fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 23
Tonnia spune:
Loryi, esti in eroare, nu ma tin dupa tine, stiu ca a mai fost un subiect cu televizorul cand ai ramas cu impresia ca ti-am raspuns tie, fals 100%!Tare limitata ma crezi, haha...
O sa incerc sa evit sa scriu la subiecte la care raspunzi si tu, desi numai grija asta n-o aveam...
Am intervenit pt ca n-as vrea sa se retraga persoane din discutie decat daca nu mai au ce spune.
Pa
crisiacob spune:
Raspunsul ii este adresat lui Loryi:
Bravo tie,dar presupun ca si ceilalti parinti din grupa /clasa copilului tau cunosc situatia.
Toti ceilalti parinti din grupa copilului meu au luat aceeasi decizie legata de ROR.
Am incercat sa citesc tot linkul,dar m-am plictisit. Am retinut doar ca te declari psiholog,deci stii ce poti sa declansezi prin fluturarea a 2 cazuri de copii morti prin 2005???,nici atunci si nici acum nu aduci dovezi.Erai doar incantata de reactia de panica starnita.
Pacat ca te-ai plictisit sa citesti link-ul unde s-a discutat luni de zile despre acest subiect. Si nu ma declar psiholog ci chiar sunt. Ca sa ma crezi trebuie sa imi scanez diploma si s-o postez pe forum????
Nu stiam ca a jigni inseamna a nu crede.Ei bine,nu te cred,te-am jignit prin asta cu ceva?Ca mine sunt si altii.
Cand am spus ca m-ai jignit nu ma refeream la faptul ca nu ma crezi. Modul tau de a te adresa si de a vorbi este foarte violent.
Eu am acelasi program dur,deci nu e cazul sa-l fluturi pe aici.De fapt,majoritatea muncim din greu.
Eu i-am facut vaccinul si ca mine toti din jur si fiica-mea a fost singura care a avut o reactie:o forma foarte usoara de rubeola.
Deci,lamureste-ne,ce-i cu cazurile de copii morti?Din 2005?Unde au murit?Autoritatile ce au zis?
Lupta cu autoritatile este ultimul lucru pentru care am timp acum. Nu incerca sa ma pui pe mine la colt zicand ca mint sau ca nu am acoperire. Presupun ca vrei nominalizarea cazurilor. Acest lucru nu pot sa-l fac pana nu am acordul parintilor.[/quote]
Daca o sa-ti reglezi tonul si o sa fii mai putin agresiva atunci vei putea avea in persoana mea un interlocutor. In caz contrar...nu!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
loryi1974 spune:
Crisiacob,din 2005 si pana acum au trecut 3 ani de cand stii de existenta unor copii morti dupa vaccinarea ROR.Mi-e greu sa cred ,mi-e imposibil sa cred,chiar si in aceasta tara complet ravasita,ca nu s-a sesizat nimeni,ca nu se stie nimic despre aceste cazuri.
Daca este asa,problema este grava: a producatorilor,a medicilor ,a autoritatilor si vinovatii trebuie pedepsiti.
Pe lista mea de nedumeriri,marturisesc ca ai mai adaugat una: e prima data cand aud ca o grupa intreaga nu se vaccineaza.Dar niciun unul .Sincer,n-am auzit pana acum de asa ceva.E ca si cum stiati la 1 si 2 luni,cand se face acest vaccin, ca veti fi toti in aceeasi grupa,ceea ce,cu riscul de a parea unora agresiva etc.,iar imi este greu sa cred.20 de copii intr-o grupa niciunul vaccinat.Ce sanse matematice sunt sa existe asa ceva intr-o tara cu vaccinarea antirujeolica obligatorie?
Am citit partial acel link in care ai aruncat aceeasi poveste cu copii morti,unii s-au panicat,altii nu au crezut-o,ca si acum.Din 2005 nimic nu s-a schimbat,poate doar faptul ca,avand mai mult acces la informatii,sunt mai putini cei care pun la indoiala importanta vaccinarii.
Dar tu esti agresiva,eu nu am ce regla,vreau doar niste amarate de date concrete facute public depre niste copii morti din cauza vaccinarii nu ca sa te hartuiesc pe tine ,nu pentru mine personal ci pentru ca vinovatii sa plateasca,pentru ca parintii sa stie..Nu eu am aruncat povestea asta pe forum,eu mi-am permis doar sa scriu ca nu o cred pana la proba concreta.Este aceasta agresivitate?
Nu mi se pare normal ca nimeni sa nu plateasca atunci cand niste copii mor.Pun sub semnul indoielii exista acestor morti.Sa tac?Sa nu ma intreb ce s-a intamplat,de ce cei care cunosc povestea nu fac nimic pentru a salva alte vieti nevinovate?
Si nu vad de ce scrii cu rosu.Asta nu face mai credibile vorbele tale.Daca intr-adevar esti psiholog,cu riscul iar de a fi uracioasa,eu credeam ca un psiholog este mai calm ,ca reuseste sa elimine tensiunea ,nu se enerveaza cand cineva ii pune la indoiala vorbele.Tu in niciun caz nu detensionezi discutia.Arunci mereu gaz pe foc,ceea ce un psiholog nu face niciodata.Sau poate asa imi imaginam meseria asta.
dijen spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Crisiacob,din 2005 si pana acum au trecut 3 ani de cand stii de existenta unor copii morti dupa vaccinarea ROR.Mi-e greu sa cred ,mi-e imposibil sa cred,chiar si in aceasta tara complet ravasita,ca nu s-a sesizat nimeni,ca nu se stie nimic despre aceste cazuri.
E adevarat ca nu-i din Ro, da aici poti gasi nu 2 ci mult mai multe cazuri... si asta e baza de data OFICIALA in US...
http://vaers.hhs.gov/scripts/data.cfm
MissParker spune:
Tonnia, stai linistita, unii n-o cred pe crisiacob, altii n-o cred pe loriy, ambele "tabere" sunt destul de echilibrate...
Dar ai punctat perfect, si mie loriy mi se pare foarte indarjita in postarile ei; si, uneori, obositor de repetitiva, pare sa nu inteleaga ca pe unii pur si simplu nu ii poate convinge. Cred ca de fapt ea lupta peste tot impotriva lui Mendelsohn si a umbrei lui. La Cozia. ![]()
Fetelor, relax, in fond fiecare din noi trebuie sa ia deciziile cu care sa poata trai ea insasi. Restul e relativ. Cel putin aici pe forum...
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
Pentru cine e interesat de date concrete, rapoarte, relatari, nume, zile, simptome etc., ce pacat ca in Romania nu exista de exemplu o asemenea initiativa ca pe linkul asta:
www.impfschaden.info/impfungen-allgemein/impfschadensmeldungen.html" target="_blank">Efecte secundare ale vaccinurilor - Relatari despre efecte secundare, reactii si consecinte nocive ale vaccinurilor
In felul asta, s-ar putea aduna o baza de date frumusica...
Iar in rest, haideti sa nu ne mai facem ca cineva din Romania (autoritatile medicale mai ales) ar fi interesat cu adevarat sa urmareasca si sa admita soarta celor vatamati de vaccinuri, cand se poarta negarea: ah, cutare reactie nu e de la vaccin, draga, probabil ca a prins concomitent un alt virus; ah, nu e nici o legatura intre reactia X si vaccinul Y... si tot asa. Unde nu mai e pic de obiectivitate si mai toti cei implicati oficial isi umplu buzunarele de pe urma vaccinurilor, cine sa mai fie si de partea celor vatamati? Ii lasam sa urle la luna, caci oricum nu pot dovedi nimic.
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andrada spune:
Am citit statisticile astea desi zum beispiel eu nu-s asa fluenta in nemtzuzen si observ cu mirare ca vaccinurile astea sint mult mai safe decit ma asteptam (cauzele accidentelor observ ca e nedeterminata de multe ori). Ramine cea mai sigura interventie medicala existenta.
Ca exemplu e mult mai sigur sa faci un vaccin decit sa ai un aragaz in casa sau sa duci copilul cu masina la cabinet sa ii faci vaccinul (rata accidentelor de masina),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
dijen spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Am citit statisticile astea desi zum beispiel eu nu-s asa fluenta in nemtzuzen si observ cu mirare ca vaccinurile astea sint mult mai safe decit ma asteptam (cauzele accidentelor observ ca e nedeterminata de multe ori). Ramine cea mai sigura interventie medicala existenta.
Ca exemplu e mult mai sigur sa faci un vaccin decit sa ai un aragaz in casa sau sa duci copilul cu masina la cabinet sa ii faci vaccinul (rata accidentelor de masina),
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Mi-e greu sa inteleg cum ai ajuns la concluzia asta dupa ce ai citit datele respective... Este un subiect mult prea serios si nu cred ca trebuie luat in bataie de joc.
Sunt oameni, copii care sufera de pe urma lor, nenorociti pe viatza!
O sa zici ca sunt prea putini... Oare?? Daca erai si tu printre ei nu cred ca mai aveai aceeasi parere...
ocebine spune:
quote:
Originally posted by gazzella
LONG-TERM EFFECTS WITHOUT VACCINATION Chronic infection occurs in:
90% of infants infected at birth
30% of children infected at age 1–5 years
6% of persons infected after age 5 years
Death from chronic liver disease occurs in:
15%–25% of chronically infected persons
si iti explic care este rationamentl meu: deci am doi nevaccinati, care in primul an de viata nu au intrat in colectivitate, chiar si dupa acea intrand selectiv (adica medii controlate)
la trei ani copilul a intrat in colectivitate, gradinita, unde rata vaccinarilor pentru virusul hepatitei B este mare (el fiind singurul nevaccinat )
deci sanse foarte mici sa contacteze virusul neavand contact cu persoane infectatedin aceste sanse mici 70% dintre cei care contacteaza boala nu merg inspre o cronicizare
iar dintre cei 30% care merg inspre o cronicizare exista un procent de 15-20% care mor
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza
Mie imi place ca fix tantile aste nebune care vaccineaza copiii iti scad tie riscurile (exagerate si transformate in bau-bau)...mai bine zici mersi, scoti palaria si mergi mai departe...
Iar iluzia aia cu mediile controlate ti-o las...ca deh, sint generoasa...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."