*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

sau mai exact, aici http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=2&etap=2&category=2&subcategory=1

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

arleena,
Cred ca mai trebuie sa ai un pic de rabdare....

Pe site iti apare comanda in pregatire sau ca a fost trimisa? In mod normal, cand e in pregatire banii sunt blocati, cand e trimisa, banii sunt scosi. Uita-te la "Suivi de commande", iti apare pe orice pagina, sus, sub LR.

Sentimentul de nerabdare in asteptarea pachetelor....chiar si dupa multe comenzi la activ....tot nu dispare! Proprie experienta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asa e in Franta. Pentru "etrangeri" ca noi, e in pregatire si la 2 luni dupa ce am primit-o.

Mergi la inceput

Adica iti apare "in pregatire" pe net si tu ai coletul in brate??
Si banii cum apar: blocati, scosi...??

Mergi la inceput

Arleena, nici pt. comanda mea din 24 LR nu a tras inca banii. Mai au timp. Eu astept. In perioada reducerilor mi-au tras banii la limita (cu vreo saptamana inainte de a expira termenul pana la care pot debita contul). Or fi tot in greva si, probabil, lucreaza cu personal putin.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Oui.

Mergi la inceput

Cristina, noua ne apar comenzi in pregatire cele primite in timpul reducerilor din ian-febr

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

Cristina, noua ne apar comenzi in pregatire cele primite in timpul reducerilor din ian-febr

cristina d.

In traducere libera, nu exista logica, adica ce apare scris, e scris degeaba...
Bine ca si mie imi apar produse in asteptare pe care nu le astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Multumesc pt ajutor. Le-am scris, acum astept sa vedem ce se rezolva. Nici nu era comanda mea, era a unei prietene si acum trebuie sa rezolv problema. Si nici comenzile din 17 si 19 aprilie nu mi-au venit. De obicei veneau in fix 10 zile. Uof.
Ce stiti, mai e greva la ei?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by axxxa

Multumesc pt ajutor. Le-am scris, acum astept sa vedem ce se rezolva. Nici nu era comanda mea, era a unei prietene si acum trebuie sa rezolv problema. Si nici comenzile din 17 si 19 aprilie nu mi-au venit. De obicei veneau in fix 10 zile. Uof.
Ce stiti, mai e greva la ei?

Eu nu am auzit de greva. In Fr. se livreaza normal. Dar ma gandesc ca pana in Ro...cum spunea si Miki ieri, nimic nu e sigur pana nu ai pachetul in brate.
Oricum, nu te ingrijora! E doar o intarziere...

Mergi la inceput