Politetea/bunul simt

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Hai sa fim seriosi, ala nu era in Arabia lui, ca sa invete lumea cum i se adreseaza. Era intr-un loc care are o singura lege, aia a grupului.
Eu cred ca e un mitocan in general, indiferent dupa ce canoane este judecat.
Pe acelasi principiu, unii ar trebui sa se partaie sau sa ragaie dupa masa, ca asa e in tara lor, altii sa vina doar in chiloti si cu ceva pene in cap, chinezii sa scuipe pe jos (un obicei foarte sanatos...) samd.
Strangerea mainii este un semn international, nu merita politizat.
Tot internationala e, din pacate, marlania.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus,

Mindy, nu stiu cum e cu emailul sau cu telefonul dar o sa aflu in curand ca la noi in firma barfele circula repede:)

Jenn, organizatorii habar nu aveau de problemele baiatului astuia, ca era el arab, insa venea de la Londra si si-au inchipuit ca e mai deschis la minte.

Eu m-as fi multumit si cu un amarat de hello
E tare penibil insa sa intinzi mana cuiva si ala sa se dea inapoi!!
De aici a rezultat si subiectul asta, nu stiu cat de iesit din comun e, insa nu mi s-a mai intamplat asa ceva vreodata. Acu mi-am mai revenit:))
O colega de-a mea zicea ca data viitoare se duce sa-l pupe :))))

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahdi spune:

Eu tot nu inteleg de ce nici atunci cand ai aflat ca e saudit nu te-ai oprit de a folosii cuvantul "nesimtire",sa fie vorba si de incultura la tine?!si ai revenit cu un comentari in care mai folosesti acelasi cuvant,desi altii s-au straduit sa te faca sa intelegi ca trebuie sa fii mai informata,asa in general!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahdi spune:

[PE MINE M-A FACUT SA RAD ASTA:quote]Originally posted by blackpanterro

Adelaki, cand am fost in Maroc nu a dat nimeni mana cu mine pt ca mi s-a spus ca ei cand merg la lipsa mare se sterg cu mana si de aceea e semn de respect ca ei nu dau mana, ca e murdara.Asa e si in Iraq, cumnatul meu a servit acolo 14 luni si nimeni nu a dat mana cu ei si li s-a spus aceeasi explicatie.Acuma daca nu e adevarat va spun si eu prostii.."SA STII MUSULMANII NU SE STERG CU MANA DIMPOTRIVA EI SE SPALA DUPA FIECARE UTILIZARE A TOALEI PE PARTEA..DORSALA,SI SE MAI SPALA PE MAINI,PE PICIOARE,PE FATA SI PE PARTEA DORSALA DE 5 ORI PE ZI!ASA CA E AMUZANT SA VORBIM DE CIVILIZATIE OCCIDENTALA IN CONTEXUL IN CARE PE FORUM SE COMENTA DESPRE"BAIA SAPTAMANALA" A NOASTRA,A ROMANILOR!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mahdi,nu te inteleg de ce te ofusci asa?Mi se pare de bun simt atunci cind lucrezi pt o companie internationala sa dai buna ziua.Ca nu cred ca scrie in Coran asta!Nu i-a cerut nimeni sa comita cine stie ce pacate!Cit despre informare,niciodata nu e tirziu sa inveti ceva!Cum ar fi sa nu dispretuiesti pe altii ca nu stiu ce vrei tu sa stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by jenn

Mahdi,nu te inteleg de ce te ofusci asa?Mi se pare de bun simt atunci cind lucrezi pt o companie internationala sa dai buna ziua.

Asa li se intampla tuturor celor care cred ca sunt mai speciali.
Tipul ala era saudit, ce nu intelegi? Era SAUDIT si, prin urmare, toate celelalte natii trebuiau sa stie chestia asta. Mai ales femeile.
Mi se face greata...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu ! Indiferent de ce natie esti si ce traditii patrezi, cand mergi la un summit al unei companii internationale este de bun simt sa stii si sa aplici norme de politete (chiar si altele decat cele ale religiei tale!)
Cineva a zis aici ca Adela trebuia sa se informeze de ce fac si nu fac sauditii! Dar de unde stii ca-i saudit sau alta natie ? una la mana, doi la mana - el nu trebuia sa invete si sa se informeze ca la o asa intalnire oamenii se prezinta si dau mana unii cu altii ???
Sa fim seriosi ! Si eu cred ca acel individ a fost lipsit de bun simt ! Nu dai mana cu nimeni - nu dai mana ! dar poti zice Hello sau inclina din cap fara sa zici nimic.
Or fii ei o natie diferita dar nu se poate schimba lumea dupa ei numai pentru ca ei nu dau mana cu o femeie!asa din principii traditionale.
LA noi traditiile sunt numite "babisme" ca te iei dupa ce zic babele si de astea, la altii au rang de lege chiar pentru toti! si mai sunt si aparati ca vezi doamne "asa sunt ei "!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by mahdi

Eu tot nu inteleg de ce nici atunci cand ai aflat ca e saudit nu te-ai oprit de a folosii cuvantul "nesimtire",sa fie vorba si de incultura la tine?!si ai revenit cu un comentari in care mai folosesti acelasi cuvant,desi altii s-au straduit sa te faca sa intelegi ca trebuie sa fii mai informata,asa in general!!!

BELLA&MAHDI

Mahdi,tu esti evreica,musulmanca sau crestina?
Vad ca locuiesti in Israel,te intreb din curiozitate.Ca daca esti musulmanca,pricep si eu de ce nu ti se pare mare lucru comportamentul sauditului.Comportament care apropos..se schimba asa,de la femeie la femeie.Deci invocarea religiei nu-si are locul.

On topic: daca este cumva,cat de cat,vorba de incultura,atunci aceasta apartine lu´nenea sauditu´nicidecum initiatoarei topicului.
Eu daca plec in Japonia,nu ma informez despre traditiile chinezilor.

Asa ca,Adelaki nefiind in Arabia Saudita nu vad de ce ar fi fost curioasa sa urmeze protocolul acestei tari.

Ba dimpotriva,sauditul ar fi trebuit sa se informeze.Informat era cu siguranta,traind la LOndra.Deci a fost vorba de nesimtire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by mahdi

[PE MINE M-A FACUT SA RAD ASTA:quote]Originally posted by blackpanterro

Adelaki, cand am fost in Maroc nu a dat nimeni mana cu mine pt ca mi s-a spus ca ei cand merg la lipsa mare se sterg cu mana si de aceea e semn de respect ca ei nu dau mana, ca e murdara.Asa e si in Iraq, cumnatul meu a servit acolo 14 luni si nimeni nu a dat mana cu ei si li s-a spus aceeasi explicatie.Acuma daca nu e adevarat va spun si eu prostii.."SA STII MUSULMANII NU SE STERG CU MANA DIMPOTRIVA EI SE SPALA DUPA FIECARE UTILIZARE A TOALEI PE PARTEA..DORSALA,SI SE MAI SPALA PE MAINI,PE PICIOARE,PE FATA SI PE PARTEA DORSALA DE 5 ORI PE ZI!ASA CA E AMUZANT SA VORBIM DE CIVILIZATIE OCCIDENTALA IN CONTEXUL IN CARE PE FORUM SE COMENTA DESPRE"BAIA SAPTAMANALA" A NOASTRA,A ROMANILOR!

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

BELLA&MAHDI
[/quote]

Whoa, dar ce tipi asa la mine? Am spus si eu ce mi s-a spus mie in Maroc de catre marocani, iar cumnatului meu(care a servit in Iraq) i s-a spus aceeasi poveste, in Iraq.Eu habar nu am daca e adevarat sau nu
Din partea mea sa se stearga cu tulei de cucuruz ca nu imi pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:

uite asta e o idee buna si pentru subiectul cu produse green

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

quote:

uite asta e o idee buna si pentru subiectul cu produse green

voi nu sunteti sanatoase!
Auzi,tulei de cucuruz,green....
You made my day!!!(pardon,evening)

Mergi la inceput