fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 21
gazzella spune:
loryi1974, vezi pag 9 a subiectului care s-a inchis
in Italia exista o lege prin care statul italian se obliga sa plateasca daune victimelor vaccinarilor
au exista si persoane care si-au incasat aceste plati
de fapt, cunoscundu-se aceste precedente, exista obligativitatea doar pe hartie parintii putand sa alega sa nu vaccineze daca in urma unor colocvii demonstreaza ca sunt informati
o mama care frecventa parinti com dupa anumite vizite la imunolog (parca!), in Germania i se da si confirmarea
fetitei i se declanseaza o DA dupa vaccinarea de la 6 luni
DA e pe un fond erditar, existan o gena specifica, iar aceasta gena se activeaza in urma unor situatii particulare
daca vrei iti dau relatii in particular
si chiar am iesit![]()
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by gazzella
in Italia exista o lege prin care statul italian se obliga sa plateasca daune victimelor vaccinarilor
de fapt, cunoscundu-se aceste precedente, exista obligativitatea doar pe hartie parintii putand sa alega sa nu vaccineze daca in urma unor colocvii demonstreaza ca sunt informati
o mama care frecventa parinti com dupa anumite vizite la imunolog (parca!), in Germania i se da si confirmarea
DA e pe un fond erditar, existan o gena specifica, iar aceasta gena se activeaza in urma unor situatii particulare
si chiar am iesit
Felix
botezul muntelui Pauza
reclama este tot un forum si nu vreau relatii in particular.Eu am trecut deja prin vaccinari.
Militez pentru o atitudine publica responsabila,nu ascunsa dupa un nick.
Repet,daca au existat 3 cazuri recente in RO in care au murit copii sanatosi in urma vaccinarii,faceti cazurile publice.Declansati anchete,faceti presiune.Daca nu au existat,nu mai creati panica ,nu va mai jucati cu niste oameni care vor doar sa se informeze.
Asa si eu pot sa spun ca am auzit la coada la paine ca Elodia a fost rapita de extraterestri.
Sunt adepta vaccinarii,dar in acelasi timp pot sa accept o lege care sa lase parintilor libertatea de alegere cu conditia ca ceilalti parinti din grupa/clasa sa cunoasca situatia ,iar in cazul in care ,din cauza lipsei vaccinarii ,acel copil pateste,Doamne fereste ceva,parintii sa raspunda in fata autoritatilor.
Pentru ca asa cum exista victime ale vaccinarilor pot exista copii,care din cauza parintilor,sa treaca printr-o boala care ar fi putut fi prevenita prin schema de vaccinari a tarii iar parintii au preferat sa nu o faca din motive personale.
Sunt de asemenea de acord cu plata de daune daca un copil pateste ceva din cauza unui vaccin,dincolo de orice suspiciune.
Dar,pentru ca toate acestea sa existe si in RO,luptati cei care nu doriti vaccinarea.Altfel nu se poate obtine nimic.Discutand discutii ani in sir pe forum nu se pune in practica concret nimic.
gazzella spune:
loryi, ![]()
bine, e reclama
dar sa-ti explic de ce rad, mie forumul la care cica-i faceam reclama nu-mi mai spune nimic afectiv, de acolo puteai pur si simplu sa preiei o informatie
iar acea mama nu se ascunde in spatele unui nick, e reala, un OM asa ca si tine ca si restul participantilor la discutie (eu plec intotdeauna in discutiile mele acordand acest credit interlocutorilor mei)
stiu ca nu poate sa aiba nicio relevanata pentru tine spunandu-ti ca o cunosc, ca e onesta
vroiam doar sa-ti ofer cunoasterea acelor cazuri care te interesau in concret si eu la cum o cunosc pe aceasta femeie ti-ar fi pus la dispozitie in buna credinta toate datele
atat
spui ca militezi pentru o atitudine publica responsabila,nu ascunsa dupa un nick
de acord cu tine, si eu iti spun ca nu ma ascund dupa nici un nick, e destul de transparenta identitatea mea, a copiilor mei fiind cu totii cat se poate de gasit
nu cunosc despre acele cazuri, nu vreau sa creez panica, nu-mi rezulta ca prin atutudinea mea, ca prin informatiile aduse in discutie sa fi creat panica, ci cel mult sa-mi justific eu alegerea dat fiind ca m-am simtit adanc ofensata de judecatile unora conform carora as fi denaturata, sensul cuvantului fiind unul, evident, peiorativ
nu fac parte din nicio asociatie contra vaccinarilor, nu sunt nici membra a unor altor asociatii de factura religioasa sau politica reprezantandu-ma doar pe minesi copii mei, astfel luand distanta de siteuri in linie cu yoga ezoteric pe care eu personal oricum nu le agreez
nu am ascuns niciodata ca copiii nu au fost vaccinati, copilul fiind acceptat in colectivitate in lipsa certificatului de vaccinari
dar in acelasi timp nu am considerat ca-i necesar ca dupa numele mic sa pun si eticheta "nevaccinat" dupa cum nu am cerut nici celorlati s-o puna "vaccinat"
nu stiu...., sa inteleg ca pe forumuri doar se discuta intru omorarea timpului sau se si nasc intrebari, dubii, etc?
ori acestea sunt cele care "misca" lumea
de acord, nu se face informarea pe un forum, cel mult se fac trimiteri catre surse de informare, dar acesta poate sa fie un minim prim pas in acceptarea unei realitati, aceea ca fiecare parinte ar trebui sa aiba dreptul daca nu neaparat obligatia sa decida in deplina cunostiinta de cauza pentru copilul sau
Loryi, spui "luptati"
nu stiu exact ce ai tu in minte prin acest indemn, ce intelegi tu prin "luptati"
nu stiu cat ar trebui sa lupte parintii din Romania pentru scoaterea obligativitatii
am doar o idee vaga ca nu mai mult de 2 ani pentru ca se cere tuturor statelor membre UE sa se adapteze recomandarilor acesteia in materie de vaccinari pana in 2010
pentru cei interesati, dar tot in itlaiana
http://it.health.yahoo.net/c_news.asp?id=20987&c=12&s=1
http://www.epicentro.iss.it/discussioni/vaccinazioni/vaccinazioni.asp
intre timp, dat fiind ca ma epuizeaza discutia (ne pierdem in prea multe planuri de discutie, iar pe mine m-ar fi interesat doar o confructare luand in vedere strict faptele fara sa fim suspiciosi ca am cauta sa facem reclama altor forumuri, site-uri concurente) am sa caut sa ma retrag din discutie
edit: acum realizez ca nu tu considereai reclama ci asa apre automat
scuze!!! (dar oricum ma simt tare limitata)
Felix
botezul muntelui Pauza
MissParker spune:
Poate ca subiectele de genul asta ar trebui bagate din prima la Sufletul credintei:
"Crede (in vaccinuri) si nu cerceta" 
Eu inca mai cercetez, inca mai citesc.
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mamacangur spune:
Si pt. mine vaccinarea e un punct sensibil si am citit mult pana acum, dar de ce citesc de-aia mi se pare tot mai greu de hotarat...
Ce surse ai mai putea recomanda MissParker? In engleza si franceza am citit o gramada de site-uri incecand sa nu cad in nicio extrema, dar si sa fie pe sfert adevarata partea cu reactiile adverse urate si tot ti se zburleste parul.
Si nu mi-e clar ceva: de ce tot sustinem ca in Ro vaccinarea e obligatorie??? Nu exista lege care sa prevada asta(am consultat 2 avocati, si o poate confirma si un medic mai deschis)....
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
crisiacob spune:
Avand in vedere ca eu pomeneam de cele 2 cazuri reale de copii morti in urma vaccinarii ROR, nu imi ramane decat sa incerc sa dau de urma acelor familii. Fara acordul lor nu pot sa dau nici un fel de date.
Ce ar trebui sa aflu? Si mai exact ce date trebuie sa ofer pe forum ca sa nu considere lumea ca sunt mincinoasa? Sau mai rau, fundamentalista sau extremista?
Nume, prenume, adresa, telefon...???
Edit: Voi ce ati fi facut in locul meu daca auzeati de aceste cazuri? Va mai vaccinati copilul? Va puteati asuma raspunderea zicand "lasa, copilului meu nu i se poate intampla asa ceva...?"
Deocamdata simt ca fac parte dintr-o minoritate a mamicilor care nu iau totul de-a gata si care prefera sa cearna informatia. Dar am un feeling ca nu va dura mult pana cand minoritatea se va transforma in majoritate...Ne auzim peste cativa ani...
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
xenocid spune:
Alti parinti care "se informeaza" decid sa nu'si vaccineze copii contra tusei convulsive. Urmarea!!!
Stiati ca tusea asta agonizanta duce prin crestea presiunii craniene la hemoragii cerebrale? Practic copilul incepe sa sangereze prin spatele ochilor!! Ma intreb ce fel de parinte este cel ce'si lasa deliberat copilul sa treaca prin www.vaccineinformation.org/video/pertussis.asp" target="_blank">asta
Crisiacob eu NU TE CRED! Daca tu (care din intamplare esti antivaccinare) cunosti personal 2 cazuri (si altul auzit la coafor) atunci la rata actuala a vaccinari ROR trebuie sa fie sute de copii in toata tara ucisi de vaccin.
Esti totusi sigura ca cei doi copii nu au fost rapiti de ambulanta fara numere si au cazut victimele traficului de organe?
Siminaf spune:
Intr-adevar, infectia cu pertussis este oribila pentru pacienti mai ales, dar si pentru familie. Si poate fi intr-adevar mortala. Imi amintesc cind mi-a povestit prietena mea pediatru si homeopat din Romania cind i s-a imbolnavit baietelul de tuse magareasca, de a crezut ca moare. A jurat ca nu mai face greseala de a nu vaccina. Apoi pe al doilea copilas l-a vaccinat de la inceput cu tot ce trebuie. Si pe primul l-a vaccinat mai apoi cu ce mai trebuia.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by loryi1974quote:
Originally posted by gazzella
si chiar am iesit
Felix
botezul muntelui Pauza
reclama este tot un forum si nu vreau relatii in particular.Eu am trecut deja prin vaccinari.
Militez pentru o atitudine publica responsabila,nu ascunsa dupa un nick.
Repet,daca au existat 3 cazuri recente in RO in care au murit copii sanatosi in urma vaccinarii,faceti cazurile publice.Declansati anchete,faceti presiune.Daca nu au existat,nu mai creati panica ,nu va mai jucati cu niste oameni care vor doar sa se informeze.
Asa si eu pot sa spun ca am auzit la coada la paine ca Elodia a fost rapita de extraterestri.
Sunt adepta vaccinarii,dar in acelasi timp pot sa accept o lege care sa lase parintilor libertatea de alegere cu conditia ca ceilalti parinti din grupa/clasa sa cunoasca situatia ,iar in cazul in care ,din cauza lipsei vaccinarii ,acel copil pateste,Doamne fereste ceva,parintii sa raspunda in fata autoritatilor.
Pentru ca asa cum exista victime ale vaccinarilor pot exista copii,care din cauza parintilor,sa treaca printr-o boala care ar fi putut fi prevenita prin schema de vaccinari a tarii iar parintii au preferat sa nu o faca din motive personale.
Sunt de asemenea de acord cu plata de daune daca un copil pateste ceva din cauza unui vaccin,dincolo de orice suspiciune.
Dar,pentru ca toate acestea sa existe si in RO,luptati cei care nu doriti vaccinarea.Altfel nu se poate obtine nimic.Discutand discutii ani in sir pe forum nu se pune in practica concret nimic.
Eu am scris "parinti com este tot un forum",nu stiu ce s-a intamplat.Chiar as vrea lamuriri de la un moderator.Si a doaua oara la fel mi s-a intamplat.Sa fi fost din cauza ca am pus un punct intre parinti si com?
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by crisiacob
Avand in vedere ca eu pomeneam de cele 2 cazuri reale de copii morti in urma vaccinarii ROR, nu imi ramane decat sa incerc sa dau de urma acelor familii. Fara acordul lor nu pot sa dau nici un fel de date.
Ce ar trebui sa aflu? Si mai exact ce date trebuie sa ofer pe forum ca sa nu considere lumea ca sunt mincinoasa? Sau mai rau, fundamentalista sau extremista?
Nume, prenume, adresa, telefon...???
Edit: Voi ce ati fi facut in locul meu daca auzeati de aceste cazuri? Va mai vaccinati copilul? Va puteati asuma raspunderea zicand "lasa, copilului meu nu i se poate intampla asa ceva...?"
Deocamdata simt ca fac parte dintr-o minoritate a mamicilor care nu iau totul de-a gata si care prefera sa cearna informatia. Dar am un feeling ca nu va dura mult pana cand minoritatea se va transforma in majoritate...Ne auzim peste cativa ani...
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Am inteles,tu esti o luptatoare antisistem.Dar sa stii ca uneori e bine sa faci parte si nid majoritate...Iti spun pentru ca eu am fost toata viata un pic mai rebela.Dar cu sanatatea copilului meu nu-mi permit sa ma joc.
Te inseli amarnic cand afirmi ca restul nu se informeaza,incapatanarea mea pe tema vaccinarii a plecat tocmai pentru ca mi-am dorit sa ma informez si am gasit o sumedenie de aberatii,de la yogaesoteric pana la fundamentalisti islamici si copii morti de la vaccin .M-am speriat si chiar recunosc ,de aceea ma incapatanez sa raspund ,nu vreeau ca si alte mamici sa fie panicate pe aceasta tema in mod artificial.
Xenocid,ai dreptate.Daca ea cunoaste personal 2 cazuri+1 in apropiere ,se presupune ca s-au petrecut in jurul ei intr-un interval de timp scurt,deci in toata RO ar trebui sa fie cel putin sute de copii morti,mai ales ca a fost o campanie sustinuta antirujeolica anul trecut din cauza epidemiei.Chiar si pentru sistemul romanesc corupt,ar fi greu de ascuns atatia copii morti int-un intervakl atat de scurt.