Noi cu cine votam?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Cred ca acest oras ar trebui abandonat, precum cetatile mayase( sau incase? Caci aceasta parte de istorie imi este mai putin la indemana). Toata lumea spune: Negoita de la sectorul 3, ce primar, nene! De asa ceva avem nevoie! Fara a minimaliza activitatea acestui primar, eu spun ca nu ar trebui sa ne extaziem in fata lui pentru simplul motiv ca de aceea a fost votat, adica, a fost ales primar ca sa faca ceea ce a spus ca va face. Nu a facut nimic in plus fata de ceea ce trebuia sa faca, in calitate de primar de sector. Bravo lui, ca macar s-a tinut de cuvant, dar, in rest, sa avem pardon! Mie , la serviciu, nu mi se ridica osanale pentru ca imi fac zilnic meseria!
Cat despre primarul de Bucuresti..... nu am pe cine sa votez, pentru ca, de ani de zile, tot acord prezumtia de cinste fiecarui candidat care, ulterior, devenind primar, ma considera inca unul din prostii pe care i-a pacalit si care vor trebui sa-i faca lui jocurile si sa-i satisfaca orgoliile nemasurate. Cei mai multi dintre candidati seamana cu personajul lui Preda, cel care, ajungand in Bucuresti, a scos piciorul din gumar si a racait asfaltul cu unghia, nevenindu-i sa creada ca exista si asa ceva pe lume!
Pe cuvantul meu ca nu am nimic impotriva celor din alte regiuni sau din alte orase ale Romaniei, dar nu sunt de parere ca pot simti acest oras ca unul care ii respira aerul(din ce in ce mai poluat;Multumim primarilor trecuti si viitori pentru asfaltari si constructii de orice tip pe oriunde se gaseste un petic de iarba!)si care-i simte viata interioara, de cel putin o viata de om, daca nu mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by karligutza

si oprescu nu se lasa! face maine contestatie!
nenea diaconescu de la PNTCD inca mai traieste mai! de ce il banuiti de alea alea? e doar un om batran! fie-va mila

si eu as fi votat cu prigoana, macar asa de proba! ca tot un e, nici nu mai stii in cine sa ai incredere/baza!?

gusa? neah! e ciudat nenea asta, poate mai zice el si niste lucruri cu sens (din cand in cand!) dar de cele mai multe ori e DOAR vorbaret, dar nu stiu sa fi intreprins ceva concret.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Da mai, scuze, a fost primul care mi-a aparut in minte cand am citit numele Diaconescu. Sa fie sanatos si ii doresc batranete linistite ca destul a suferit saracul.
Despre Negoita lasati-l acolo la 3 ca acolo e locul lui, nu ar putea s afaca la capitala ce face la sectorul 3 si probabil nu ar putea s afaca nici la alt sector ce face acolo. Depinde foarte mult si de sector, si de locuitorii lui... si in mare masura si de consilierii cu care face echipa.
Mocofanul asta de la 4 se plange ca consilierii i-au pus betze in roate dar eu cred ca nici el nu e un om capabil, ar fi gasit el o solutia sa faca totusi ceva in astia 4 ani.
Si eu am sentimentul ca sunt doar una din miile de prosti care l-au votat si de asta nu ma mai duc la vot, nu vreau sa mai fiu proasta cuiva. M-as duce doar daca as sta in sect 3.
Prigoana e din echipa lui Negoita si se vede ca Rosalul stie sa-si faca datoria sub conducerea lui... poate Prigoana ar fi omul potrivit la capitala dar e doar o supozitie.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput