fara vaccin=mama denaturata?

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

sa sti ca si eu sint confuzata de multe ori. spre ex eram convinsa ca simina, sinzi, ruxi si ramona sint medici. asta in urma nu stiu carei discutii din care, e drept multi au reiesit ca sint medici. apoi postul lui roz m-a convins ca si ea e medic, dar lucreaza in cercetare, unde se studiaza afectiunile neurologice ale vaccinatilor, iar andrada stiam ca studiaza arheologia.

De unde ai dedus ca Roz e medic si lucreaza in cercetare?

Toti membrii mai vechi stiu ca Simina e medic de profesie, dar in State nu profeseaza... o denatureaza asta cumva din punct de vedere profesional?

Multe am postat despre probleme cu copiii, insa problemele pot fi de diverse naturi, daca ai cel mai mic dubiu, taci naibii in general, pana nu te asiguri ca atunci cand raspunzi directionat unei persoane ii cunosti situatia online, cel putin.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:

De unde ai dedus ca Roz e medic si lucreaza in cercetare?

dupa nick roz6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici nu trebe sa apuci sa zici despre ce problema vorbesti... atunci cand ai rostit cuvantul problema: gata, e de la vaccin
Fii'mea a cazut azi in parc, din leagan si s-a julit... clar care-i problema Dar nu stiu care dintre ele... sau combinatia?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Wow, ce de mai argumente inteligente in favoarea vaccinarii... Cred ca incep sa ma las convinsa

Dati-i bataie, fetele! Tot asa, asta e calea spre luminarea noastra, a bietilor ignoranti.

Edit ca mi-am adus aminte de reactia maica-mii cand i-am dezvaluit descoperirea mea ca sora ei a fost violata la 4 ani de propriul frate si de aceea acum e bolnava de schizofrenie: "Vaaai, cum poti sa spui asa ceva? Sora mea e bolnava de atata suferinta si din cauza batailor incasate de la fostul ei sot"...

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Gazzella - ref la comentariile art din DailyMail on-line - "Cainii latra - caravana trece" si daca va fii sa fie "lege"... atunci "Unde-i lege nu-i tocmeala."
Alte art - daca doritzi sa cititzi:
http://article.wn.com/view/2008/05/05/Vaccine_recommendations/?template=cheetah-article%2Fdisplayarticle.txt
Parearea mea e ca un parinte care nu-si ia in serios si responsabil rolul de a-si apara copilul impotriva unor boli realmente serioase si care duc la moarte sau la a ramane cu sechele cumplit de grave este... ori nestiutor/neinformat/ignorant... ori iresponsabil... Deoarece globalizarea/mondializarea a adus in tzarile "civilizate" un numar urias de emigrantzi (sositzi mai mult sau mai putzin... "legal") din toate coltzurile lumii... unde de f multe ori nu se fac imunizari... nu ne mai putem baza pe ideea "daca restul copiilor sunt vaccinatzi atunci al meu e protejat chiar daca nu e vaccinat." Nu stii niciodata cu cine intra pruncul tau in contact si te trezesti ca-tzi face o tuberculoza "de toata frumusetza" (ca in art http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/health/healthmain.html?in_article_id=566033&in_page_id=1774) si ajunge la "2 pasi" de moarte :-( se merita oare riscul? din punctul meu de vedere- nu!

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by roz6

Ai scris mai de mult pe forum ca ai "un baietel cu probleme...", de ce nu ti-ai pus niciodata problema ca nu e asa din nastere si ca ar putea fi unul din efectele vaccinarii?

Abjecta reactie! Si am sa propun ca pe acest site cine mai face urari sau supozitii rau intentionate despre copiii altui participant sa fie invitat sa plece definitiv. Asta nu mai e discutie civilizata, e un jeg.

Ni se spune ca suntem pline de venin,agresive si alte complimente de acest tip,dar aici ca si pe celalalt topic se scormoneste prin trecut si se agita cuvinte smulse din context chiar de catre tolerantele si deschisele la nou reprezentante.Mai intrebam si pe altcineva chiar nu mai sunt argumente,trebuie scoase scheletele din dulapuri?Nu se stie niciodata ce gasesti in propriul dulap.
Edit:am vazut ulterior ca si le scot singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acest subiect a deraiat mult. Va rog sa reinitializati altul(daca doriti) dar sa ramana on topic.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput