*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Buna shoppaholice,

stie vreuna din voi ceva despre boohoo(magazin online), da-ti click pe link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120465

mersic.

M-am uitat si eu acum pe linkul magazinului. Impresiile mele:
1. taxe postale destul de mari (fata de LR, bineinteles)
2. Lucrurile prezentate extrem de succint (nu poti afla daca sunt din bbc, matase, piele etc.). Gentile poti doar sa presupui ca sunt mici/mari (nu exista dimensiuni). La fel si rochiile, bluzele, fustele (cat de lungi/scurte)
3. nu exista optiunea magnifier, iar pozele sunt mici (cel putin asa mi se pare mie).
Impresiile altora le poti citi www.ciao.co.uk/boohoo_comReview_5754643" target="_blank">aici

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic, miki.
mie imi convin taxele ca-s aproape. pe site beta vad ca pot avea optiunea magnifier si am gasit si explicat din ce sunt materialele. nu m-as baga la genti si accesorii de pe nici un site. trebuie sa le vad intai.
review- cam prost

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Eu nu prea imi dau seama de unde se fura mai exact, de aia nici nu am facut scandal.Mai nasol este ca am facut o comanda comuna cu mama si cumnata mea, iar ea nu a primit nimic pentru ca avea 2 tricouri si i le-au furat..
Daca se fura de la posta de la noi sigur fac reclamatie ca prea mi-e ciuda

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Eu nu prea imi dau seama de unde se fura mai exact, de aia nici nu am facut scandal.Mai nasol este ca am facut o comanda comuna cu mama si cumnata mea, iar ea nu a primit nimic pentru ca avea 2 tricouri si i le-au furat..
Daca se fura de la posta de la noi sigur fac reclamatie ca prea mi-e ciuda

Daca nu ti-au cerut sacul inapoi, inseamna ca asa a venit la op-ul de care apartii, iar furtul s-a produs undeva pe drum. In functie de ce scrie pe eticheta atasata sigiliului pus la sac, iti poti da seama unde a fost desfacuta cutia (FR sau RO). Ce nu inteleg eu e daca ti-au cantarit sacul si daca da, cum de nu ti-ai dat seama ca cantareste mai putin decat era declarat de LR si, in consecinta, sa fi facut plangere. Mie mi s-a intamplat de 2 ori sa-mi vina coletul in sac, insa de fiecare data mi-a fost cantarit si, chiar daca parea totul ok, am fost incurajata sa desfac sacul si sa verific continutul pentru ca dupa ce pleci cu coletul de acolo nu mai poti reclama nimic. Cel putin asa se intampla la op 1 din cuza voda.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Interesant ce spui de saci,Cristina,majoritatea coletelor le-am primit in saci.Sacii erau din Franta(dupa scris),etichetele in romaneste,dar n-a lipsit niciodata nimic.Tot ce a disparut la mine efectiv s-a produs in cadrul LR-ului.Dar asta e numai cazul meu.Ultima data cand mi-au trimis setul incomplet,coletul era intact,deci totul s-a intamplat la ei.Le-am scris pana la urma,Sabina bla,bla,bla sa trimit setul cum l-am primit si ei sa-mi trimita banii inapoi.De data asta,nici macar din principiu,n-am mai avut chef de luptat cu ei,paguba e mica,stiu cum merge sistemul la ei,mi-am asumat paguba de data asta si oricum ce am primit din set ma interesa ,restul mai putin.Dar,sa fereasca sfantul sa se intample cu ceva important,ca sunt in stare sa scriu din nou la opc-ul lor frantuzesc,adaugand si mailul pe care l-am primit referitor la setul de bucatarie.Sper sa nu fie cazul(am trei colete pe drum,deci,nu se stie)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor ati primit vreuna comenzi din 17-19 aprilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lialia spune:

Ce sa zic? Eu astept o comanda din 16.03 [quote]Originally Le-am scris de vreo doua saptamani si mi-au respuns ca licrarea poate dura chiar 6 saptamani...apoi cu sarbatorile n-am mai avut timp de ei...dar acu o sa-mi reiau atacul!
posted by axxxa

Fetelor ati primit vreuna comenzi din 17-19 aprilie?
[/quote

Mergi la inceput

Coletul era in sac si mi l-a cerut inapoi.M-am dus la masina am scos cutia si am dus sacul.Nici nu m-am uitat pe eticheta ce scrie si nici nu mi l-a cantarit.E prima data cand imi ridic singura coletul pentru ca eu stau in alt cartier decat posta.De aceea nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea lipsi ceva.Cine imi lua de obicei coletele, cand erau rupte le cantarea, dar eu....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Coletul era in sac si mi l-a cerut inapoi.M-am dus la masina am scos cutia si am dus sacul.Nici nu m-am uitat pe eticheta ce scrie si nici nu mi l-a cantarit.E prima data cand imi ridic singura coletul pentru ca eu stau in alt cartier decat posta.De aceea nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea lipsi ceva.Cine imi lua de obicei coletele, cand erau rupte le cantarea, dar eu....

Daca ti-a cerut sacul, inseamna ca era al lor. Asa ca, e clar unde s-a "spart" cutia si de aceea au pus-o in sac. Data viitoare cere sa ti-l cantareasca (stia aia de ce nu ti l-a cantarit) si, daca se mai intampla, cere formular pt. a reclama lipsuri in coletul spoliat. Apropo, de ce op apartii?

cristina d.

Mergi la inceput

Apartin de OP-ul din Tatarasi.Faza e ca aia s-a si plans ca "offf, asa a venit pachetul rupt, de la Bucuresti"

Mergi la inceput