fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 24
mariana_1976 spune:
Pe aici nu am gasit nicaieri informatii despre copii decedati din cauza vaccinurilor respective...(poate o fi din cauza ca in tara asta nu locuiesc nici macar 10 milioane de suflete? ![]()
)
In orice caz,eu va anunt ca am facut vaccinuri impotriva hepatitei A si B, a chiar si a febrei tifoide, encefalitei Japoneze si a febrei galbene...(ca am mai si calatorit prin tari cu "risc")![]()
![]()
![]()
Mariana
31+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ocebine spune:
quote:
Originally posted by dijenquote:
Originally posted by Andrada
Am citit statisticile astea desi zum beispiel eu nu-s asa fluenta in nemtzuzen si observ cu mirare ca vaccinurile astea sint mult mai safe decit ma asteptam (cauzele accidentelor observ ca e nedeterminata de multe ori). Ramine cea mai sigura interventie medicala existenta.
Ca exemplu e mult mai sigur sa faci un vaccin decit sa ai un aragaz in casa sau sa duci copilul cu masina la cabinet sa ii faci vaccinul (rata accidentelor de masina),
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Mi-e greu sa inteleg cum ai ajuns la concluzia asta dupa ce ai citit datele respective... Este un subiect mult prea serios si nu cred ca trebuie luat in bataie de joc.
Sunt oameni, copii care sufera de pe urma lor, nenorociti pe viatza!
O sa zici ca sunt prea putini... Oare?? Daca erai si tu printre ei nu cred ca mai aveai aceeasi parere...
Nu-s Andrada, dar uite subiect de lectura:
For instance: the polio virus causes "fever, fatigue, headache, vomiting, stiffness in the neck and pain in the limbs. One in 200 infections leads to irreversible paralysis (usually in the legs). Among those paralysed, 5%–10% die when their breathing muscles become immobilized" [italics mine].
That's one in two hundred (1:200).
Vaccination, however, according to the Sabin Vaccine Institute produces a one in three million chance of paralysis.
That's one in three million (1:3,000,000).
Compute the risk: 15,000x more risk is involved when an individual remains unvaccinated.
www.criticalenquiry.org/theory/risk.shtml" target="_blank">http://www.criticalenquiry.org/theory/risk.shtml
Ca fapt divers, in statul Florida in anul 2004 au fost peste 250,000 de accidente de masina din care 3169 fatale...care-i mai mare riscul? sa te urci in masina sau sa faci vaccin?
LMC...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
dijen spune:
Well, depinde pe cine crezi... adica ce statistici crezi. Cum au fost facute studiile respective, cine le-a finantzat... etc?
In general studiile (daca sunt facute) sunt finantzate de companiile farmaceutice... iar rezultatul este interpretat "convenabil"... Sunt foarte multe de spus, sunt scrise carti, sunt organizatii, medici... o armata intreaga de oameni "nebuni" care si-au pus un semn mare de intrebare in legatura cu acest subiect.
Sunt de parere ca trebuie sa te informezi in detaliu ce au de zis ambele parti. Este foarte greu cand la mijloc este sanatatea copilului tau. Nu suntem aici ca sa ne certam si sa aruncam cu vorbe colorate, ci sa ne sfatuim.
Si pana la urma de ce credeti ca sunt persoane impotriva vaccinarii??? Numai asa, de dragul de a fi impotriva????
Eu nu.... am avut copilul in spital din cauza lor si de atunci am inceput sa studiez. Nu va doresc sa fiti in aceeasi situatie... sau, Doamne fereste mai rau!
ocebine spune:
quote:
Originally posted by dijen
Well, depinde pe cine crezi... adica ce statistici crezi. Cum au fost facute studiile respective, cine le-a finantzat... etc?
In general studiile (daca sunt facute) sunt finantzate de companiile farmaceutice... iar rezultatul este interpretat "convenabil"... Sunt foarte multe de spus, sunt scrise carti, sunt organizatii, medici... o armata intreaga de oameni "nebuni" care si-au pus un semn mare de intrebare in legatura cu acest subiect.
Sunt de parere ca trebuie sa te informezi in detaliu ce au de zis ambele parti. Este foarte greu cand la mijloc este sanatatea copilului tau. Nu suntem aici ca sa ne certam si sa aruncam cu vorbe colorate, ci sa ne sfatuim.
Si pana la urma de ce credeti ca sunt persoane impotriva vaccinarii??? Numai asa, de dragul de a fi impotriva????
Eu nu.... am avut copilul in spital din cauza lor si de atunci am inceput sa studiez. Nu va doresc sa fiti in aceeasi situatie... sau, Doamne fereste mai rau!
Cu alte cuvinte, vorbim doar ca sa vorbim, ca de studiat, ptiu drace!
Io pusei linku' daca nu-l citesti nu-i vina mea...
Adika sa-l cred pe tatuca homeopatiei dar niste studii serioase, bleah...astia de mai jos dubiosi.
http://sabin.org/about/board_of_trustees.html
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Sheannamp spune:
quote:
In general studiile (daca sunt facute) sunt finantzate de companiile farmaceutice... iar rezultatul este interpretat "convenabil"...
Of Doamne, cand o sa incetam sa mai cautam conspiratii si sa purtam vanatori de vrajitoare acolo unde nu sunt! Din pacate, oricat mi-as bate gura si as aduce pagini intregi de argumente tot nu te-as convinge de corectitudinea cu care se fac azi studiile stiintifice...
quote:
....
...
Din pacate, da, exista persoane care si-au facut un tel din a distruge ce multi alti incearca sa cladeasca. Se numesc anarhisti si ei sunt cei carora le lipsesc dovezile stiintifice pentru a-si sustine "teoriile"!
Sincer, eu sunt mai mult decat convinsa ca de fapt ei sunt cei care au interese ascunse si incearca sa faca un profit atunci cand ataca medicina alopata.
Te asigur, un remediu homeopat este mult mai scump decat un vaccin.....Aici si in Occident.....Si chiar pot sa iti exemplific....
Iar in privinta protectiei oferite....
bitex75 spune:
Crsiacob, imi pare rau ca am facut o eroare. Vaccinurile dau imunitate pe o anumita perioada de timp. Dar se fac dinaintea anilor `80 (ma refer la USA).
Pentru rujeola se face o alta vaccinare in campanie scolara in clasa I. Iar pentru rubeola se face la fete in clasa a VIII-a.
Aceste revaccinari nu se fac degeaba.
Organismul este pregatit sa reactioneze.
Precizare! Sotul meu a facut oreionul la 6 ani , adica in clasa I , nu adult. S-a tratat vreo 5 sau 6 ani.
Cazul prietenului meu care a facut boala fiind adult nu este unic. Asa ca mi se pare deplasat cind se spune ca nu duce la sterilitate. Ca pot exista si cazuri care nu conduc la sterilitate ... Ferice de ei. La adult boala se manifesta si prin inflamarea testicolelor (unul sau chiar ambele). La femei se pot inflama si ovarele.
Eu ma mir ca tu nu ai auzit de adulti care nu faceau rujeola, rubelola si oreion in anii `80. Am vazut ca avem cam aceeasi varsta. Pe vremea lui Ceausescu era chiar o problema pentru femeile insarcinate care faceau rubeola. Dar nu mai insist.
Vreau sa mai am un copil si pentru o anumita perioada de timp vreau sa imi protejez atit baiatul cit si pe mine de toate cele 3 boli. Poate unele dintre voi ma vor considera egoista. Dar asta este alegerea mea.
In vaccinul de 12 luni am optat pentru varianta care contine si Hyb-ul pentru ca bolile produse sunt problematice la copii si nu la adulti!
Cita vreme nu suntem medici putem cel mult sa ne dam cu parerea. Cind spun medici ma refer si la cei veterinari, care sunt in tema cu vaccinurile si stiu chiar mai multe amanunte si despre fabricarea lor, lucruri despre care pe aici nu am gasit amanunte. Pentru ca nu am aprofundat problema indeajuns prefer sa nu discut pentru a nu speria pe nimeni. Panica nu e de folos nimanui, mai ales daca nu este argumentata. Cind voi mai avea ceva de spus voi spune.
Pentru cine nu s-a lamurit. Eu sunt pentru a face anumite vaccinuri. Cum se discuta de ROR. Pe acesta "l-am marcat".
dijen spune:
Am citit link-ul tau iar de studiat studiez de un an de zile (studii serioase, cum le spui) si daca vrei link-uri iti dau 20! Da nu cred ca ai mintea suficient de deschisa ca sa poti intelege ce vor unele nebune sa spuna aici...
Avem nevoie sa ne ajutam una pe cealalta si nu sa vorbim in felul asta... Mai ales cand nu ne cunoastem prea bine...
speed spune:
quote:
Originally posted by Sheannampquote:
....
...
Te asigur, un remediu homeopat este mult mai scump decat un vaccin.....Aici si in Occident
exact.asta-i motivul pentru care sunt impotriva.
dijen spune:
quote:
Din pacate, da, exista persoane care si-au facut un tel din a distruge ce multi alti incearca sa cladeasca. Se numesc anarhisti si ei sunt cei carora le lipsesc dovezile stiintifice pentru a-si sustine "teoriile"!
Sincer, eu sunt mai mult decat convinsa ca de fapt ei sunt cei care au interese ascunse si incearca sa faca un profit atunci cand ataca medicina alopata.
Te asigur, un remediu homeopat este mult mai scump decat un vaccin.....Aici si in Occident.....Si chiar pot sa iti exemplific....
Iar in privinta protectiei oferite....
Oare ce interes ascuns au bietele mamici care-si vad copiii cu mintea dusa sau suferind pe patul de spital???
Si aici ma faci sa rad: cum poti sa spui ca un remediu homeopat e mult mai scump decat un vaccin??????? Nu stiu in Ro, da aici e foarte ieftin!!! Doar sa ai un homeopat bun si sa stie cum sa ti le administreze.
Iar pe de alta parte ce au de-a face remediile homeopate cu vaccinurile??? De ce le compari?????
crisiacob spune:
Loryi, esti pe dinafara rau de tot si te inflamezi desi nu stii exact cu cine vorbesti.
Mai citeste despre sistemul Waldorf si apoi mai vorbim.
In orice caz sunt uimita cat venin arunca asa zisele aparatoare ale vaccinarii. Dragele mele, sunteti cumva platite sa faceti asta? Ca nu pot sa cred ca o faceti pentru sanatatea copilului meu...
Generatia noastra ar trebui sa fie mai deschisa la minte comparativ cu generatia parintilor nostri.
Hai sa luam de exemplu, (apropos de bunele intentii ale Ministerului Sanatatii si a altor organizatii medicale de aici si de peste hotare) cazul algocalminului sau al streptomicinei, piramidonului sau altor medicamente care nu au legatura cu vaccinurile. Au fost ani de zile in care atat noi romanii cat si cei de peste granite am crezut ca algocalminul si restul erau safe. Si am luat cu pumnul...Si ce sa vezi, anul trecut valva mare ca algocalminul cotine o substanta care mananca granulocitele...
Asa ca fetelor, mai usor cu indirjirea asta si cu declaratiile lor ca vaccinurile sunt safe. Am mai spus...ne mai auzim si peste cativa ani!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!