Politetea/bunul simt

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Subiectul asta mi-a adus aminte de uimirea mea cand am nimerit, acum multi ani, la un seminar international cu... pupaciosi. Eu, obisnuita sa salut doar cu un zambet si-o usoara inclinare in cap, eventual sa dau mana daca observ ca e cazul; daca esti atent la interlocutor, observi!!! Ajungem noi la destinatie, coboram din autocar si nimerim exact intre "seminaristi". Si, nici una nici doua, "helau", tzoc-tzoc... "bonjur", tzoc-tzoc... Si nu asa, obraz langa obraz, ca presedintii. Nuuu! Tzoc-tzoc pupaturi de-adevaratelea. Europeni, americani, australieni, era acolo o pupatura internationala de nu-mi venea a cede. Asta cand am facut cunostinta. Noroc ca aveam toti ecusoane, ca n-am reusit sa retin nici macar un nume. Credeam ca am scapat cu atat. Ash! A doua zi, dimineata, astia au luat-o de la capat cu pupatu'. A treia zi, la fel. La cina festiva, iarasi pupaturi. Iar la despartire, n-a durat discursul cat au durat pupaturile. Si imbratisari, desigur, ca deja eram prieteni, nu?
Ideea e ca politetea tine de educatie, de traditii... si de context.
Parerea mea!

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by qsar

Subiectul asta mi-a adus aminte de uimirea mea cand am nimerit, acum multi ani, la un seminar international cu... pupaciosi. Eu, obisnuita sa salut doar cu un zambet si-o usoara inclinare in cap, eventual sa dau mana daca observ ca e cazul; daca esti atent la interlocutor, observi!!! Ajungem noi la destinatie, coboram din autocar si nimerim exact intre "seminaristi". Si, nici una nici doua, "helau", tzoc-tzoc... "bonjur", tzoc-tzoc... Si nu asa, obraz langa obraz, ca presedintii. Nuuu! Tzoc-tzoc pupaturi de-adevaratelea. Europeni, americani, australieni, era acolo o pupatura internationala de nu-mi venea a cede. Asta cand am facut cunostinta. Noroc ca aveam toti ecusoane, ca n-am reusit sa retin nici macar un nume. Credeam ca am scapat cu atat. Ash! A doua zi, dimineata, astia au luat-o de la capat cu pupatu'. A treia zi, la fel. La cina festiva, iarasi pupaturi. Iar la despartire, n-a durat discursul cat au durat pupaturile. Si imbratisari, desigur, ca deja eram prieteni, nu?

Vai de capul meu ce cosmar!
Pe cuvant ca prefer fara dubiu varianta neatingerii saudite. Dar sa nu vorbeasca, domnule, asa nu-mi place. Eu vreau sa aflu, sa stiu...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu vreau sa il denunt pe colegul meu de la vanzari (catolic si "occidental" btw) care nu ma saluta nici macar daca il salut eu prima! nici "helau" nici sa dea din cap, nimic!
si de fiecare data imi promit ca nu o sa mai rad ca proasta la el cand il intalnesc pe hol si tot timpul uit!

o fi din cauza ca eu lucrez la "productie" si vanzarile sunt alta casta? acu ce sa zic, el e tot timpul la costum si cravata, noi astia "productivii" cu ce prindem curat dimineata...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Aaa! Am uitat sa precizez: barbatii dadeau mana. Numai damele "beneficiau" de pupaturi! Singurii care nu s-au repezit la pupat pe obraz erau colegii romani. In schimb, vreo doi-trei dintre ei sarutau mana doamnelor... O parte dintre occidentalese, dupa "socul" initial, culmea! nu au mai parut deranjate de gest. Dimpotriva.

A! Si inca ceva: pe mine ma enerveaza raaau-rau-rau e tot, bataia aia usoara pe umar/omoplat; un soi " Keep up the good work" la despartire! Stiti despre ce vorbesc, nu? Thaaaaa... Decat asta, mai bine cu pupaturi.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

mda, nici cu pupaturile nu ma impac prea bine...dupa atata pupat la petrecerea de la revedere, a doua zi in aeroport cand m-am intalnit ( iar!) cu baietii din cehia ( pupaciosi rau) le-am urat drum bun si le-am facut cu mana

deci, o fi si vina mea...de unde sa stie omu cum sa imi fie pe plac

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Interesant subiect si interesante dileme/solutii

Nenea ala era vreun sef ceva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Nu era sef - daca la nenea sauditul te referi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aoleu, ce-am mai ras! :-)))))))))))

Inaioana, crez ca ai dreptate pana la urma .

Adelaki, poate ca ai fost tu prea deschisa si binevoitoare pentru gusturile domnului si i-ai declansat inhibitiile traditionale casazicasa .

In rest, pupaturile la intalniri nu ma deranjeaza. In general, le initiez (aveti grija, fiti pregatiti in caz ca ne-om intalni vreodata :-))

Edit
Adelaki, tipul era frumusel?
In cazul frumuseilor, pica in general formele clasice de analiza a situatiei

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adelaki, cand am fost in Maroc nu a dat nimeni mana cu mine pt ca mi s-a spus ca ei cand merg la lipsa mare se sterg cu mana si de aceea e semn de respect ca ei nu dau mana, ca e murdara.Asa e si in Iraq, cumnatul meu a servit acolo 14 luni si nimeni nu a dat mana cu ei si li s-a spus aceeasi explicatie.Acuma daca nu e adevarat va spun si eu prostii..

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

tipul nu mi s-a parut nici frumos nici urat, nu se remarca prin nimic ( decat prin tinutu mainilor la subtiori )...pe cuvant ca nu muream sa dau mana cu el
da cum sa nu vorbeasca el cu mine?! fata draguta si finutzacolegu lui din londra a sarit sa ma pupe de cum m-a vazut

acu serios, experienta a fost tare ciudata: londonezu sare sa te pupe, da asa serios cu tzoc cum zicea qsar, si te gandesti uite-l frate si pe asta, dupa care sauditu de langa el nu numai ca nu zice nici hello da se mai da si un pas in spate.

apropo, era unu supranumit "the most beautiful guy from cairo", pai nene la ala era coada si la facut cunostinta si la pupat

Mergi la inceput