Politetea/bunul simt
Raspunsuri - Pagina 4
alra spune:
nici pe mine sa nu ma pupati daca ma intalniti!
faza la noi la servici - avem o instalare in egipt si urmata de suport. suport la produsul respectiv facea o colega.
domnul egiptean care era persoana de contact pe produs o apela de fiecare data cu "mister saskia". i s-a explicat ca saskia e o femeie insa tipul a zis ca nu crede ca o femeie poate fi mai desteapta decat el si ii poate raspunde la intrebari.
asa ca s-a ajuns la un compromis, saskia saraca ii raspundea la intrebari chiar si apelata cu "mister"
Vacanta cu Laura in Romania
adelaki spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Adelaki, cand am fost in Maroc nu a dat nimeni mana cu mine pt ca mi s-a spus ca ei cand merg la lipsa mare se sterg cu mana si de aceea e semn de respect ca ei nu dau mana, ca e murdara.Asa e si in Iraq, cumnatul meu a servit acolo 14 luni si nimeni nu a dat mana cu ei si li s-a spus aceeasi explicatie.Acuma daca nu e adevarat va spun si eu prostii..
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
asa o fi, eu nu contest nici religia nici obiceiurile. da' un hello putea sa zica! problema mea nu a fost ca nu a dat mana, problema a fost ca s-a dat inapoi si s-a uitat ca prostul, mut.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
inaioana spune:
quote:
Originally posted by adelaki
da cum sa nu vorbeasca el cu mine?! fata draguta si finutzacolegu lui din londra a sarit sa ma pupe de cum m-a vazut
acu serios, experienta a fost tare ciudata: londonezu sare sa te pupe, da asa serios cu tzoc
Aoleu, pai atunci se explica: sauditul nu mai putea ingaima nimica pentru ca era socat de obscenitatea absoluta care se intampla sub okii lui. Deci englezu' nu numai ca vorbea cu tine si ti-a data mana dar te pupa tzoc chiar sub nasul sauditului, desi nu erati sotzi.
Ce orgie!
Si tu ai pretentii...
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Amethyst spune:
adultii ca adultii dar cand vad ca se repede lumea sa pupe falcutele bebelusei, mi se face rau instantaneu
sunt exagerata? (si aici??)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
adelaki spune:
da ma, si mai eram si in pantaloni !!!!! iti dai seama?
acu, ma gandesc io, oare la Londra nu or fi si altele mai rele, tocmai io l-am socat asa rau pe bietu om de a ramas mut?!
adelaki spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
adultii ca adultii dar cand vad ca se repede lumea sa pupe falcutele bebelusei, mi se face rau instantaneu
sunt exagerata? (si aici??)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ei, aici sunt de acord cu tine! nu suport sa sara pe fi-miu sa-l pupe! nu mai zic de aia care cica nu il pupa pe obraz ci pe maini, in conditiile in care el oricum are o mana bagata in gura mai tot timpu.
noroc ca a inceput de ceva vreme sa se apere: iti baga o mana in ochi sau te trage de nas de te satura
apropo, am aflat - din nou, ca uitasem de acum 2 ani - ca in polonia se pupa de 3 ori. de 2 ori nu li se pare suficient
petaluda spune:
"apropo, am aflat - din nou, ca uitasem de acum 2 ani - ca in polonia se pupa de 3 ori. de 2 ori nu li se pare suficient"
Iar in sudul Frantei chiar de 4 ori!
cait spune:
Eu stiam ca doar de 3 ori pe aici in sud dar cine stie trebuie sa ma investighez nitel...Deja ca de trei ori mi se pare destul..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Rufus spune:
Hai sa fim seriosi, ala nu era in Arabia lui, ca sa invete lumea cum i se adreseaza. Era intr-un loc care are o singura lege, aia a grupului.
Eu cred ca e un mitocan in general, indiferent dupa ce canoane este judecat.
Pe acelasi principiu, unii ar trebui sa se partaie sau sa ragaie dupa masa, ca asa e in tara lor, altii sa vina doar in chiloti si cu ceva pene in cap, chinezii sa scuipe pe jos (un obicei foarte sanatos...) samd.
Strangerea mainii este un semn international, nu merita politizat.
Tot internationala e, din pacate, marlania.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Rufus spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Adelaki, cand am fost in Maroc nu a dat nimeni mana cu mine pt ca mi s-a spus ca ei cand merg la lipsa mare se sterg cu mana si de aceea e semn de respect ca ei nu dau mana, ca e murdara.Asa e si in Iraq, cumnatul meu a servit acolo 14 luni si nimeni nu a dat mana cu ei si li s-a spus aceeasi explicatie.Acuma daca nu e adevarat va spun si eu prostii..
Au facut misto de tine...
Se stie ca ei se sterg cu mana stanga, tocmai ca cu dreapta mananca. De aceea, cea mai mare pedeapsa (ma rog...) e sa le taia mana dreapta, sa fie nevoiti sa manance cu mana stergatoare.
Salutul (strangerea mainii) se face cu dreapta.
Aaaa...mie imi place sa ma pup cu doamnele
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007