*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

]

Lorenza, dar tot nu ne lasam, nu-i asa?

Da,ai spus bine.Orice om normal,ar fi renuntat.E binme ales titlul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by daiatm

Buna seara,citesc forumul de cateva zile si asa am aflat si eu abia acum de la redoute ,ma bucur tare mult ca am descoperit site-ul,oricum mai bine mai tarziu decat niciodata:D....am incercat sa imi fac si eu cont dar cum nu stau prea bine cu franceza nu inteleg ce anume trebuie completat la ,,Ma carte Famille Nombreuse".Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos.Multumesc!

Din cate imi amintesc, asta nu era un camp obligatoriu. Lasa-l necompletat, ca nu ti se aplica.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Va pup,fetele!

Am revenit si eu...

Am dat o comanda inainte de sarbatori, ca deh!imi ardea...si acum am emotii citindu-va...
Nu mi s-a intamplat niciodata sa am obiecte furate. In schimb, am scris la mesaje de mi se lipisera degetele pe taste, pt ca 2 comenzi au intarziat cu lunile. La ei apareau livrate, iar eu nu le primisem. Apoi, unele produse nu le mai aveau in stoc si au spus ca le livreaza in 2-3 saptamani...nu le-am mai vazut...inca scriu mesaje pentru a recupera banii sau produsele.
La fiecare mesaj primesc raspuns cu "nu va ingrijorati"... de ma enervez de la primul rand citit...pt ca baga o gargara totala si de fapt nu e un raspuns clar.

Ce ati mai gasit frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cristina, tu comanzi de LR spaniol? Vad ca de pe cel francez nu se poate comanda in Spania.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Imi permit sa raspund eu: comanda la niste prieteni in Franta pe care-i viziteaza des.

Mergi la inceput

Miki,

Nu comand pe site-ul LR spaniol pentru ca este mult mai scump, nu au coduri de reduceri etc.
Am comandat in Germania, cat am stat acolo si a mers relativ ok. In Spania suntem de 6 luni - ne-am mutat din motive de serviciu. Problema e ca nu livreaza in Spania, pentru ca au site-ul lor. Asa ca iata-ma nevoita sa fac tot felul de combinatii....orice, dar LR EU NU RENUNT! Am zis!
Comand pentru moment in Franta, la prieteni, pentru ca am posibilitatea sa ma duc macar o data pe luna gratie serviciului si astfel iau si pachetele. Cand au fost reducerile mari am facut la comenzi de se crucisera saracii!!!
In schimb, comenzile nu ajung la posta ci...intr-un fel de Nufaru de-al nostru. Eheee, smecheri astia de LR! Le platesc proprietarilor o suma mica, nu se streseaza cu toate formalitatile necesare pt posta ( ca deh! e de stat!), au un sofer care face livrarea in zona si asa ca toata lumea castiga un pic. Aceste amanunte le stiu de la cei care livreaza, s-a nimerit sa stau la o vorba cu ei, ca dupa atatea comenzi...
Au facut o greva la un moment dat si a fost nebunie totala. Atunci am asteptat o luna pachetele, incurcatura mare. Uneori am impresia ca la oamenii astia LR,dreapta nu stie ce face stanga: dau raspunsuri aiurea sau nu dau, vin produse pe care nu le-am comandat sau marimi necomandate si apoi stai si trimite produsele, asteapta banii sau codurile, mai multa agitatie.

Oricum, nu renunt! Am fost alaturi de voi si voi ramane!

Fetele, care aveti nevoie de traduceri in franceza, mesaje...sau raspunsuri LR...nu ezitati! D-asta suntem impreuna!

pupici!

Mergi la inceput

Merci, Clau, pentru raspuns...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor va rog invatati-ma si pe mine unde anume sa scriu la aides&service, vad ca-s 2 rubrici diferite si n-am gasit nicaieri un formular on line sau o adresa de mail unde sa depui plangerea. Am o comanda din 31 martie nevenita si e cazul sa scriu. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

io am o nelamurire....mi-am verificat din nou contul din banca pe net si imi apar banii doar blocatii, deci nu s-a facut plata catre LR, oare astia im trimit comanda???in 24 am facut comanda, cam dupa cat timp sa ma astept sa-mi vina? e prima comanda si sunt f nerabdatoare, luni ar fi 11 zile calendaristice ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by axxxa

Fetelor va rog invatati-ma si pe mine unde anume sa scriu la aides&service, vad ca-s 2 rubrici diferite si n-am gasit nicaieri un formular on line sau o adresa de mail unde sa depui plangerea. Am o comanda din 31 martie nevenita si e cazul sa scriu. Multumesc.

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx

Mergi la inceput