Noi cu cine votam?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Io sunt rau de tot pe dinafara. Parca era vorba sa candideze Negoita la primaria generala, s-au razgandit? Pe el l-as fi votat.
Blaga, nu stiu, poate...
Restul...no way!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Pe Sorin Oprescu sa il taiati de pe lista...tocmai am vazut la Realitatea ca i-a fost respinsa candidatura...ii lipsesc aprox 5000 de semnaturi pentru a intruni nr. necesar pentru candidatura.
Parerea mea e ca a fost "lucrat" bine, desi o mare parte din vina o are si el, care, a ales depunerea candidaturii in ultima zi, cand chiar nu mai ai ce face in cazul in care nu intrunesti toate cerintele pentru a fi eligibil.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Buna intrebare
Cred ca sintem satui majoritatea de dezastrul din Bucuresti, dar o speranta cit de mica exista ca poate viitori primari vor rezolva ceva!
De ex. in fiecare zi e un calvar sa pleci spre Centru , o mare de masini pe sensul respectiv, iar seara in sens invers care e f aglomerat. Uneori ,vara mai ales, prefer sa merg pe jos citeva statii, pe linga siru` interminabil de masini care polueaza atmosfera, decit sa astept in masina fara aer conditionat si care merge mai greu decit melcu`... Am vazut ca totusi au aparut si masini cu aer conditionat, o noutatate !

Oare daca exista atitea capete luminate in Ro,care au scoli inalte, diplome, CV-uri impresionante, cu consilieri platiti cu bani grei, cu atita bunavointa in preajma alegerilor, cum se face ca dupa ce acestea trec, problemele mai rau se agraveaza??
Chiar ma gindeam zilele astea cind il priveam la TV pe d-l Blaga, inscris in cursa pt Primaria Gen, cind vor respecta alesii nostri tot ceea ce promit in campanii electorale? Si daca nu respecta promisiunile, cind vor mai da si socoteala pt. ce lasa in urma lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si oprescu nu se lasa! face maine contestatie!
nenea diaconescu de la PNTCD inca mai traieste mai! de ce il banuiti de alea alea? e doar un om batran! fie-va mila

si eu as fi votat cu prigoana, macar asa de proba! ca tot un e, nici nu mai stii in cine sa ai incredere/baza!?

gusa? neah! e ciudat nenea asta, poate mai zice el si niste lucruri cu sens (din cand in cand!) dar de cele mai multe ori e DOAR vorbaret, dar nu stiu sa fi intreprins ceva concret.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Nu 5000 de voturi ii lipsesc,ci doar vreo 360 si ceva.cred si eu ca a fost lucrat frumos pe la spate ca prea se impiedica in doar 360 si ceva de voturi.I-au fost respinse 5000 si ceva de voturi,ceea ce mi se pare prea mult.Oricum azi a depus contestatia, vedem cum trece,oricum asta este ultimul tren,daca il lucreaza si acum.............adio candidatura.
In alta ordine de idei,l-as mai fi votat pe Prigoana sau Becali daca participau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca nu trebuie votat numele sau partidul, ci solutiile pe care le ofera si CV-ul, ce a facut pina acum. E gresit sa se voteze "politic", doar apartenenta la un partid nu il face capabil pe nici un primar. De exemplu Videanu..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Poate multi dintre cei care citesc sau scriu pe acest forum se vor supara pentru ceea ce voi scrie acum. Aceasta este parerea mea si, cu riscul de a fi catalogata drept....orice, eu imi voi spune parerea: vreau sa votez un primar care are sange de Bucuresti! Fara sa fii nascut si crescut in acest oras, fara sa ai oaresce radacini citadine nu vei reusi sa iubesti si sa intelegi orasul acesta.
Sunt orgolioasa, sunt la a 5 generatie de nascuti si crescuti in Bucuresti. Din nefericire pentru acest oras, in ultimii 30-40 de ani, daca nu ma insel, acest oras nu a avut un primar care sa-l pretuiasca, un primar bucurestean. Si acest lucru se vede: s-au distrus ,cu o consecventa demna de o cauza mai buna, cladiri de patrimoniu, opere de arta(ultima strigare: podul de la Baneasa, ale carui fresce au fost pur si simplu sparte de niste neica-nimeni care nici macar nu si-au pus intrebarea ce Doamne iarta-ma reprezinta stemele alea, spanzurate de pod), biserici, si, mai nou, parcuri, lacuri, baze sportive. Cu fiecare actiune de distrugere s-a mai rupt un pic din farmecul si din personalitatea acestui oras.
Iata de ce, incepand cu acest an, 2008, NU voi mai merge sa votez pe nimeni si nimic, cu atat mai mult pe unii care vin de un an-doi-trei sau de o luna-doua-trei in Bucuresti si, dupa ce au balacarit acest oras, declara ca il iubesc; ca sa-l parafrazez pe Caragiale, mor de dragul''orasului astuia''.
Si inca un lucru de care sunt deranjata: toti acesti primari de Bucuresti au un orgoliu nemasurat: ei cred numai ei sunt destepti, ca bucurestenii sunt prosti si pot fi mintiti la infinit! Ei, bine, NU, nu suntem prosti si nici nu acceptam sa fim tratati astfel.
Cat despre onorabilii candidati? Le urez ''Sa traiasca bine'', dar la ei acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca il scot din joc pe Sorin Oprescu eu nu ma duc la vot;mi se pare ca daca se procedeaza asa murdar,sfidand totusi cateva mii de bucuresteni care au semnat pt. el, sunt in stare de orice ca sa scoata pe cine vor muschii lor.
anaisanais ai perfecta dreptate ca ceeace se intampla acum cu (oare fostul?) "Micul Paris" este o BARBARIE la propriu, parca au trecut hoarde de tatari si au distrus minuni arhitecturale,a ajuns Bucurestiul o caricatura:nu stii daca sa plangi sau sa razi de ciudateniile de cladiri care apar si tipa ca un mitocan parvenit cu lant de aur la gat:"Al meu e blocul cel mai termopan, cel mai inalt si a mea este cea mai tare casa, ca rose,galbena sau verde ca ea, nu se mai exista in lume!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Eu nu merg la vot si asta nu fiindca asi fi un "cetatean iresponsabil" ci pur si simplu ca nu am pe cine vota din cei care candideaza asa ca ma las la mana altora(asta ca sa nu zic mai tarziu ca mi-am facut-o cu mana mea).

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sirimie,normal da,ar trebuii sa se voteze omul cu programul cel mai bun,da intrebarea este,il va respecta?
Aseara ma uitam la stiri,s-a ajuns la cifra de 1 mil de masini inregistrate in Bucuresti!Pe langa astea mai sunt poate 20000 inregistrate in Ilfov,dar care stau tot aici plus cei din afara care fac naveta zilnic in Bucuresti!Strazile tot alea sunt,rute ocolitoare n'avem,poduri care sa traverseze marile aglomerari nici atat!De ex din nordul capitalei,sa ajungi in Militari Drumul taberei,poti s-o iei doar pe Turda-Crangasi,unde injuri de toti sfintii,ca-i bara la bara de dimineata pana seara sau pe la graa,unde e si mai si!Ar fi trebuit podul ala la basarab facut de acum 5 ani cel putin!
Eu stau in sect1,desi n-a facut tot ce trebuia Chiliman s-a miscat cat de cat,deci o sa-l votez tot pe el la sector,da general,nu am nici ce-a mai vaga idee!Cand e vorba de drumuri principale,transport in comun,deszapezire cine ar putea sa faca fatza?
Anais,eu nu sunt nascuta in Bucuresti,desi ai mei stateau aici pe vremea aia,dar si eu iubesc Bucurestiul!Bucurestiul meu,cu arcul de Triumf la 2 pasi,cu herastraul,care mi se pare cel mai frumos parc din Bucuresti si chiar am merita un bucurestean care stie cu ce se mananca orsaul asta!Da care nene?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput