Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 19

hcclara spune:
ia sa-mi ziceti si mie unde vad blogul Andei ca eu sunt cam chioara, sa mi-l salvez si eu!
Anda, am cumparat de-ale gurii, garnele ca deseara ne griluim pe balcon, salate si capsuni...si o minge de fotbal pt Marc!
Ma pun acum sa fac curat pe aici, si sa bag o tura de haine la spalat, sunt bucuroasa ca m-a lasat durerea de cap, mi-a dat vecina o pastila ruseasca (o fi fost cu vodca in ea), cica pe baza de cofeina si aspirina si vad ca mi-e mai bine! a zis ca si pe ea a durut-o capul vreo 2 zile la rand!
pupici si spor la munci tuturor!

Hopes spune:
Gusta lasa ca are timp sa invete romaneste, oricum sigur o sa-i placa si in RO, ca avem si noi lucuri frumoase
Gabrielama - eu m-am mai linistit de cand am copilul, la 6 rup usa sa ajung mai repede la el, dar cat sunt aici muncesc cu placere. Acasa la fel cat stau stau cu mare drag. Imi place sa-mi diversific programul, numai ca vremea n-a permis asta
Mephala - Merci. Pupici la baieti. Au inceput sa se joace impreuna? Se impaca bine? Nasii nostri asteapta si ei in iunie un baietel (daca ai auzit) si-si fac probleme ca nu or sa se joace, ca nu or sa se impace, fetita e super egoista si in ultima vreme batausa rau, imi bate baietu' de cate ori mi-l prinde.

Eftimie C. spune:
Claudia ia de aici adresa blogului si bag-o la FAVORITE :
http://andaoana.blogspot.com/
Anda am si motive sa fiu binedispusa.Daca as avea si chef de dieta, ar fi super.
Conteaza pe sprijinul nostru virtual in ceea ce priveste afacerea ta.Eu promit sa-ti fac o vizita la cafenea daca ajung prin zona.
Carmen sunt dezamagita.Ma asteptam la un vis mai deocheat

carina spune:
CarmenE: si nu ne spui si noua motivele?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Gabrielama spune:
Mephala, multumesc de intrebare - sunt binisor, putin mucioasa, ba cu nasul infundat, dar nimic serios. Trece...
Hopes, eu in general imi duc copila acasa si apoi ma intorc la birou (toate sunt foarte aproape, gradinita, casa, biroul), unde mai stau o vreme... Imi mai car si laptopul cu mine. Boala grea...
Carina, la ultima scoala pe care am facut-o mai la batranete, proiectul meu la materia "Antreprenoriat" a fost deschiderea unui restaurant; caci imi doresc tare mult sa fac asta... Iti tin tie pumnii pana atunci!
Eftimie.C, scuze de confuzie. Intrebare - ce fel de ruda (adica ce grad de rudenie si cum te inrudesti cu ea) este o cumatra?
Plec la masa in oras, ca am invitatie de la niste ...cum sa-i numesc, parteneri de afaceri. Imi planific niste peste la gratar si salata.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

mephala30 spune:
Gabi, intalnire placuta!
Hopes, da, am aflat vestea...
Per ansamblu, baietii mei se inteleg bine, e o placere sa te uiti la ei cum se joaca impreuna, sau cum se bat amandoi pentru aceeasi tricicleta, . Oricum, asta mic il capaceste pe cel mare. Cel mare riposteaza si trebuie sa intervin eu, sa-l pup pe cel mic si sa-l impac pe cel mare,
...si tot asa. Un deliciu!
Anda, n-ai chef de munca?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

Eftimie C. spune:
Gabrielama abia acum am realizat ca nu in toate regiunile din tara se spune cumatra.
In cazul nostru cumatra e femeia careia ii botezam copilul(dar se mai foloseste si pentru cazul in care cununi copilul cuiva)
Anda evenimentul, de care vorbesc de azi dimineata, dar care s-a amanat pe maine dimineata (deci tot cu veselie va voi intampina) este nasterea primului nostru finut.
Mai ce ploaie a tras pe la noi.Sper sa nu mai revina ca acusica trebuie sa merg dupa Edi si nu stiu cum ne-om descurca singurei prin ploaie

justasmallkiss spune:
Am venit de la scoala,prin octombrie asteptam raspunsul daca o accepta sau nu pe maimutzica,daca da atunci la anul in aprilie mergem cu ea la testare...daca nu,trebuie sa cautam alta scoala.
Si bineinteles inainte sa plecam am scos javra afara si cand m-am intors am avut surpriza sa gasesc tot holul plin de KK,a facut si apoi a calcat in el si l-a intins peste tot.
Carmen E,pai nici nu mai stiu de cate ori pe zi dezinfectez holul si il spal si lui cu toate ca nu ar fi voie ii fac baie aproape zilnic sa nu puta sau sa imi care microbii in casa. Asistentä medicala si ajutor la domiciliu fac,am bolnavi fizic,psihic(care imi mananca nervii) si(sau) batrani care nu se mai descurca si trebuie ajutati,sau care sunt paralizati la pat...ii spal sau le fac dush zilnic,le schimb scutece,le dau pastile,fac bandaje,iau tensiunea,le dau sa pape ca si la bebeii mici celor care nu pot sa manance singuri,"imi rup spatele" cu unii pe care tre' sa-i mut din pat in scaun pt handicapati,apoi la dush...si inapoi,chem medicul la vizite,merg la doctori,iau retete si le cumpar medicamente,comand scutece sau produse de care au nevoie....cam asta fac eu,o amestecatura intre infirmiera si sora medicala(spun amestecatura pt ca fac unele chestii ce le face asistenta medicala,dar eu nu sunt).Cu "specializarea" care o am acum,daca as vrea sa fac scoala pt asistenta medicala,mi-ar scurta timpul cu un an,in loc de 3 ani as face doar 2.
Claudia,pai ai fost mai castigata cu asa joc. N-am facut programarea pt examen.
Marilena,creativa prichindica ta.Nici Delia nu vb romaneste.
Anda si tu la fel,sa ai o saptamana linistita si frumoasa.
Carmen,se baga si el,ieri cand l-am sunat(eram pe drum intre babe) era turbat de nervi pt ca nu era nici 12 ceasul,fusese de 2 ori cu el afara si deja era la a 3-a tura de curatzat.Ma bucur ca sunt bine copilasii. si eu si iti doresc sa ai o saptamana linistita.
Tre' sa spal catzelul,sa-i fac freza frumos si poze pt ca e interesata o femeie sa il ia.Are casa,gradina mare si inca un "sorecar" in dotare.DOAMNE AJUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Va tzuc pe toate,merg sa obosesc neastamparata,poate poate se culca si ma apuc de calcat...deja am un munte.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

justasmallkiss spune:
Delia cica accepta sa il dau pe Dodo daca ii luam in schimb un iepuras.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Hopes spune:
Ioana tot respectul ptr. ce faci. Eu n-as avea nervii si rabdarea asta.
Mephalainseamna ca ai scapat(daca pot sa zic) cat de cat cu ei
Gabrielama e bine ca poti si poate si fata sa stea fara tine. Noi suntem "amanetati" amandoi indata ce intram pe usa