupa ce-i primesti sa le spui ca-s in contul chiriei. Nu e profesional si nici frumos dar ....e sanatos ca sa zic asa. Ideea de baza ramane aceeasi : ei trebuie sa-ti plateasca indiferent de modul in care ajungitu in posesia banilor.

Cat despre sotl din dotare cred ca trebuie si el un pic "educat" in modul de-a face afaceti cu " familia". Adu-ti aminte cum te-au "pisat" la cap ai tai cand le datorai bani. Cred ca poti folosi aceeasi metoda cu fini tai care par ca s-au culcat pe-o ureche. Rusinica sa le fie.

In rest te pupic si merg sa mai citesc din urma.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Marilena, , pai tu erai prezenta, ai intrebat ce mai fac fetele si io m-am gandit la fiecare...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mai putin la mine. Ei, dar asta-i viatza.... ce sa-i faci.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata!
Azi cumatra mea se interneaza pentru a da nastere celui mai dulce finut din lume si eu am emotii mari

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Sa fie intr-un ceas bun si sa ne tii la curent. Ii doresc nastere usoara, recuperare rapida si bb mancacios si cuminte.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Nici macar tu nu te mai gandesti la mine ?!?!

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Multumesc Zuzilici Nasterea s-a amanat pentru maine, azi i-au facut doar niste analize.
Hopes abia astept sa te vad in super-pantalonii rosii Sper sa te incapa curand.

Mergi la inceput