fara vaccin=mama denaturata?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by crisiacob

Loryi, esti pe dinafara rau de tot si te inflamezi desi nu stii exact cu cine vorbesti.
Mai citeste despre sistemul Waldorf si apoi mai vorbim.
In orice caz sunt uimita cat venin arunca asa zisele aparatoare ale vaccinarii. Dragele mele, sunteti cumva platite sa faceti asta? Ca nu pot sa cred ca o faceti pentru sanatatea copilului meu...
Generatia noastra ar trebui sa fie mai deschisa la minte comparativ cu generatia parintilor nostri.
Hai sa luam de exemplu, (apropos de bunele intentii ale Ministerului Sanatatii si a altor organizatii medicale de aici si de peste hotare) cazul algocalminului sau al streptomicinei, piramidonului sau altor medicamente care nu au legatura cu vaccinurile. Au fost ani de zile in care atat noi romanii cat si cei de peste granite am crezut ca algocalminul si restul erau safe. Si am luat cu pumnul...Si ce sa vezi, anul trecut valva mare ca algocalminul cotine o substanta care mananca granulocitele...
Asa ca fetelor, mai usor cu indirjirea asta si cu declaratiile lor ca vaccinurile sunt safe. Am mai spus...ne mai auzim si peste cativa ani!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Imi pare rau, se pare ca de parerea medicilor (aia alopati) nu e nevoie aici! In concluzie, ma retrag cu o ultima precizare despre agranulocitoza data de algocalmin se stie de foarte mult timp, e trecuta pe prospectul medicamentului de foarte mult timp. E o reactie rara si inca lumea medicala nu s-a putut pune de acord daca ea apare datorita medicamentului sau e nevoie si de o anumita sensibilitate a persoanei ca sa se manifeste.
Nu cred ca e nevoie sa spun ca milioane au luat algocalmin cu pumnul fara sa mai prezinte agranulocitoza....

La fel despre toxicitatea dozelor mari, prelungite de streptomicina.....(apropos, stii ca s-a dovedit ca este extrem de eficienta impotriva tulpinilor de bacil Koch rezistente, si este cu succes utilizata in tratamentul respectivei boli, de catre toata lumea...)

Ar mai fi multe de spus dar daca voi credeti ca Google e un medic mai buna atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp
Ar mai fi multe de spus dar daca voi credeti ca Google e un medic mai buna atunci....

oh da,doctoratul in google search se ia mai usor si se da la pachet cu tichie de margaritar si starter kit de homeopatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si pozitia se numeste Doctor over IP cu certificare antropologica si homeopata,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Originally posted by gazzella
LONG-TERM EFFECTS WITHOUT VACCINATION Chronic infection occurs in:
90% of infants infected at birth
30% of children infected at age 1–5 years
6% of persons infected after age 5 years
Death from chronic liver disease occurs in:

15%–25% of chronically infected persons

si iti explic care este rationamentl meu: deci am doi nevaccinati, care in primul an de viata nu au intrat in colectivitate, chiar si dupa acea intrand selectiv (adica medii controlate)
la trei ani copilul a intrat in colectivitate, gradinita, unde rata vaccinarilor pentru virusul hepatitei B este mare (el fiind singurul nevaccinat )
deci sanse foarte mici sa contacteze virusul neavand contact cu persoane infectate
din aceste sanse mici 70% dintre cei care contacteaza boala nu merg inspre o cronicizare
iar dintre cei 30% care merg inspre o cronicizare exista un procent de 15-20% care mor
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza

Mie imi place ca fix tantile aste nebune care vaccineaza copiii iti scad tie riscurile (exagerate si transformate in bau-bau)...mai bine zici mersi, scoti palaria si mergi mai departe...

Iar iluzia aia cu mediile controlate ti-o las...ca deh, sint generoasa...

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

tantile alea nebune poate in acceptiunea ta
iti iei libertati mult prea mari pentru a exprima ceea ce probabil as gandi eu despre parintii care si-au vaccinat copiii
in rest multumesc, Ocebine, pentru generozitatea demonstrata

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

citind ce scrie oce urmat de gazella, inteleg ca gazela e pro-vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

gazzella e pro sau contra, dupa caz
dar astea le-am mai exprimat

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cum bine a zis Ocebine voi astea trendy ar trebui sa pupati pamintul in fata mamelor ce-si vaccineaza copii, ca normal ca al tau copil nevaccinat e sigur intr-un mediu in majoritate asigurat de copii vaccinati de noi astealalte. Daca am fi toate asa de moderinste am fi ca in Nigeria. Probabil de trendy si de informati ce sunt, de aia nu-s vaccinati pe acolo. Ori din cauza memoriei intepaturii...Vaccinurile obligatorii, sa fie mama obligatorii pt toti, e pur si simplu not fair ca intr-un mediu sanatos asigurat de adulti si copii vaccinati sa vii cu fitze gen intepatura de la care bb plinge si face febra de 38. Da, riscuri exista, dar inafara ca sunt extrem de mici, ma intreb daca nu cumva si momentul vaccinarii nu a fost intocmai respectat(ma refer la control riguros inainte de vaccinare) si asa riscul real e de fapt si mai mic. Exista riscuri enorme din momentul conceperii, de boli genetice de ex, la mame peste 30-35 de ani sunt mult mai mari, si uite ca tot prestam cu succes si ne dorim copilasi.Eu-s total pe dinafara in ale medicinei, in moda si fitze excelez, dar nu-mi imaginam ca ajung moda, fitzele, stilul trendy si sa fii impotriva curentului si in domeniul asta serios. Lasati fitzele de primavara/ vara pt posete si fuste. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitex75 spune:

Nu toate studiile stiintifice sunt comandate de companiile farmaceutice. O parte din ele sunt articole sau chiar teze de doctorat care studiaza anumite fenomene care pot sa apara dupa efectuarea sau neefectuarea vaccinurilor.

Adevarul va fi intotdeauna pe la mijloc. Nu putem nega totusi ca variola a fost eradicata. Cit a fost datorita vaccinului si cit a fost de la natura... nu vom sti niciodata. Momentan se sustine ca a fost eradicata datorita vaccinului.

Cit despre cazurile de copii care s-au imbolnavit si de la VPOT se stie de multa vreme. Nu vor sa lamureasca aceasta problema. Si eu am fost suspecta de asa ceva. Dar era de fapt alta boala destul de asemanatoare si numai datorita unui neurolog bun totul a fost bine.
In puls chiar ar trebui sa se tina seama ca atunci cind se vaccineaza cu VPOT, 6 saptamini bebelusul nu are voie sa faca injectii intramusculare. Am auzit si de varianta de 4 saptamini. (ambele variante sunt sustinute de medici pediatri). Nu cred ca degeaba se da termenul mai lung...

Plus ca inainte de orice vaccin ar trebui sa stam cu ochii pe copii sa observam: daca a tusit, sau a facut un pic de febra (pe care multe mamici o pun pe seama dintilor care apar!), macar cu o saptamina inainte daca nu chiar doua. Iar a merge cu copilul in agomeratii inainte de vaccin...;orice raceala are nevoie macar de 3 zile ca sa isi faca aparitia. O singura suspiciune daca avem ca micutul nu e bine si vaccinul se poate amana, oricare ar fi el.

Ce ar trebui sa luam in calcul este ca natura incearca sa se apere cum poate. Suntem deja multi. Una din formele ei de aparare este boala, mai mult sau mai putin contagioasa. Cind omul traia prin pesteri nu existau toate bolile actuale. In plus dupa epidemii scapau numai organismele puternice. Selectia era naturala. Ca ne place sau nu vaccinurile sunt si bune si.. "nebune". Sunt bune pentru ca fara ele unii bebei poate nici nu ar mai trai. Sunt rele ca la rindul lor pot produce sau chiar produc efecte secundare. Unele pe termen scurt. Altele pe termen lung. Depinde si de organismul micutilor.

Partea rea este ca cele care nu va vaccinati copii ati fost vacinate. Nu de ROR deacord. Dar pe celelalte le-ati facut. Ar trebui sa mai discutati si cu mamele voastre de ce au facut asta si sa cintariti de doua ori inainte de a comenta toate articolele gasite pe "google" si sa le dati ca adevarate. In plus poate ca standardul vostru de curatenie si igiena e foarte inalt (in unul din articole se spunea si ceva legat de aspectul acesta). Nu il intilnesti peste tot. Dar in mod sigur si copiilor vostri le place la groapa cu nisip-pamint-noroi iar in acest mediu virusi, bacteriile si tot felul de alte microorganisme colcaie.

De asemenea cred ca nu ar trebui sa mai falsificati certificatele copiilor cind ii duceti la gradinita (nu vreau sa generalizez dar a fost cineva care a afirmat acest lucru). N-am nimic cu voi. Dar vreau sa stiu la ce imi expun copilul cind il duc in colectivitate.

Imunitatea data de ROR este de 4-5 ani. Asa ca fericirea unei din mamicile antivaccin este de scurta durata ca vine scoala si la unii se va ajunge la boli. Altii vor scapa. Unii vor prinde vaccinarea de clasa I. Pe altii nu ii vor lasa mamele sa fie vaccinati si ii vor invata eventual cum sa ocoleasca momentul...

De tuse convulsiva se vaccineaza doar copii pina in 2 ani. Nu isi au rostul vaccinarile la virste mai mari.

De difterie si tetanos ar trebui de la 24 ani (ultima vaccinare obligatorie, de care nu te intreaba nimeni) din 10 in 10 ani sa ne tot vaccinam. Nu stiu cite dintre noi facem acest lucru.

Ca sa nu mai spun ca vor sa introduca vaccinul impotriva cancerului de col uterin ca obligatoriu incepind cu 14 ani la fetite si femei(sper ca am retinut bine). Sa va vad atunci ce veti face...

Inca sunt de parere ca anumite boli ale copilariei poti sa nu le faci toata viata. Dar cred ca riscul ca aceste boli sa fie facute la 1-3 ani cind cel mic nu iti poate spune ce are, poate nu toate simptomele sunt vizibile... si multe diagnostice merg pe fler si intuitie din partea pediatrului cind acesta este intradevar medic... mi se pare un risc cam mare.

Medicina homeopata este un domeniu foarte interesant. Din pacate exista foarte multi sarlatani peste tot in lume. Un medic homeopat adevarat va va spune ca in anumite cazuri trebuie sa mergi si la cel alopat si sa ii respecti tratamentul. Un tratament homeopat trebie sa aiba in vedere mai mult decit tratarea bolii. Mai trebuie tratata si cauza. Din pacate metodele de investigatie ale medicinei homeopate sunt cam limitate. Este nevoie de un anumit fel de viata si de un psihic foarte puternic... dar deja intram in alt domeniu.

Am fost proiectati extrem de bine: sa functionam si sa ne reparam. Cu toate acestea de multe ori depasim limitele organismului propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca un anumit vaccin pune in pericol sanatatea unui individ (documentat) atunci cred ca societatea trebuie sa acccepte acel risc infim pe care il va da ne-vaccinarea lui,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Daca un anumit vaccin pune in pericol sanatatea unui individ (documentat) atunci cred ca societatea trebuie sa acccepte acel risc infim pe care il va da ne-vaccinarea lui,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Si oare ce te-ai face daca acel individ ar fi chiar copilul tau ?...

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput