fara vaccin=mama denaturata?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Cititi statisticile din oricare carti de medicina (romanesti, americane, de care vreti), si vedeti acolo enorm de multe cazuri (procentual din totalul bolnavilor de HVB) care se cronicizeaza, ajung la ciroza si/sau la hepatom malign. E pacat sa desconsideram studii din toata lumea de zeci de ani doar de dragul campaniilor (destul de slabe, slava Domnului!) anti-vaccinare. Ah, iar hepatita fulminanta are mortalitate mare, Xeno, cred spre 100%. E drept ca e rara, dar este cel mai adesea mortala. Pina si virusul hepatitic A poate duce la hepatita virala acuta fulminanta.

uite ca m-ai convins
astept doar bibliografie
o rugaminte doar, nu am acces la cele publicate in Romania, dar cele publicate pe plan mondial cred ca pot sa mi le procur

Luna, ca sa nu ma pun eu sa bat netu' ai putea fi la fel de draguta sa-mi dai un link la stirea respectiva?

Xenocid, nu cred ca erau parintii de vina
95% dintre copiii care au murit nu erau vaccinati
cred ca in astfel de state nu-i intreba nimeni daca vor sa-i vaccineze sau nu
ci cel mult guvernul pune la dispozitie sau impune vacinarile populatia fiind recunoascatoare progresului
sau nu? banuiesti ca (,) toti parintii copiilor decedati au fost niste rebeli?
ori aici se vorbeste sau, iarasi, am inteles gresit despre a nu vaccina sau a vaccina intr-o maniera selectiva, care implica responsibilitate
sau eu am alegeri nigerienii aceia ce alegeri aveau?

Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Gazella, eu nu prea inteleg termenii folositi de tine, de ex. ce era cu alegerile nigerienilor, dar am inteles ironia ta "fina" cind mi te-ai adresat. Carti de medicina sint nenumarate. Daca te uiti pe Amazon sau pe Ebay sigur gasesti. Doar un link am sa dau aici: www.cdc.gov/ncidod/diseases/Hepatitis/b/fact.htm" target="_blank">http://www.cdc.gov/ncidod/diseases/Hepatitis/b/fact.htm. Daca nici CDC nu e de incredere... ce sa mai zic, inseamna ca de fapt toata medicina actuala este o mare inselatorie de fapt, ma si mir ca mai supravietuim pe acest pamint, cit de intoxicati sintem!

Mergi la inceput

Simina, nu era nicio ironie
am probleme cu exprimarea, pe un fond de nebunie in casa + o usoara dislexie si citind in lb romana doar forumurile DC, parinti com, mamici perfecte si inca vreo cateva, am un mod ciudat (nici sotul nu ma poate urmari intotdeauna) de-a ma exprima
si sa-ti explic: scelte di vita in italiana se traduce prin alegeri de viata, deci acele alegeri, decizii de natura etica, morala luate in deplina cunoasterea a a situatiei date sau numai urmand o convingere interioara care nu-si gaseste expresia intr-o logica comuna menite sa duca la conservarea libertatii interioare a individului
si din aceasta perspectiva intreb: parintii bietilor copii nigerieni cat au decis ca este bine, rau sa-si vaccineze copiii? cat s-au lasat in deriva conditiilor lor de viata si cat in mod activ, constienti de toate implicatiile pe care le-ar aduce o vaccinare in masa sau mai putin nu au vaccinat?
raspunsul pentru mine este cat se poate de clar, deci inutil sa spun ca idiotenia nu le apartine ci apartine anumitor forumuri nationale, internationale
CDC e de incredere
ce n-am inteles eu: nu este de incredere Clinical infectious diseases
(multumesc, Xenocid!) sau daor decartezi din start orice studiul in functie de numarul de participanti?
de la ce numar in sus au relevanta pentru tine studiile?

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

uite, Simina, de pe CDC

Occurs when blood from an infected person enters the body of a person who is not infected.

HBV is spread through having sex with an infected person without using a condom (the efficacy of latex condoms in preventing infection with HBV is unknown, but their proper use might reduce transmission), by sharing drugs, needles, or "works" when injecting drugs, through needlesticks or sharps exposures on the job, or from an infected mother to her baby during birth.
Persons at risk for HBV infection might also be at risk for infection with hepatitis C virus (HCV) or HIV.

si inca o data (te) intreb unde i-ai incadra pe copiii mei nascuti la 40 +, stare generala buna, eu nefiind infectata?

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Gazzella studiile statistice trebuie sa aiba un numr relevant statistic fata de populatia pentru care predic ceva. Numai pentru populatia Romaniei iti trebuiesc cateva mii. De aceea e si greu sa faci asemenea teste. Populatia studiata statistica in cazul celor mai simple teste ar trebui sa aiba reprezentanti din toate grupele identificabile pe categorii de venit, educatie, sanatate, sex, religie... deci o adevarata arborescenta. Daca nu o ai.. testul tau este relevant pentru Italia, Torino, clasa sociala xxx. Si orice rticl serios isi precizeaza aceste limitari.

Daca vrei sa stii unde ai putea lua hep B. Prin sange. In orice colectivitate, parc in care se busesc doi copii. Fetita mea alergand s-a ciocnit de o alta fetita. Dar rau. I s-a ciobit un dintisor, i-a curs sange evident. Si celeilate.
Baiatul a cazut de pe trotineta acum cateva zile. S-a zdrelit la genunchi. O fetita a sarit sa-l ajute, dar manutele ei erau deja julite de la cataratul in copac.
Or fi ai mei mai zapaciti, dar stand mult pe afara sunt zgariati mereu.

Mergi la inceput

Luna, am gasit eu stirea
de pe site-ul BBC

http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/7390600.stm

deci titlul si mai jos introducerea

Jab urged after diphtheria death

Babies are routinely vaccinated against diphtheria

Infectious disease experts have warned parents to check their children are vaccinated after a child in London died from what is thought to be diphtheria.

un alt link

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1939527/Unvaccinated-child-dies-from-'diphtheria'.html

The HPA refused to comment on whether the child was born in Britain or overseas. It also refused to disclose the child's sex or age.

pentru mine ar putea fi relevante astfel de detalii, dar altii gasesc relevanta doar informatia

The child had not been vaccinated

si tot urmarind alte likuri observ ca unii sunt convinsi altii mai putin ca ar fi fost difteria
deocamdata nu ma pronunt

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Sneeuwklokje, ai dreptate (ti-am citit si interventiile anterioare si tare mi-au placut)
deocamdata musai tre' sa iau o pauza de la forum avand copiii..

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Ce se intampla cand, din motive care de care mai idioate, parintii nu'si mai vaccineaza copii!!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Daca si fundamentalistii islamici au ajuns la concluzia ca vaccinarea este parte din marea si neagra conspiratie,m-am lamurit pe deplin.Oricum ,pentru ei viata unui om conteaza atat de putin ,o epidemie ar mai produce cativa martiri.
Ca sa vezi,cazurile de difterie din UK au aparut cand copii nevaccinati(de ce sa-i mai vaccinam,doar in tara noastra nu sunt cazuri din 1942,de la introducerea vaccinului?)au calatorit in tari in care boala nu este eradicata,adica cum formulam o modesta parere pe topicul cu vaccinarea-baza legala .
Cel mai mult ,dupa cum mai spuneam si altadata,imi plac 2 situatii:
*cand evidenta este negata cu indarjire:poate n-au murit de difteria,poate erau vaccinati etc,poate copilul n-a murit sfasiat de caini fara stapani etc.
*cand apar "sursele igure":vecini,prieteni ,cunoscuti ,eventual persoane care au lucrat bineinteles la colosii farmaceutici si ingroziti au fugit ,carora li s-a intamplat sigur ceva,da sigur,numai ca doar eu stiu si nu vreau sa dezvalui nume si situatii.Nu vreau o atitudine publica care sa dezvaluie masei largi acele intamplari ,sa starneasca valva,sa se ancheteze,sa se afle ce s-a intamplat pentru a feri alti copii de moarte(inteleg ca acei copii au murit).
In privinta vaccinului ROR,din modestele mele cunostinte,efectele apar un pic mai tarziu de 2 zile.Eu recunosc ca fiica-mea a avut o reactie la acest vaccin,specificata de altfel in prospect,o forma foarte usoara de rubeola declansata la 9 zile dupa vaccinare si recunosc ca a facut febra dupa fiecare vaccin.
Revenind la copiii morti dupa vaccinare,de ce nu faceti publice cazurile?De ce doar anonimatul de pe forum unde poti sa spui orice fara sa dovedesti concret ceva,de ce nu o campanie publica cu nume reale,cu fapte concrete?De ce pastrezi doar pentru tine?
Daca acei copii au murit si cel din discutia de la "coada" exista,adica deja 3 cazuri situatia este mult prea grava pentru a nu lua atitudine.
Daca acei copii nu exista,atunciacele vorbe aruncate pe un forum fara a purta o responsabilitate,pot produce multe tulburari unor oameni care au acum copii si vor sa-i vaccineze.
Eu ,ca o parere personala,nu cred ca aceste cazuri exista.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Nu am citit tot ce a citat Gazela pentru ca lotul studiat este extreeem de mic si asta mi-a fost suficient. Dar hepatita virala B este una dintre bolile cele mai redutabile ale zilelor noastre. Cititi statisticile din oricare carti de medicina (romanesti, americane, de care vreti), si vedeti acolo enorm de multe cazuri (procentual din totalul bolnavilor de HVB) care se cronicizeaza, ajung la ciroza si/sau la hepatom malign. E pacat sa desconsideram studii din toata lumea de zeci de ani doar de dragul campaniilor (destul de slabe, slava Domnului!) anti-vaccinare. Ah, iar hepatita fulminanta are mortalitate mare, Xeno, cred spre 100%. E drept ca e rara, dar este cel mai adesea mortala. Pina si virusul hepatitic A poate duce la hepatita virala acuta fulminanta.

Simina, tot eu, cu ale mele pasarici
as avea nevoie de un suport, adica trimiteri directe la anumite surse care sa-ti sustina afirmatiile
am umarit linkul CDC
http://www.cdc.gov/ncidod/diseases/Hepatitis/b/fact.htm

si desprind

LONG-TERM EFFECTS WITHOUT VACCINATION Chronic infection occurs in:
90% of infants infected at birth
30% of children infected at age 1–5 years
6% of persons infected after age 5 years
Death from chronic liver disease occurs in:

15%–25% of chronically infected persons

si iti explic care este rationamentl meu: deci am doi nevaccinati, care in primul an de viata nu au intrat in colectivitate, chiar si dupa acea intrand selectiv (adica medii controlate)
la trei ani copilul a intrat in colectivitate, gradinita, unde rata vaccinarilor pentru virusul hepatitei B este mare (el fiind singurul nevaccinat )
deci sanse foarte mici sa contacteze virusul neavand contact cu persoane infectate
din aceste sanse mici 70% dintre cei care contacteaza boala nu merg inspre o cronicizare
iar dintre cei 30% care merg inspre o cronicizare exista un procent de 15-20% care mor
deci tu acestea le numesti enorm de multe cazuri?
inca o data, in conditiile in care se accepta prezenta infecatrii, care in viziunea mea este un la limita lui 0 (concret SEIVA pentru italia in ultimii ani ofera date: 0,3 la 100000 locuitori copii cuprinsi intre 0 si 14 ani)
ori cunoscund particularitatile conditiilor noastre de viata cu tot ce evidentia Sneeuwklokje si avand in vedere celelalte studii in urma carora pot sa desprind si eentuale riscuri de MS crezi ca mai reusesc sa vad asa cum il vezi tu acel "enorm de mult"?

Felix
botezul muntelui Pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Jab urged after diphtheria death

Babies are routinely vaccinated against diphtheria

Infectious disease experts have warned parents to check their children are vaccinated after a child in London died from what is thought to be diphtheria.

The infection is now extremely rare in the UK due to a vaccine programme which was introduced in 1942.

There have been just three other deaths from diptheria in the UK since 1994.
Precautions have been taken to prevent the child's infection spreading to other people, the Health Protection Agency said.

It is important that we maintain high levels of immunisation to prevent diphtheria in the UK

Professor Peter Borriello

The few isolated cases of diphtheria that are seen in the UK are usually in unvaccinated people who have travelled to countries where the disease is still common.

It affects the upper respiratory tract, nose, throat, voice box and upper windpipe and occasionally, the skin.

Symptoms include a sore throat, fever and swollen lymph glands in the neck.
But more serious symptoms can occur if the diphtheria is caused by a strain that produces toxins.

No official details about the child have been released.

'Rare'

Professor Peter Borriello, from the Health Protection Agency said: "It is rare for people to die from diphtheria as severe infection is prevented by immunisation and the majority of children are routinely immunised against diphtheria in the UK.

"This child had not been immunised."

He added that close contacts of the child have been prescribed antibiotics and booster immunisations where necessary.

"Due to these measures and the protective effect of immunisation we believe that it is unlikely that others will be affected.

"It is important that we maintain high levels of immunisation to prevent diphtheria in the UK.

"Whilst it is uncommon here, cases occur more frequently in other countries and therefore diphtheria can be introduced into the UK by people travelling.
"Our thoughts are with this child's family and friends at this difficult time."

Babies are routinely immunised against diphtheria at two, three and four months old.

Booster doses are given before starting school and then again between the age of 16 and 18 years.

Since 2001 uptake of the vaccine has been 94% although coverage in London is only 86%. Before vaccination there were about 60,000 cases of diphtheria in the UK with 4,000 deaths.

Dr Keith Prowse, chairman of the British Lung Foundation said diphtheria is a serious respiratory illness.

"The bacteria which causes the disease can be found virtually anywhere, but diphtheria is rare in the UK and elsewhere in the west because of our comprehensive child vaccination programme."
Banuiesc ca se intelege.Am pus tot articolul,recent de altfel,8 mai 2008.

Mergi la inceput