fara vaccin=mama denaturata?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETA_M spune:

Sunt mamica unei fetite de 1 luna si 13zile si ma aflu intr-o mare dilema cu privire la vaccinul de la 2 luni.Problema este ca de doua saptamani are diaree care nu raspunde la tratament,am facut mai multe coproculturi la care nu a iesit nimic.Nu stiu ce sa fac,vine vaccinarea de la 2 luni si nu stiu daca sa-mi asum riscul sau nu.Daca Doamne fereste se intampla ceva care sunt simptomele si dupa cat timp apar.Va rog mamelor care v-ati confruntat cu aceasta pb sa-mi dati si mie un sfat ca am ajuns sa nu pot dormi noaptea.VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Citi dintre medici refuza sa-si vaccineze proprii copii?! Sa fim seriosi!

Evident, doar acei medici care au "vazut" o legatura intre vaccinare si "brain damage", medici care lucreaza cu cazurile respective.
Ai spus cateva mesaje mai sus ca esti medic in US, banuiesc ca nu ai tangenta cu vaccinarea, sau daca ai, nu ai vazut nici un caz care sa-ti dea de gandit? Sau exista teama de a nu pierde postul/clientii?
Ai scris mai de mult pe forum ca ai "un baietel cu probleme...", de ce nu ti-ai pus niciodata problema ca nu e asa din nastere si ca ar putea fi unul din efectele vaccinarii?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

GETA_M, vaccinarea unui copil eu as face-o doar cand copilasul este in perfecta stare de sanatate
eu as amana vaccinarea pana cand as intelege ce-i cu diareea, pana cand copilasul si-ar reveni

Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

quote:
Originally posted by GETA_M

Sunt mamica unei fetite de 1 luna si 13zile si ma aflu intr-o mare dilema cu privire la vaccinul de la 2 luni.Problema este ca de doua saptamani are diaree care nu raspunde la tratament,am facut mai multe coproculturi la care nu a iesit nimic.Nu stiu ce sa fac,vine vaccinarea de la 2 luni si nu stiu daca sa-mi asum riscul sau nu.Daca Doamne fereste se intampla ceva care sunt simptomele si dupa cat timp apar.Va rog mamelor care v-ati confruntat cu aceasta pb sa-mi dati si mie un sfat ca am ajuns sa nu pot dormi noaptea.VA MULTUMESC

Orice vaccin se administreaza numai atunci cand copilul este sanatos tun. Nu este musai sa le faci exact la 2 luni, se pot amana.
Un vaccin presupune un atac la sistemul imunitar care este deja slabit de la boala (diaree). Una peste alta il dai peste cap si nu stii ce iese... Probabil ca asa o sa te sfatuiasca si medicul pediatru.
Nu stiu daca suge la san da lapticul de mami este cel mai bun remediu pentru diaree.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by roz6

quote:
Originally posted by Siminaf

Citi dintre medici refuza sa-si vaccineze proprii copii?! Sa fim seriosi!

Evident, doar acei medici care au "vazut" o legatura intre vaccinare si "brain damage", medici care lucreaza cu cazurile respective.
Ai spus cateva mesaje mai sus ca esti medic in US, banuiesc ca nu ai tangenta cu vaccinarea, sau daca ai, nu ai vazut nici un caz care sa-ti dea de gandit? Sau exista teama de a nu pierde postul/clientii?
Ai scris mai de mult pe forum ca ai "un baietel cu probleme...", de ce nu ti-ai pus niciodata problema ca nu e asa din nastere si ca ar putea fi unul din efectele vaccinarii?

Cred ca ma confunzi! Da-mi si mie unde am scris asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by roz6

Abjecta reactie! Si am sa propun ca pe acest site cine mai face urari sau supozitii rau intentionate despre copiii altui participant sa fie invitat sa plece definitiv. Asta nu mai e discutie civilizata, e un jeg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Andrada, stai, ca a aruncat mud-ul si a disparut.

Nici nu citisem despre "probleme", ci doar ca am scris ca eu mi-s medic in US! Unde?!?

Problema mare rau e ca baiatul meu a fost "promovat" (nu stiu cum sa zic altfel) la cea mai tare clasa de engleza, in urma testelor. Cred ca de la vaccinari i se trage. Edit: in clasa cu copii de americani, nascuti aici, el incepind cu adevarat sa invete engleza acum 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roz
Urat, urat, urat si jignitor.
Nu ai citit nimic cu adevarat ci doar te-ai bagat singura in seama la
faza asta.
Si dc Simina ar fi avut un copil "cu probleme" nu aveai nici cel mai mic drept sa judeci tu cauza problemelor.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

sa sti ca si eu sint confuzata de multe ori. spre ex eram convinsa ca simina, sinzi, ruxi si ramona sint medici. asta in urma nu stiu carei discutii din care, e drept multi au reiesit ca sint medici. apoi postul lui roz m-a convins ca si ea e medic, dar lucreaza in cercetare, unde se studiaza afectiunile neurologice ale vaccinatilor, iar andrada stiam ca studiaza arheologia.

Mergi la inceput