Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 21

CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Eu ocupata ca de obicei si am avut probleme cu calculatorul Nu am reusit sa citesc tot din urma, asa ca am sa incerc sa prind din zbor ce ati discutat. De azi sunt iar serios pe baricade si sper ca maine sa nu rup cantarul cand ma voi urca pe el
Merg sa pregatesc ceva de mancare, Dany este afara si trebuie sa apara...vb. mai tarziu.
Crys si Dany

carina spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by carina
De dimineata am vrut sa scriu ceva, dar tot am avut cate ceva de facut. AM fost un pachet de nervi toata ziua. Va zic si voua poate imi dati un sfat.
Noi avem un apartament, pe care in octombrie l-am dat in chirie finului nostru (eu n-am fost incantata de asta, dar sotul a insistat ca tre sa il ajutam ca are o firma de proiectare care ba merge, ba nu si avea nevoie de sediu, bla bla). SI trece noiembrie, trece decembri, vine mai si noi nu primim nici un leu pe chirie. Ne tot roaga sa il mai asteptam ca tre sa incaseze si l-am asteptat. Dar azi am aflat ca marti a noastra fina si-a facut operatie estetica la nas la o clinica privata. Si atunci mi-a sarit mustarul - noua nu ne platesc chiria ca nu au bani si ea isi face operatie estetica. Deci, ce ati face voi in situatia asta? Noi i-am chemat in vizita azi cu intentia de a le da de inteles ca ar fi cazul sa isi plateasca chiria (sotul din dotare trebuia sa faca sugestia ca a lui a fost ideea din start). Dar normal ca nu a avut tupeu sa zica nimic, asa ca...... EU nu stiu ce sa fac ca imi e rusine de rusinea lor.
Anda un singur lucru te pot sfatui: Sa incepi conversatia c-o gluma si sa le spui ceva de genul: Frate, frate dar branza-i pe bani!
Si le spui foarte profesional ca sa zic asa ca avand invedere c-=ati foast mai mult decat ingaduitori cu ei acum e timpul sa-si mai plateasca si darile. Asta ar fi una din variante.
A doua ar fi sa le ceri bani im[rumut si dupa ce-i primesti sa le spui ca-s in contul chiriei. Nu e profesional si nici frumos dar ....e sanatos ca sa zic asa. Ideea de baza ramane aceeasi : ei trebuie sa-ti plateasca indiferent de modul in care ajungitu in posesia banilor.
Cat despre sotl din dotare cred ca trebuie si el un pic "educat" in modul de-a face afaceti cu " familia". Adu-ti aminte cum te-au "pisat" la cap ai tai cand le datorai bani. Cred ca poti folosi aceeasi metoda cu fini tai care par ca s-au culcat pe-o ureche. Rusinica sa le fie.
In rest te pupic si merg sa mai citesc din urma.
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzi: mersi de sfaturi. Esti o dulce - o sa incerc sa fiu directa.
Cat despre ai mei - nu le datoram si nu le-am datorat vreodata bani (cred ca m-ar fi decapitat), ci ne-au permis sa punem ipoteca pe apartamentul lor (nu puteam lua credit de nevoi personale daca nu giram cu ceva si cum noi nu aveam inca cu ce am apelat la ei).
Mersi inca o data
Si ca sa va indulcesc dimineata de maine (poate) - http://andaoana.blogspot.com/2008/05/muffins-usurele-light-50-gr-de-fructe.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Zuzilici spune:
Ioana ce sa zic nevoia m-a invatat sa fac ceea ce faci tu zilnic, dar zau daca-s platita. Ca sa nu mai spun ca nici macar respectul cuvenit nu-l primesc de la soacra-mea. Cata vreme nu-i spuneam nimic eram cea mai buna, acum cand incep sa-i spun ce sa faca si cum sa faca am cazut in disgratie. Ma enerveaza faptul ca sta si-si da drumul pe ea fara sa cera la WC. Ba mai mult are tupelul sa-mi reproseze ca de 6 ori a facut din cauz afaptului ca i-am dat sa bea lichide. Dar nu stie ca are infectie urinara si-n sputal au tinut-o in transfuzii oentru ca era deshidratata si-i dau lichide ca sa nu mai ajungem dinou in starea aceea. E vina mea ca ea face pe ea, nu a ei ca nu se cere la WC.
Am zile cand imi vine s-o linsez , nu alta.
Auzi tu chiar vrei sa-l dai pe DODO. Zau trimite-l la mine ca daca nu ti-l educ, ai sa vezi. Si da cu otet in casa pe unde face " balti" Nici un detergent nu anihileaza mirosul pentru el cum anihileaza otetul. Ideea e ca pentru tien poate nu mai miroase dupa ce speli, dar pentru el DA!, de aceea si continua sa faca. Te pupic si sper sa reusesti sa-l dezobisnuiesti cat mai curand.
CarmenE tinem pumnii maine sa fie totul bine.
Anda mai poti? Spune-mi de unde energia asta? Zau daca nu esti superwomen.
Eu weekendul asta am curatat casa si mi-a luat o zi intreaga. Frumoasa casa dar mult de munca la ea.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Zuzi: mersi de sfaturi. Esti o dulce - o sa incerc sa fiu directa.
Cat despre ai mei - nu le datoram si nu le-am datorat vreodata bani (cred ca m-ar fi decapitat), ci ne-au permis sa punem ipoteca pe apartamentul lor (nu puteam lua credit de nevoi personale daca nu giram cu ceva si cum noi nu aveam inca cu ce am apelat la ei).
Mersi inca o data
Si ca sa va indulcesc dimineata de maine (poate) - http://andaoana.blogspot.com/2008/05/muffins-usurele-light-50-gr-de-fructe.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Ai dreptate scumpo. Mea Culpa!

ZIETGEIST
Zuzilici

CRISCOSTY spune:
Eftimie sa fie intr-un ceas bun, tinem pumnii maine.
Hopes sa porti sanatoasa pantalonii rosii....asa am si eu de gand, cand voi slabi imi voi lua numai haine in culori vii, m-am saturat de haine inchise la culoare.
Anda bun sfat ti-a dat Zuzi, dificila situatie....cu neamurile e tare greu. M-am uitat si eu pe blog...felicitari
Zuzi prin cate treci, draga de tine...multa rabdare sa ai Ce face Isa?
Cuscra ce faci? Cum esti? Ce face nora mea?
Carmen fac baietii? Iustin a inceput gradinita?
Sabina sanatate copiilor.
Crys si Dany

Tzuni spune:
Zuzilici scumpo, acum imi dau seama ca m-am uitat ca vaca la pozele cu Bella si nu ti-am scris o vorba! . E o scumpa si jumatate! Si are o rochitzaaaaa, si o coronitzaaaaaa....bravo! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii. Cat despre soacra, ce sa spun? Putere si nervi tari si Doamne da sa se termine cat mai repede greul!
revin cu niste poze cu Meri.
Va pup
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Delidana spune:
Salutare dragelor,
Va pup pe fiecare in parte, mi-a fost dor de voi. Abia aseara au terminat oamenii cu zugravitul (n-am zugravit eu, nu va speriati ) si inca mai am de facut curat si aranjat lucruri asa ca deocamdata scriu cind am timp. N-am uitat de poze si o sa va si povestesc cum a fost in vacanta.
Gabriela, bine ai venit in grup. Sa ai spor la slabit!
Tzuni, vad ca te-ai pus din nou pe sotii.
Carina, cam nasoala treaba cu finii, de aceea eu zic mereu ca mai bine sa nu faci afaceri cu rudele. Eu as vorbi cu ei si le-as spune de la obraz sa elibereze locul (ma indoiesc ca vor incepe sa plateasca chirie acum daca n-au facut-o de la bun inceput) si daca nici asa nu merge le-as zice ca vreau sa vind apartamentul si chiar m-as duce acolo cu niste "potentiali clienti", ca sa vada ca nu-i de gluma.
Carmen, Zuzi, Violeta, Claudia, Dordia, Mik, Tlaura, Crys, Rolo, Eftimie, An_k, Anky, Sabina, Ioana, Puskin, Hopes, Liris, va inca o data si sper ca n-am uitat pe nimeni.
Ma intorc la lectiile mele, a mai ramas mai putin de-o luna si iar intru in sesiune.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

hcclara spune:
Salutare!
Carmen E., multumesc, mi l-am salvat, asa ca Anda sunt cu ochii pe tine! si bine ca m-ai luminat si pe mine ce e cu cumatra!!!!ca imi tot spargeam capul, ce grad de rudenie o fi asta!
Anda, ca am tot uitat...pai sunt nesimtiti rau de tot, cu atat mai mult cu cat d-na si-a reparat nasul, cum adica operatia aia a fost gratis? cred ca le-as spune ca imi trebuie banii deoarece am avut niste chelutuieli...si daca nu, sa-si caute altundeva ca eu vreau sa-l inchiriez unor oameni seriosi!
Delia, spor la citit! si cum a iesit zugraveala, esti multumita?
Zuzi, dar soacra ramane acum la voi? adica nu se mai intoarce in ro?
va pup ca trebuie sa plec urgent, Marc e pe punctul de a adormi nespalat si trebuie pregatit de culcare!

Eftimie C. spune:
Sper sa reusesc sa scriu, inainte sa inchida Carmen subiectul.Chiar, pe unde umbli serifa?
Anda unde era reteta ta de muffins cand am avut nevoie?Oare de ce nu am intrebat aici?Eu am forma de teflon, trebuie unsa bine cu unt, nu?
Zuzilici eu cred ca daca am slabi si noi ca Anda, am avea si noi mai multa energie.
Tzuni revin cu intrebarea.De ce ai scos-o pe Meri de la semnatura?Pune-o la loc Astept pozele.
Azi feciorasul mamei si-a exprimat poftele: pizza si gogosi.Cum sa-l refuze mama?L-am pus sa aleaga una din doua, cu gandul ca-i fac repede o pizza.Eroare!A vrut gogosi Sper sa-mi iasa.
Si eu care am asa de multa treaba pentru ca trebuie sa-mi fac un CV complet pentru un interviu ce-l am maine dimineata (nu e mare branza, dar vreau sa fac impresie...desi cand vom discuta programul si salarul, cred ca voi renunta singura)
Ma dyc la tigaie sa-i fac gogosi tiranului