Noi cu cine votam?
Raspunsuri - Pagina 2
Priscilla spune:
Ma intreb, Sorin Oprescu care, candideaza ca independent,o merita efortul sa ma deplasez la urna de votare?Ca altul nu vad care sa merite efortul.
Oricum cu multa nerabdare astept ziua in care sa parasesc acest oras numit capitala!
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
Natasa spune:
Eu nu cred ca vreunul dintre ei vrea puterea cu scopul nobil de a ne face noua vreun bine. Toti o vor pentru ei, pentru gastile si familiile lor...
http://www.sictir.org/Manifestul+Bucurestean
karligutza spune:
quote:
Initial creeata de valentinag
Astia de la capitala,ce nemernic care n-o sa faca nimic 4 ani votam?
Candidatii:
PSD- Cristian Diaconescu
PNL-Ludovic Orban
PDL- Vasile Blaga
PRM-Verginia Vedinas
Independent-Sorin Oprescu
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
asta-i toata lista?
de 2 dintre ei acu' aud prima data, deci sunt EXCLUSI clar,
de Vasile Blaga am auzit de vreo 2 luni incoace ca tot il frecau astia de la partidul lui ca sa-l puna/sa nu-l puna pe lista... na' ca l-au pus, si? la ce e bun? habar n-am cine e, ce face... luat asa la rece, ca as putea da un search pe gugle, no?
de Sorin Oprescu am tot auzit, dar asta parca e o lipitoare la fiecare tur de alegeri, nu mai scapi de el... nu e in stare de nimic, e doar perseverent in a agata un OS mai mare, eu asa cred...
iar de Ludovic Orban am auzit la fel de multe ca si de orice alt parlamentar cat de cat renumit... toti un jaf si-o cotropire!
Eu as vrea sa votez pe unul care sa si faca ceva, sa fi facut ceva in trecut, gen primarul actual al sectorului 3! acolo se vede! se vede ca s-a intamplat ceva! parca intri in alt oras cand intri in sectorul 3! EL de ce nu candideaza la PRIMARIA GENERALA? pe el l-as fi votat, zau! cu bune si cu rele! dar mai bun decat toti ne-bunii celorlalte sectoare!
Dar acu' daca asta-i toata lista, eu cu cine votez?
Raman si eu cu intrebarea!
karligutza
sunt mamica Adelutei
valentinag spune:
Karliguta,astia sunt cei mai imporantanti si care au sanse sa castige!Cat despre primarul sect.3 e alta poveste,eu nu vad asa ceva spectaculos in transformarea sect.,decat flori si pomi,in nr.mare e adevarat si niste locuri de parcare facute din trotuar!Da ma rog..voi care stati acolo stiti mai bine!
Oprescu nu are sanse la capitala,asta e clar!PRM nici nu se pune problema!Ne-au mai ramas 3!
L-as fi votat pe Prigoana daca candida!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
roxanaz spune:
Valentina, l-ai uitat pe Gusa, cica el va fi votat de toti bucurestenii "tineri si intelectuali", asta dupa ce si-a trimis mascota sa depuna semnaturile la Biroul Electoral, ca iar e suparat pe nu jtu cine. (cine garanteaza ca nu era el costumat in mascota? )
valentinag spune:
Ca sa vezi cat de important este Roxana,ca nici nu l-am luat in calculSi daca ma gandesc bine,mai e si unu de la Conservatori,nici nu stiu cum il cheama
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
BadKarma spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Eu nu cred ca vreunul dintre ei vrea puterea cu scopul nobil de a ne face noua vreun bine. Toti o vor pentru ei, pentru gastile si familiile lor...
http://www.sictir.org/Manifestul+Bucurestean
Super tare, articolul! ;)
dana d spune:
quote:
Originally posted by andacos
Eu sunt rau in afara subiectului dar am totusi o intrebare!Diaconescu asta e unul si acelasi cu Diaconescu ala de la Otv?
Dana
Ia uite ca eu la ala nu ma gandisem, pe mine ma ducea gandul la Diaconescu de la PNTCD.... dar nu mai stiu daca nu cumva ala a murit saracul.
Oricum, desi traiesc in romania, asta nu-mi ocupa nici doua minute pe zi, adica nu stiu nimic despre administratie si nici nu ma intereseaza. Am pus prea mult suflet cu ani in urma si am luat-o-n ... de prea multe ori cand am mers la vot cu emotii si sperante... degeaba.. m-am transformat atat de mult incat acum nici nu stiu, nici nu ma intereseaza si nici nu cred ca exista speranta.
Singurul care merita sa iasa din nou si ma intereseaza si sper sa iasa e primarul de la Sectorul 3, si sunt convinsa ca daca candideaza o sa fie votat cu majoritate.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Guestus spune:
quote:
Originally posted by dana dquote:
Originally posted by andacos
Eu sunt rau in afara subiectului dar am totusi o intrebare!Diaconescu asta e unul si acelasi cu Diaconescu ala de la Otv?
Dana
Ia uite ca eu la ala nu ma gandisem, pe mine ma ducea gandul la Diaconescu de la PNTCD.... dar nu mai stiu daca nu cumva ala a murit saracul.
nici yo nu stiu de diaconescu daca a murit sau nu...dar are ralnied1 o lista aici unde poti sa verifici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117849
sirimie spune:
quote:
Originally posted by viviana
Eu oricum nu mai merg la nici un vot. Insa singurul care s-ar putea sa faca treaba este Blaga.
El a facut o treaba foarte buna la interne, l-a reorganizat, l-a pus pe picioare, si de atunci a trait din seul lui.
Ce zici tu, care e treaba aia foarte buna la interne? Ce anume a reorganizat?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei