fara vaccin=mama denaturata?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ligurda

Eu personal nu i-am facut vaccinuri decat pana in 6 luni apoi fetita mea a refuzat orice vaccin singurica.

Pina la 6 luni copilul mai pastreaza ceva din imunitatea dobindita de la mama (faptul ca mama ta te-a vaccinat pe tine o ajuta pe fiica ta sa fie mai sanatoasa).
Exact la 6 luni e important sa continue cu vaccinarile. Pentru meningita, hepatita B...etc. De ex pina la inventarea vaccinului Hib, milioane de copii din lumea intreaga faceau meningita, acum boala e redusa in tarile civilizate la citeva sute de cazuri ( meningita are mortalitate mare). Prin anii 90 un virus de meningita a facut ravagii intr-o scoala amish ( din motive religioase nevaccinati). Epidemia a fost oprita pentru cealalta parte a comunitatii era vaccinata. Virusul exista peste tot, ce impiedica raspindirea lui, e tocmai vaccinarea.
E absurd sa nu vaccinezi copilul ca sa nu dai satisfactie firmelor farmaceutice.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Din cate stiu eu, cel putin pt. anumite vaccinuri, exista mai multe optiuni, dintre care una este gratuita... nu-ti convine, cumperi altceva si ai terminat povestea... Vaccinuri care se fac la noi, gratuit sau platite se fac si in alte tari... iar explicatia ca nu vaccinezi copilul pt. ca existe niste interese si unii sunt mituiti in Romania... mi se par tipic... romanesti...

Eu personal nu sunt in stare sa imi asum vina ca picii mei au facut o posibila boala care lase urmari grave pt. totdeauna... doar pt. ca eu (fara studii in acest sens) am hotarat sa nu vaccinez copiii...
Iar cum unele posibile reactii adverse nu sunt nici macar dovedite, nu mai zic ca riscul ar putea fi muuuuult mai mic decat riscul de a ramane cu probleme dupa ce face boala respectiva.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by ligurda

Am citit foarte multe dintre opiniile scrise pe forum.Eu consider ca fiecare mamica ar trebui sa-si urmeze intuitia sa in ccea ce priveste orice decizie ar privi copilul sau.Eu personal nu i-am facut vaccinuri decat pana in 6 luni apoi fetita mea a refuzat orice vaccin singurica.Inainte de orice vaccin programat facea febra astfel ca dupa doua tentative esuate am renunta.Intre timp cu totul intamplator am citit niste articole contra vaccinurilor si am simtit ca e mai bine sa renunt in a le face pe toate celelalte vacciuri.Personal eu cred ca profesia de medic trebuie sa se bazeze pe un talent pe o daruire sufleteasca exceptionala.Dar nu e cazul in Romania unde recomandarile pentru vaccinuri se fac pe baza unor consultari superficiale iar medicamentele se recomanda in functie de contractele pe care le are doctorul cu vreun distribuitor farmaceutic.In plus din sursa sigura stiu ca introducerea unor noi medicamente pe piata romaneasca e platita cu bani grei ca sa acopere eventuale teste insuficiente superficiale mult mai costisitoare decat mituirea unor personaje cheie.Si de aceea daca voi avea alt copil voi cauta sa nu-l vaccinez deloc .Procesul medical e unul comercial cu interese banesti grele ….in care vindecarea definitiva e doar un aspect nerentabil.In plus imunitatea naturala a omului si mijloacele naturale sunt destul de ignorate si luate in ras de multi dintre membri onorabili ai comunitatii medicale. Si cu adevarat cred ca rugaciunea poate rezolva multe probleme..medicale

In Romania,iti primeste cineva copilul nevaccinat la gradinita?De curiozitate.Pe cine am auzit ,la inscrierea la gradi a completat si un formular legat de vaccinari.
Si sa-i faci copilului doar o parte din schema ,fara rapeluri este chiar mai ciudat decat punctul de vedere clar:nu ii fac si cu asta basta.
Partea cu "sursa sigura" imi place cel mai mult.Daca tot ce spui este atat de adevarat,fa un bine milioanelor de copii din Romania si ia atitutudine,dar nu pe un forum sub un pseudonim.
Sunt de acord ca nu trebuie sa indopi copilul cu medicamente,eu personal nu i-am mai dat de mult imunostimulatoare etc.dar sunt boli cu adevarat periculoase pentru un copil.Si inainte de vaccinari sau de folosirea medicamentelor moderne iti faceai imunitatea numai natural si speranta de viata era cea care era.
Poate ca si rugaciunea ajuta,dar in poliomielita nu stiu daca minunea asteptata se poate produce.Si cand te gandesti ca e vorba de un vaccin,adica de ceva creat de om pentru a se apara de boli cumplite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mie mi se pare inconstienta sa iti asumi raspunderea mutilarii pe viata sau chiar a decesului propriului copil datorita faptului ca tu crezi in teroia conspiratiei. Pana una alta statistic cand nu existau aceste vaccinuri mureau copii pe capete datorita meningitei, ramaneau mutilati pe viata datorita poliomielitei etc.

Eu am vrut sa refuz rapelul la MMR (ROR) aici pt fiul cel mare si m-au pus sa semnez. Atunci m-am gandit mai bine si...l-am facut.

La fel vaccinul de meningita l-am facut pt ca eu nu pot semna o hartie pe care scrie in cuvinte coafate "imi asum raspunderea pt decesul copilului meu". Nu vreau sa fiu in pozitia in care ceva s-ar intampla si eu... brrrr. Nici nu ma gandesc.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu sper ca nicio scoala (sau gradinita) nu primeste copii nevaccinati de mame originale care isi imagineaza ca daca la ele pe scara nu a murit nimeni de meningita sau poliomelita, asta nici nu se intimpla! Sint sigura ca exista interese mari ale producatorilor de medicamente, dar de aici si pina la a refuza sa vedem ca vaccinurile au eradicat boli sau au scazut mortalitatea in atitea altele e deja rea-vointa sau sindromul ochelarilor de cal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Eu sper ca nicio scoala (sau gradinita) nu primeste copii nevaccinati de mame originale care isi imagineaza ca daca la ele pe scara nu a murit nimeni de meningita sau poliomelita, asta nici nu se intimpla! Sint sigura ca exista interese mari ale producatorilor de medicamente, dar de aici si pina la a refuza sa vedem ca vaccinurile au eradicat boli sau au scazut mortalitatea in atitea altele e deja rea-vointa sau sindromul ochelarilor de cal!

Dar de ce speri? Pentru copilul tau nu ar fi nici un pericol. In pericol, in caz de epidemie, sint doar copiii nevaccinati ai mamelor originale.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by Bic

quote:
Originally posted by Natasa

Dar de ce speri? Pentru copilul tau nu ar fi nici un pericol. In pericol, in caz de epidemie, sint doar copiii nevaccinati ai mamelor originale.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Oare ce rost are sa se posteze fara a se citi. Ca parca la ideea asata am mai dat trei raspunsuri...Reformulam :)). Copii vaccinati isi dobandesc imunitatea in etape. Dupa primul vaccin putini capata imunitatea. La un interval li se face un rapel zis in engleza "booster" ceea ce descrie mai curat fenomenul... li se mai da un sut anticorpilor sa depasesca nivelul zonei gri de incertitudine si sa intre la procentajul marit de anticorpi care-n caz de infectie si-ar face datoria. E ca la armata... cand unii au iesit la pensie maai angajezi altii. Iar anticorpii sunt si ei de macar doua feluri "soldati in termen" de scurta durata si veterani. Si orice sta/organism serios se bazeaza pe "veterani" nu pe mucosi cu cas la gura :)).

Deci cat mai multi copii nevaccinati, cu atat mai mare raspandirea epidemica si cu atat mai rapida. Si aria implica mai multi altii afectati in cursul procesului. La fel si infectarea rapida... pentru ca focarele izbucnesc aproape simultan si nimeni nu are timp sa reactioneze si sa inchida localurile. De aceea ca adult te angajeaza fara foaia de vaccinari... ca se presupune ca esti relativ imun si-n plus respecti o oarecare igiena si nu lucrezi in turma. Dar copil fiind... traiesti in aglomeratii mari si "promiscuitatea" vietii scolare (adica igiena ei relativa)iar vaccinarea este in curs de a te ajuta sa-ti castigi imunitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de amalia_

am auzit ca daca nu iti vaccinezi copilul o sa ai probleme cand il inscrii la gradinita sau la scoala.
chiar e adevarat? vrem nu vrem trebuie sa ne vaccinam copii? si daca refuzam unde ii mai trimitem la scoala?la particulare..?si daca nu avem bani?raman nescoliti?exista tari care nu obliga parintii sa-si vaccineze copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nici-o grija Sheannamp, la inscrierea in gradinita formularul l-am completat eu (cu datele din carnetul de vaccinari), dar nu a verificat nimeni ce am scris acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by anya

Nici-o grija Sheannamp, la inscrierea in gradinita formularul l-am completat eu (cu datele din carnetul de vaccinari), dar nu a verificat nimeni ce am scris acolo.

Anya

E vorba de Amalia
Eu sunt pro-vaccinare si ai mei sunt la zi cu cele obligatorii.......

Mergi la inceput