*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*
Raspunsuri - Pagina 14

miki68 spune:
sau mai exact, aici http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=2&etap=2&category=2&subcategory=1
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

cristina_dm spune:
arleena,
Cred ca mai trebuie sa ai un pic de rabdare....
Pe site iti apare comanda in pregatire sau ca a fost trimisa? In mod normal, cand e in pregatire banii sunt blocati, cand e trimisa, banii sunt scosi. Uita-te la "Suivi de commande", iti apare pe orice pagina, sus, sub LR.
Sentimentul de nerabdare in asteptarea pachetelor....chiar si dupa multe comenzi la activ....tot nu dispare! Proprie experienta!!!

claujro spune:
Asa e in Franta. Pentru "etrangeri" ca noi, e in pregatire si la 2 luni dupa ce am primit-o.

cristina_dm spune:
Adica iti apare "in pregatire" pe net si tu ai coletul in brate??
Si banii cum apar: blocati, scosi...??

miki68 spune:
Arleena, nici pt. comanda mea din 24 LR nu a tras inca banii. Mai au timp. Eu astept. In perioada reducerilor mi-au tras banii la limita (cu vreo saptamana inainte de a expira termenul pana la care pot debita contul). Or fi tot in greva si, probabil, lucreaza cu personal putin.
cristina d.

miki68 spune:
Cristina, noua ne apar comenzi in pregatire cele primite in timpul reducerilor din ian-febr
cristina d.

cristina_dm spune:
quote:
Originally posted by miki68
Cristina, noua ne apar comenzi in pregatire cele primite in timpul reducerilor din ian-febr
cristina d.

Bine ca si mie imi apar produse in asteptare pe care nu le astept....

axxxa spune:
Multumesc pt ajutor. Le-am scris, acum astept sa vedem ce se rezolva. Nici nu era comanda mea, era a unei prietene si acum trebuie sa rezolv problema. Si nici comenzile din 17 si 19 aprilie nu mi-au venit. De obicei veneau in fix 10 zile. Uof.
Ce stiti, mai e greva la ei?

cristina_dm spune:
[quote]Originally posted by axxxa
Multumesc pt ajutor. Le-am scris, acum astept sa vedem ce se rezolva. Nici nu era comanda mea, era a unei prietene si acum trebuie sa rezolv problema. Si nici comenzile din 17 si 19 aprilie nu mi-au venit. De obicei veneau in fix 10 zile. Uof.
Ce stiti, mai e greva la ei?
Eu nu am auzit de greva. In Fr. se livreaza normal. Dar ma gandesc ca pana in Ro...cum spunea si Miki ieri, nimic nu e sigur pana nu ai pachetul in brate.
Oricum, nu te ingrijora! E doar o intarziere...