Politetea/bunul simt

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

quote:
Originally posted by miau-miau

quote:

Din partea mea sa se stearga cu tulei de cucuruz ca nu imi pasa.

uite asta e o idee buna si pentru subiectul cu produse green

voi nu sunteti sanatoase!
Auzi,tulei de cucuruz,green....
You made my day!!!(pardon,evening)

Pai sunt sanatoase! Nu vezi ca se indreapta catre produsele naturiste - green cum le zice modern ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by mahdi

Eu tot nu inteleg de ce nici atunci cand ai aflat ca e saudit nu te-ai oprit de a folosii cuvantul "nesimtire",sa fie vorba si de incultura la tine?!si ai revenit cu un comentari in care mai folosesti acelasi cuvant,desi altii s-au straduit sa te faca sa intelegi ca trebuie sa fii mai informata,asa in general!!!

BELLA&MAHDI

Chiar nu inteleg care e supararea ta. Eu nu am zis ca e nesimtit pt ca nu a dat mana cu mine, nu discut religia omului sau obiceiurile din tara lui. Eu am zis ca e nesimtit pt ca nu a zis Hello, eu sunt cutarita, avand in vedere contextul in care eram: un summit al unei multinationale, al carui scop era sa ne cunoastem si sa vorbim. Realitatea e ca sunt o gramada de femei in firma asta ( din RO am fost 5 femei!) si oricum va avea nevoie sa vorbeasca cu noi mai devreme sau mai tarziu. Inclusiv sefa lui este femeie.
Plus ca habar nu aveam ce natie e el, deci pe undeva era obligatia lui sa zica " eu sunt cutare, insa religia nu imi permite sa dau mana cu tine", avand in vedere ca era singurul dintre cei 70 de oameni prezenti acolo care avea problema asta. Nu cred ca murea de la un Hello. Cat priveste obligatia mea de a ma informa, cred ca lucrul asta ar fi fost valabil daca summitul se tinea in Arabia Saudita.

Intamplarea a facut ca eu chiar am vorbit cu sefa lui, musulmanca, inainte sa aflu ca tipul lucreaza cu ea. Pe ea o stiu de ani buni de zile, este o persoana foarte serioasa si foarte muncitoare cu mult bun simt. Parerea ei a fost aceeasi: comportamentul lui a fost total aiurea si e posibil ca in timp sa creeeze probleme - tine cont ca ea intelege mult mai bine cum e cu religia si cu obiceiurile lor. Acu eu sunt una din RO, nu conteaza f. tare ce cred eu, dar ce o sa se faca dl respectiv cand va trebui sa stea de vorba cu cliente? Crezi ca ele nu se vor simti jignite?! Si conteaza f mult relatia pe care o ai cu clientul, poate sa iti aduca sau sa iti ia sume ff mari.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

DA, cu tulei de cucuruz de 5 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

sugestia mea pentru cei carora religia sau stiu eu ce alte considerente nu le permit sa aiba relatii decente cu femeile colege este sa lucreze in domenii in care apar foarte putine femei - ex in mine, in constructii, la taiat copaci, etc

acu pe bune, nu poti sa obligi omu sa se adreseze unei femei pe care nu o cunoaste daca religia ii interzice. da' nici nu poti sa organizezi o firma intreaga astfel incat el sa nu aiba contact decat cu barbatii.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahdi spune:

quote:
Originally posted by adelaki

quote:

Eu tot nu inteleg de ce nici atunci cand ai aflat ca e saudit nu te-ai oprit de a folosii cuvantul "nesimtire",sa fie vorba si de incultura la tine?!si ai revenit cu un comentari in care mai folosesti acelasi cuvant,desi altii s-au straduit sa te faca sa intelegi ca trebuie sa fii mai informata,asa in general!!!

Chiar nu inteleg care e supararea ta. Eu nu am zis ca e nesimtit pt ca nu a dat mana cu mine, nu discut religia omului sau obiceiurile din tara lui. Eu am zis ca e nesimtit pt ca nu a zis Hello, eu sunt cutarita, avand in vedere contextul in care eram: un summit al unei multinationale, al carui scop era sa ne cunoastem si sa vorbim. Realitatea e ca sunt o gramada de femei in firma asta ( din RO am fost 5 femei!) si oricum va avea nevoie sa vorbeasca cu noi mai devreme sau mai tarziu. Inclusiv sefa lui este femeie.
Plus ca habar nu aveam ce natie e el, deci pe undeva era obligatia lui sa zica " eu sunt cutare, insa religia nu imi permite sa dau mana cu tine", avand in vedere ca era singurul dintre cei 70 de oameni prezenti acolo care avea problema asta. Nu cred ca murea de la un Hello. Cat priveste obligatia mea de a ma informa, cred ca lucrul asta ar fi fost valabil daca summitul se tinea in Arabia Saudita.

Intamplarea a facut ca eu chiar am vorbit cu sefa lui, musulmanca, inainte sa aflu ca tipul lucreaza cu ea. Pe ea o stiu de ani buni de zile, este o persoana foarte serioasa si foarte muncitoare cu mult bun simt. Parerea ei a fost aceeasi: comportamentul lui a fost total aiurea si e posibil ca in timp sa creeeze probleme - tine cont ca ea intelege mult mai bine cum e cu religia si cu obiceiurile lor. Acu eu sunt una din RO, nu conteaza f. tare ce cred eu, dar ce o sa se faca dl respectiv cand va trebui sa stea de vorba cu cliente? Crezi ca ele nu se vor simti jignite?! Si conteaza f mult relatia pe care o ai cu clientul, poate sa iti aduca sau sa iti ia sume ff mari.

Adelaki,tie nu-ti trece nici o clipa prin minte ca omu' s-o fii intimidat in fata unei femei,care sigur e si frumoasa,si ii mai si intinde mana!?Ca de altfel saluta si ei,ca noi toti.Cat despre faptul ca nu a dat mana cu tine are alte considerente,nu de nesimtire!good day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:

quote:
Originally posted by adelaki

[quote]Originally posted by mahdi

Adelaki,tie nu-ti trece nici o clipa prin minte ca omu' s-o fii intimidat in fata unei femei,care sigur e si frumoasa,si ii mai si intinde mana!?Ca de altfel saluta si ei,ca noi toti.Cat despre faptul ca nu a dat mana cu tine are alte considerente,nu de nesimtire!good day

BELLA&MAHDI

mahdi,
hai ca m-ai facut sa zambesc...oi fi io draguta da nici chiar asa incat sa-l las mut pe bietu om. la londra lucreaza cu 2 indience ff dragute si aranjate, una din ele chiar in departamentul lui, si o poloneza si mai si. asa ca e obisnuit cu fetele dragute oricum explicatia ta ma face sa ma simt muult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:

1).
........omu' s-o fii intimidat in fata unei femei,care sigur e si frumoasa,si ii mai si intinde mana!?Ca de altfel saluta si ei,ca noi toti.
.........

2). Cat despre faptul ca nu a dat mana cu tine are alte considerente,nu de nesimtire!

1). Cea mai tare explicatie la un gest de nepolitete !!!!Tipul era cumva la prima iesire din casa si are 12-13 ani????

2). DAr cum ar putea fi catalogat? intr-o lume si un mediu de business unde sunt niste reguli protocolare care trebuie cat de cat respectate !
Ok, sa-i zicem impolitete! dar faptul ca nu da mana cu o femeie si nu zice nimic , ca si cum nu ar exista in fata lui o persoana de sex feminin, ilustreaza perfect viziunea lui de mitocan vis-a-vis de femeie.

Mergi la inceput