*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*
Raspunsuri - Pagina 12
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Apartin de OP-ul din Tatarasi.Faza e ca aia s-a si plans ca "offf, asa a venit pachetul rupt, de la Bucuresti"
Mie mi-a zis tipa de la op 1 de la care ridic eu coletele (avem o relatie f.buna - ma suna cand am colet) ca nu cer decat sacii care le apartin. Cele de la Biroul de schimb Bucuresti, nu-i intereseaza (sunt cele pe care scrie in fr., dupa cum zicea si Lorenza). So, tipa minte. Oricum, era obligata sa ti-l cantareasca. Tura astea le-a mers. Ai grija alta data sa nu mai accepti magarii din astea. Aa, sa nu uit: sigiliul si eticheta trebuiau sa ramana la tine. Pe baza lor poti face plangere.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lumi_Nag spune:
Aha....pai aia a rupt si sigiliul si eticheta, dupa care mi-a dat sacul.E clar...
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
aissa spune:
Buna seara! N-am mai scris de multicel pt ca nici n-am comandat nimic, asta seara mi-am refacut mana cu o comanda (mama ce bine ma simt
), am pus in cos chestii amestecate si pret intreg si verde si aubaines asa ca nu am gasit coduri sa le reduca, m-am folosit asadar de 45381 pt fdp 0....
Ma crucesc citind ce mai scrieti voi, cum or putea frate sa fure asa cu nesimtire din punga? Macar pe ale mele le-au furat de tot, asa ca n-am avut dovezi, dar cum au curaj sa fure partial?? Daca erai pe faza si te uitai pe factura si desfaceai si vedeai ca lipsea ceva? Chiar n-au jena deloc! Ooooof!
daiatm spune:
Buna seara,citesc forumul de cateva zile si asa am aflat si eu abia acum de la redoute
,ma bucur tare mult ca am descoperit site-ul,oricum mai bine mai tarziu decat niciodata:D....am incercat sa imi fac si eu cont dar cum nu stau prea bine cu franceza nu inteleg ce anume trebuie completat la ,,Ma carte Famille Nombreuse".Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos.Multumesc!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujroNe-am intors aseara de pe plaiuri bucovinene. Sunt pe baricade, aici, cu voi.
Ai venit cu viitura
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
A plouat dar si asa a fost superb.
Gura Humorului e locul nostru de suflet. Acolo am stat. Fuseram pe la Humor, Voronet, Moldovita, Sucevita, Humulesti, Neamt, Rasca, Agapia, Varatec, Sihastria, Sihla, rezervatia de zimbri Dragos-Voda etc... M-am indragostit de locurile acelea si ne-am promis sa revenim de cate ori putem.
Apropo de shopping, am trecut si pe la fabrica de la Rm Sarat, s-au extins, aveau si genti (pusesem ochii pe una la 300 roni dar am zis sa ma mai plimb prin magazin, pana am iesit, se vanduse
) si sutiene, bluze, costume de baie. Nu mi-a placut nimic in mod special insa preturile sunt foarte bune la incaltaminte.
claujro spune:
Au furat si din coletul promod, stiti ca am gasit doar punga goala si cealalta pereche fusese scoasa din ambalaj, dar pt ca erau la fel...au furat doar una. Am reclamat si la UPS si la promod.
Undeva, prin tren, gari, aeroporturi se fura.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
.
Undeva, prin tren, gari, aeroporturi se fura.
Sau poate chiar si la promod,de ce nu?Mie, asa cum am mai spus,tot ce n-a fost in colet,a fost exclusiv din vina LR-ului.Adica,coletul intact,dar inauntru...leopardul,lipsa!
claujro spune:
Cutia de carton de la Promod era rupta. Nu am vazut si nici nu am verificat, doar mi-o adusese curierul la usa si credeam ca e in siguranta spre deosebire de Posta romana. Deh...riscurile comertului prin posta.
UPS-ul mi-a raspuns ca va despagubi comerciantul francez cu suma respectiva iar Promodul mi-a spus ca trebuia sa verific integralitatea coletului
si ca nu accepta reclamatii ulterioare. S-au spalat pe maini. Si era vb de 10 euro. ![]()
Lorenza, dar tot nu ne lasam, nu-i asa? ![]()

Ne-am intors aseara de pe plaiuri bucovinene. Sunt pe baricade, aici, cu voi.