Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Da CarmenE ma plictisesc daca stau mult acasa, mie imi place la serviciu. Poate nu era asa daca aveam parte de vreme frumoasa, da asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata gagici, ce faceti?
si voi astea cu concediu, nu mai incepeti odata munca, ca nu mai dati pe aici altfel...
ma doare capul de nu mai rezist, imi vine sa ma urc pe pereti, ma doare cam de cateva zile, nu stiu de ce, o fi de vina curentul la noi in casa? sau de la steriletul asta?
Carmen, e cu 5 zaruri, e o schema pe care trebuie sa o urmezi, cam asa:
1
2
3
4
5
6
m
M
Q
F
C
Y
schema e dubla, pe o parte esti obligat sa faci la rand, pe alta parte pe sarite, adica poti da mai intai dupa 1, apoi faci full, apoi ce vrei tu. m = mic, trebuie sa fie de la 17 pct,M=mare sa fie mai mare decat micul, Q= qinta, asta e mica de 25 pct de la 1-5, sau mare de la 2-6 asta e de 30 pct...daca te intereseaza spune-mi si iti scriu pm si te invat, sau mai simplu, daca va faceti concediu vreodata in germania sunteti invitati la noi, si va invatam atunci si sa vezi ce o sa va placa!!!
Ioana, cand ai examenul pt carnet? nu ne-am mai jucat aseara ca era deja intuneric, ne-am dus in pat si ne-am jucat de-a mama si de-a tata,da asta il stiti si voi!!!
Marilena, zici ca faceti curs de invatare a limbii romane? mult succes! si eu l-am invatat pe al meu romaneste, acum vb binisor, cand suntem in ro ma mai intreaba ce nu intelege, insa nu poate urmari filme romanesti cu mine, i se pare tare greu!

va pup ca plec pana la Aldi, am primit tableta de cap de la vecina, o iau imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen E., nastere usoara cumnatei si un bebe sanatos ii doresc!

revin mai pe seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ca matinale sunt fetele.Gata de azi declar razboi kg si am scos biciul din dotare asa ca aveti grija.

Carmen tu ai zis ca e cool numai ca vecini se tavaleau pe jos de ras.

Ioana copilul face numai tampeni si prostioare ,iar ulrima a fost ieri ca a scris gardu vecinului cu niste creta si ala facea ca trenu in gara si asa am spalat eu gardu la vecini.Daca cainele nu se dezvata e nasol trebuie dat.

Claudia nu cred ca il pot invata pe olandez romaneste cat sa ajungem sa facem conversati.

Tzuni sper ca aseara nu ai pus mana pe chipsuri.

Anda hai cu poza la tort.

Hopes Mara nu vorbeste romaneste dar intelege eu asa sper.Si mai am si eu unul care se bucura cand ajunge la serviciu.

Carmen E tin pumni si astept vesti.

Mai revin ca ma duc sa imi pun cafeluta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Multumesc Claudia E vorba de cumatra, nu cumnata.Am precizat pentru ca prima mi-e mult mai draga decat a doua (desi n-am nimic de impartit cu ea)
Nu stiam ca steriletul poate provoca dureri de cap.
Uite, de ceva zile ma dor sanii ingrozitor (mai mult pe parti) si ma intreb de ce (ca mi-s uituca si nu stiu exact cand mi-a venit cm ultima data0
Fug la bucatarie ca se imputesc in bucatarie si apoi bag la spalat ca e plin cosul
V-am spus ca am de dat si cu aspiratorul ca altfel or sa dea gandacii si apoi merg la cuparaturi ca sa nu crapam de foame azi, ca frigiderul e empty.
Ce de treaba am!Dar voi fi ca o si apoi merg sa-mi aduc copilul de la gradinita ca tati lucreaza 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Iaca ne-am intors ieri dupa-amiaza, dar ieri, intre cumparaturi, ordine, gatit si alte cele, nu am apucat sa scriu nimic, desi am citit putin din urma aseara. De fapt, n-am putut scrie de oboseala, caci m-am intors si racita si obosita moarta de oboseala. Din pacate nu de distractie, ci pentru ca Mara a dormit foarte prost, foarte agitata si, ca atare, nu am dormit nici eu. Dar a fost bine, am mai iesit din Bucuresti... desi a plouat cu galeata aproape tot timpul.

Eftimie.C, succes cumnatei si bebe sanatos si mancacios!

Gusta, foarte frumos ca predai romana la olandez!

Hopes, si mie imi place la serviciu; recunosc ca sunt workoholica...

Anda, am salvat de mult blogul tau culinar si din cand in cand ma uit sa vad daca mai postezi ceva. Felicitari pentru talent si dedicatie!

Multumesc celor care mi-au urat "bine am venit" si spor la slabit. Sper sa ma tin de treaba...

Bucurestiul, din pacate, este din nou un oras isteric...

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Buna dimineata!
Eftimie.C, succes cumnatei (E CUMATRA) si bebe sanatos si mancacios!

Multumesc
quote:

Anda, am salvat de mult blogul tau culinar si din cand in cand ma uit sa vad daca mai postezi ceva. Felicitari pentru talent si dedicatie!

Si eu l-am salvat si verific des retetele Sper ca Anda sa prinda o perioada mai lejera si sa se ocupe mai mult de blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare fete dragute,
Vad ca sunteti mai vorbarete azi, CarmenE mai ales
Poza diseara ca n-am avut timp dimineata.
Ioana: sa ai o saptamana usoara.
CarmenE: keep up the good spirit
Claudia: ce ai cumparat?
Marilena: spor la lupta! Cum abordezi slabitul de data asta?
Carmen: ce mai faci? Ce program ai azi?
Delia: ai terminat? Revii la noi?
Criss: cum mai esti? Tot ocupata?
Tzunilina: tot bine dispusa si azi? Ai papat chipsurile aseara?
Zuzi: nu mai vii la noi?
Anca: hai si tu la o barfa. Mai povesteste d Top model
Vic: ce ai mai mancat? Hai mai spune sa ma mai inspir.
Tumpilina: nu mai vorbesti cu noi?
Laura: daca ai sti ce te invidiez. Inca nu am putut sa ma uit la pozele tale - sigur plang. Eu ador marea, m-as muta si maine in orice oras care sa fie la mare (sotiorul nu). Recomanzi Turcia ca si concediu? Daca da, ce statiune? Asta ar fi una din optiuni (eu as prefera Spania, dar merita cercetata si varianta asta). Vremea vara e schimbatoare sau te poti baza ca nu ai surprize?
Violeta: te-ai intors?
Dordia: pupici piticului mancacios si cumintel.
Sabina: esti sus pe baricade?
Liris, Ruxi, Lou - unde sunteti?
Mik: mai ninge?
Stiu ca am mai uitat pe cate cineva, dar imi cer scuze.
Apropos de varsta - 28 jumate.
Meniul de azi:
salata de fructe (pomelo, cantalup si capsuni) cu 2 muffins (light of course)
ultima portie din ciorba italiana de legume
n-am idee pentru diseara - ma gandeam la coltunasi chinezesti dar vad eu daca am chef si jumate de felie de praji (ca e loaded)
Va pup pe toate si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

quote:
Originally posted by Gabrielama

Buna dimineata!
Eftimie.C, succes cumnatei (E CUMATRA) si bebe sanatos si mancacios!

Multumesc
quote:

Si eu l-am salvat si verific des retetele Sper ca Anda sa prinda o perioada mai lejera si sa se ocupe mai mult de blog.

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Si eu sper acelasi lucru sincer. De facut fac cate ceva bun in fiecare zi, dar nu mai am timp sa fac poze si explicatii asa cum as vrea.
Mersi Gabriela si Carmen de incurajari. Dau o praji din partea casei la inaugurarea afacerii culinaresti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

am postat dimineatza cateva mesaje pe forum, dar nu pe topicul nostru, caci nu erau noutati. Apoi am intrat in bucatarie, am facut o mazare cu pui, am pus o masina la spalat, am papat lapte cu musli, am hranit puiul cel mic si gata, am terminat treaba pe azi.

Eftimie, in vis veni Maruta in Iasi pentru un spectacol. Lume multa, inghesuiala...nimic deosebit.
Spor la treburi si nastere usoara cumetrei (atat m-am balbait: cumatra, cumnata/cumatra/cumnata, ).

Anda, program de week. am, ca de obicei, . Ma pregatesc sa-l adorm pe Teo, mi-am pregatit o carte de S.K. (colorado kid), apoi mai vedem...

Ioana, mare belea cu cutulache care face pisu peste tot. Sotul nu se baga la curatenie? Faceti cu schimbul.
Flacaii imi sunt bine.
si o saptamana usoara.

Marilena, ce papi azi?

Gabriela, cum te simti? Sanatate!

edit:
Hopes, o zi usoara la servici.

Delia, e cazul sa revii, nu crezi?

Claudia, mersi de indicatii, n-am priceput io prea multe...astept sa ajung in Germania, sa ne inveti, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput