fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 22
speed spune:
eu sincer nu inteleg toata revolta asta impotriva vaccinurilor,cred ca e ceva "trendy" si sper sa treaca...(fara prea multe victime)
In Irlanda virsta pentru vaccinarea ROR (in engleza mult hulitul MMR) era de 1 an jumate dar de cind a izbucnit scandalul cu autismul s-a trecut la vaccinarea de la 12 luni.pe de o parte fiindca tot mai multi parinti renuntau la vaccinare iar copiii erau expusi pericolului imbolnavirii mult mai devreme iar pe de alta parte ca sa nu mai existe legatura aceea intre administrarea vaccinului si aparitia primelor semne de autism.cind a venit rindul fetitei mele sa fie vaccinata cu MMR scandalul era in floare si bineinteles "m-am documentat" si eu...ca vad ca parintii ce-si vaccineaza copiii sunt acuzati de ignoranta. sincer,toate articolele contra vaccinarii mi s-au parut extrem de subtiri in date concrete si pline de note isterice(eu in general ma dau in vint dupa teoriile conspirationiste da' nu pe pielea copilului meu).am discutat bineinteles si cu doctorita noastra de familie.o femeie de aproape 50 de ani,cu 6 copii si cu specializare in pediatrie facuta in America.practica in Irlanda ca si medic de familie de vreo 15 ani.mi-a spus ca ea si-a vaccinat copiii propri si ca in toata practica ei nu a avut nici un caz de autism legat de vaccinarea MMR.desigur,puteti zice ca dorea doar sa-si vinda vaccinurile.ma rog,dar aveam si optiunea de a comanda vaccinuri separate, pe bani buni,(astea separate nu-s gratuite aici fiindca nu-s aprobate de ministerul sanatatii) dar doctorita a zis ca ea personal nu le recomanda (desi ar fi facut bani frumosi din asta) fiindca nu exista date concrete la momentul actual ca vaccinurile astea si functioneaza.
pina la urma care e problema cu vaccinurile?
-ca exista pericolul de imbolnavire grava si chiar moarte in urma administrarii lor? da,exista,dar e extrem de mic.asa cum au spus cele contra vaccinarii,pericole exista la tot pasul.cind plec dimineata la lucru exista pericolul de a ma calca o masina dar totusi imi iau inima in dinti si ma duc fiindca ,puse in balanta,beneficiile de pe urma muncii mele sunt mult mai mari decit cele pe care le-as avea daca as sta acasa si as medita la nemurirea sufletului si la soferii nebuni.si nici eu NU O CRED pe crisiacob nici sa ma tai.
-ca exista o presupusa legatura intre vaccinarea MMR si autism? imi permit sa dau crezare medicilor si ministerului sanatatii si rapoartelor oficiale si nu unor isterici,pusi pe facut bani din orice.(repet,sunt inebunita dupa teorii fantasmagorice dar ramine atit,o nebunie, si nu un mod de viata)
-ca fac companiile farmaceutice bani frumosi de pe urma vaccinurilor? da,fac.dar mi se pare si mai dezgustator ca asa numitii psihologi sa faca bani la fel de buni elaborind in sedinte costisitoare (sau emisiuni tv,carti etc) trauma suferita de un bebelus de citeva luni in urma intepaturii pentru vaccin...![]()
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Alti parinti care "se informeaza" decid sa nu'si vaccineze copii contra tusei convulsive. Urmarea!!!
Stiati ca tusea asta agonizanta duce prin crestea presiunii craniene la hemoragii cerebrale? Practic copilul incepe sa sangereze prin spatele ochilor!! Ma intreb ce fel de parinte este cel ce'si lasa deliberat copilul sa treaca prin www.vaccineinformation.org/video/pertussis.asp" target="_blank">asta
Crisiacob eu NU TE CRED! Daca tu (care din intamplare esti antivaccinare) cunosti personal 2 cazuri (si altul auzit la coafor) atunci la rata actuala a vaccinari ROR trebuie sa fie sute de copii in toata tara ucisi de vaccin.
Esti totusi sigura ca cei doi copii nu au fost rapiti de ambulanta fara numere si au cazut victimele traficului de organe?Come to The Dark Side ... we have cookies!
XENOCID, eu nu am jignit pe nimeni pana acum pe forum si mi se pare de bun simt sa imi citesti cu atentie postarile inainte de a aduce atacuri la adresa persoanei mele. Am spu foarte clar ca al 3 lea caz l-am auzit intr-o farmacie si nu la coafor (dadea insa mai bine pe forum sa ma iei peste picior si sa spui coafor pentru ca acolo se stie ca se barfeste si in general se spun lucruri fara acoperire...) si ca nu am certitudinea ca acel caz ca era real. Faptul ca ma iei peste picior si spui ca acesti copii au fost poate victime traficului de organe mi se pare deja exagerat. NO COMMENT!
Gustul pe care il am este prea amar pentru a continua sa scriu in cadrul acestui topic.
Sanatate copiilor si invatati sa ii respectati pe cei din jur si deciziile lor!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
loryi1974 spune:
Nu trebuie sa te superi si sa-ti iei bagajele si sa pleci dupa ce ai aruncat pe forum o informatie menita sa bage groaza in mamici.
Este normal ca lumea sa incerce sa vada ce este in spatele acesti informatii.2 copii morti intr-un timp scurt dupa vaccinare ROR in RO reprezinta foarte mult.Ne punem intrebari:daca vaccinurile din acel lot au avut probleme,ce s-a intamplat acolo.
Vii si spui ca 2 copii au murit sigur in urma unei vacinari,noi ce ar trebui sa facem:sa luam informatia ca atare si sa fugim de vaccin sau sa incercam sa vedem pe ce se bazeaza ea,daca intr-adevar este adevarata sau nu.
Dupa cum spuneam,parerea mea personala este ca nu e adevarata aceasta informatie.Dar o suspiciune tot ai bagat in mintea oamenilor.
Daca informatia este adevarata,procedeaza cum ar trebui sa o faca orice om matur ,responsabil.Nu este vorba numai de protectia copilului tau,este vorba de viata a sute de mii de copii.
Daca informatia este adevarata dincolo de orice banuiala,adica acei copii au murit de la vaccinare,aici este locul sa incepi o lupta.Se vor gasi sustinatori,inclusiv eu.DAr moartea trebuie sa fie intr-adevar determinata de vaccinare,vaccinare facuta ca la carte:intai un medic examineaza copilul,mama ii povesteste istoricul familiei etc.
Copilul meu a avut reactii la vaccin,inclusiv la ROR,desi in jurul nostru,si dunt multi copii,ceilalti n-au facut nici febra.Reactiile au trecut rapid ,fara urme sau probleme.
Ma pune pe ganduri intervalul de 2 zile de la vaccinare pana la moarte.Din cate cunosc,nu sunt medic,in cazul vaccinarii ROR reactiile apar incepand cu a 9 zi,iar un soc mortal ar fi trebuit sa se decklanseze imediat dupa vaccinare,cum se intampla si cu alte medicamente.
Daca te consideri jignita,eu iti cer scuze,dar asta nu ma impiedica sa-ti spun ca nu te cred si ca ai facut mult rau aruncand o asemenea informatie intr-un mediu olin de mamici care incearca sa se informeze.
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Nu trebuie sa te superi si sa-ti iei bagajele si sa pleci dupa ce ai aruncat pe forum o informatie menita sa bage groaza in mamici.
Este normal ca lumea sa incerce sa vada ce este in spatele acesti informatii.2 copii morti intr-un timp scurt dupa vaccinare ROR in RO reprezinta foarte mult.Ne punem intrebari:daca vaccinurile din acel lot au avut probleme,ce s-a intamplat acolo.
Vii si spui ca 2 copii au murit sigur in urma unei vacinari,noi ce ar trebui sa facem:sa luam informatia ca atare si sa fugim de vaccin sau sa incercam sa vedem pe ce se bazeaza ea,daca intr-adevar este adevarata sau nu.
Dupa cum spuneam,parerea mea personala este ca nu e adevarata aceasta informatie.Dar o suspiciune tot ai bagat in mintea oamenilor.
Daca informatia este adevarata,procedeaza cum ar trebui sa o faca orice om matur ,responsabil.Nu este vorba numai de protectia copilului tau,este vorba de viata a sute de mii de copii.
Daca informatia este adevarata dincolo de orice banuiala,adica acei copii au murit de la vaccinare,aici este locul sa incepi o lupta.Se vor gasi sustinatori,inclusiv eu.DAr moartea trebuie sa fie intr-adevar determinata de vaccinare,vaccinare facuta ca la carte:intai un medic examineaza copilul,mama ii povesteste istoricul familiei etc.
Copilul meu a avut reactii la vaccin,inclusiv la ROR,desi in jurul nostru,si dunt multi copii,ceilalti n-au facut nici febra.Reactiile au trecut rapid ,fara urme sau probleme.
Ma pune pe ganduri intervalul de 2 zile de la vaccinare pana la moarte.Din cate cunosc,nu sunt medic,in cazul vaccinarii ROR reactiile apar incepand cu a 9 zi,iar un soc mortal ar fi trebuit sa se decklanseze imediat dupa vaccinare,cum se intampla si cu alte medicamente.
Daca te consideri jignita,eu iti cer scuze,dar asta nu ma impiedica sa-ti spun ca nu te cred si ca ai facut mult rau aruncand o asemenea informatie intr-un mediu olin de mamici care incearca sa se informeze.
Inainte de a imi face mie observatie incearca sa dai un search pe forum ca sa vezi cine a initiat aceasta discutie despre vaccinuri. Inca o data se dovedeste ca jignesti inainte sa te informezi. Ultimul lucru de care am nevoie este sa imi bati obrazul ca imi fac bagajele si plec.
Acest subiect l-am initiat demult, prin 2005-2006, pe vremea cand inca mai aveam timp sa stau pe forum.
Acum am un serviciu solicitant, de la 8 dimineata la 8-9 seara si nu mai am cand sa incerc sa conving pe nimeni de nimic iar pe deasupra mai am si un copil de crescut! Un razboi al nervilor ar fi inutil!
Iata si link-ul de care vorbeam:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64708
In definitiv este treaba fiecaruia ce face si ce responsabilitati isi asuma vis-a-vis de copilul lui.
Decizia mea a fost sa nu ii fac vaccinul ROR! Pentru mine cele 2 cazuri reale si unul auzit in farmacie au fost suficiente ca sa nu risc viata copilulului meu.
Multa sanatate tuturor!

loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by crisiacobquote:
Originally posted by loryi1974
Inainte de a imi face mie observatie incearca sa dai un search pe forum ca sa vezi cine a initiat aceasta discutie despre vaccinuri. Inca o data se dovedeste ca jignesti inainte sa te informezi. Ultimul lucru de care am nevoie este sa imi bati obrazul ca imi fac bagajele si plec.
Acest subiect l-am initiat demult, prin 2005-2006, pe vremea cand inca mai aveam timp sa stau pe forum.
Acum am un serviciu solicitant, de la 8 dimineata la 8-9 seara si nu mai am cand sa incerc sa conving pe nimeni de nimic iar pe deasupra mai am si un copil de crescut! Un razboi al nervilor ar fi inutil!
Iata si link-ul de care vorbeam:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64708
In definitiv este treaba fiecaruia ce face si ce responsabilitati isi asuma vis-a-vis de copilul lui.
Decizia mea a fost sa nu ii fac vaccinul ROR! Pentru mine cele 2 cazuri reale si unul auzit in farmacie au fost suficiente ca sa nu risc viata copilulului meu.
Multa sanatate tuturor!
Bravo tie,dar presupun ca si ceilalti parinti din grupa /clasa copilului tau cunosc situatia.
Am incercat sa citesc tot linkul,dar m-am plictisit.
Am retinut doar ca te declari psiholog,deci stii ce poti sa declansezi prin fluturarea a 2 cazuri de copii morti prin 2005???,nici atunci si nici acum nu aduci dovezi.Erai doar incantata de reactia de panica starnita.
Nu stiam ca a jigni inseamna a nu crede.Ei bine,nu te cred,te-am jignit prin asta cu ceva?Ca mine sunt si altii.
Eu am acelasi program dur,deci nu e cazul sa-l fluturi pe aici.De fapt,majoritatea muncim din greu.
Eu i-am facut vaccinul si ca mine toti din jur si fiica-mea a fost singura care a avut o reactie:o forma foarte usoara de rubeola.
Deci,lamureste-ne,ce-i cu cazurile de copii morti?Din 2005?Unde au murit?Autoritatile ce au zis?
biscu spune:
Cineva zicea aici ca, ce bine ca s-a inventat vaccinul HPV (Gardasil). Se pare ca sunt multe discutii si pe tema asta.
http://www.naturalnews.com/023080.html
O saptamana buna tuturor!
Tonnia spune:
Eu am facut toate vaccinurile dar n-am fost linistita, mi-a fost chiar frica, la ultimul ROR am deschis si subiect desi stiam ca nimeni nu poate sa-mi spuna nimic clar. Iar raspunsurile de tipul: eu i-am facut si nu a patit nimic...chiar ma enervau, ca doar nu patesc toti ceva, Doamne fereste, nici macar in statisticile cele mai sumbre! dar nici alte raspunsuri nu poti astepta, stiu asta.
In orice caz, e un subiect de actualitate, nu se vor stinge discutiile nici in ani de aici inainte. Si in orice caz, adevarul nu-l stie nimeni, nici cei care au facut vaccin copiilor, nici doctorii de pe forum, nici OMS...Asta-i parerea mea.
Nu inteleg insa de ce sunteti asa de dure?
Loryi, sper sa nu te superi prea tare pe mine dar tu parca scrasnesti din dinti la toate mesajele! Nu-i nimic asa de tragic, nimeni nu ia decizii dupa ce citeste mesajele lui crisiacob. Asa sper.
De ce iti par mesajele ei mai penetrante decat cele ale fetelor care sustin vaccinarea si care sunt mult mai multe? Ca sa nu mai vorbim de linkurile de pe aici...
Mai relaxati-va un pic, altfel ce rost are toata discutia?!
loryi1974 spune:
Nu prea inteleg,Tonnia ce vrei sa spui.Daca te-am suparat la subiectul despre gradinita lui Bahmu,imi cer scuze.
Discutam,desigur,dar nu poti arunca o informatie despre niste copii care au murit si gata.Nu este vorba despre pateu stricat , e vorba despre copii,copiii nostri.
Este un reflex al muncii,acolo lumea imi cere justificare coerenta pentru fiecare afirmatie.
Eu sunt flexibila:pot sa accept,dupa cum spuneam,ca vaccinul sa nu fie obligatoriu ,cu conditiile ca ceilati parinti sa fie informati si sa existe un sistem punitiv aplicabil atat producatorilor de v/medicilor cat si parintilor care au luat decizia de nevaccinare si ulterior au aparut probleme din aceasta cauza.
Tonnia spune:
Haha, prefer mesaje asa cu trimitere la altele dar cu ton mai bland!
Nici nu stiu ce mi-ai raspuns la subiectul cu Bahmu, jur, trebuie sa ma uit, cum as putea sa ma supar pe cineva incat sa-i platesc la alt subiect? Sau vrei tu sa se creada asta, haha, fie asa...
hai ca nu suntem la serviciu aici, aici vorbim ca avem chef de treaba asta, nu e platit sau obligat nimeni, nimic nu e de viata si de moarte.
Ce n-ai inteles e ca ai "intimidat-o" pe crisiacob, ai "inghesuit-o" ca sa zic asa, chiar m-as mira sa mai intre la subiect, or nu asta-i scopul.
Iar "pe fond", am spus in ce categorie ma aflu, a celor vaccinati si nelinistiti...
loryi1974 spune:
Tonnia,daca ar fi prima data as intelege ,dar este a doua oara in interval de o luna cand ai atentia concentrata pe mine,nu pe subiect asta dupa topicul celalalt.
Astazi insa sunt vesela pentru ca am trecut un examen important,deci nu ma supar.Daca te deranjez,primeste si scuzele mele sincere.
Nu vreau ca discutia sa curga in afara subiectului,daca vrei sa-mi mai explici cu ce te mai deranjez,hai sa o facem in particular.
"Am inghesuit-o" pentru ca a vanturat o informatie grava:moartea unor copii.Nu e indeajuns de grava aceasta informatie plecata de la un psiholog,dupa cum singura spune?
Si eu am trecut prin nelinistile dinaintea vaccinarii,de aceeea nu mi-e indiferent cand se indica "surse sigure" dar nicicand dovedite.Si copilul meu a avut reactii la vaccin,deci pot sa inteleg.Dar de aici pana la a vorbi despre moarte fara dovezi e cale lunga.