Caut un ziar ...
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
mai fetelor, eu am avut noroc, am nascut aici in regiunea de Almeria, si este ziarul La Voz de Almeria, am sunat la ei si mi-au tiparit 2 ziare din data de 29 noiembrie 2007 la 1 euro fiecare marti se duce sotul sa le aduca
pet.cost2005 de ce nu incerci la ceva ziar de Italia, poate ai mai mult noroc.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
pet.cost2005 spune:
olim - chiar astazi am intrebat la un chiosc de ziare aici si au spus ca imi pot tipari un ziar din data resp. Am comandat deja 2 (Corriere della sera si Il sole 24 ore) la pretul de €3,00 buc. Si m-am gandit la tine, dar vad ca am fost pe aceeasi lungime de unda . Multumesc oricum pt. idee.
As fi vrut insa si un ziar romanesc ... daca nu, va trebui sa ma multumesc cu astea de-aici ..
Petronela si Silvia
Natasa spune:
Daca gasesti vreun cotidian care iti trimite un numar vechi, spune-mi si mie te rog. Si eu m-am trezit tirziu si tot ce am mai apucat sa fac a fost sa printez primele pagini din diverse ziare care aveau arhiva pe internet. Te sfatuiesc sa o faci si tu pentru ca dupa o vreme, in caz ca mai pastreaza arhiva pe un termen mai lung de 3 ani (cum au mai toate ziarele), gasesti doar format text, nu imaginea ziarului din ziua respectiva.
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by dearChris
intr-o sambata.
Exact.
natasa - am sa incep sa fac cum zici tu ... macar cu astea sa raman.
Da' am zis ca m-as multumi sa gasesc un ziar si din luna noiembrie 2007 daca din data resp. e mai greu. Acum tot astept raspunsuri ... de pe la fetele de-aici, de pe la prietenii din Ro, de la mail-urile pe care le-am tot trimis la diverse ziare ... sa vedem ce-o iesi.
Sa-mi fie invatatura de minte la urmatorul bb .
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Si ai fi dispusa sa-l oferi (presupun ca ai colectie)? Contra cost, desigur! Daca da, iti trimit adresa in privat si ne punem de acord cu plata.
Petronela si Silvia
b.nica spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Si ai fi dispusa sa-l oferi (presupun ca ai colectie)? Contra cost, desigur! Daca da, iti trimit adresa in privat si ne punem de acord cu plata.
Petronela si Silvia
Draga mea,da, am colectie si te rog sa-mi dai ragaz sa-l caut pt. ca eu pasez ziarele la tara;nu se pune problema de plata.
Acum, mi-ar fi mai usor daca te-ai multumi cu copia xerox; daca este asa de important pt. tine (poate imi dai ceva explicatii pe PM)am sa-mi pastrez eu copia.Am sa-ti raspund in cateva zile si bineinteles cred ca trebuie sa-mi trimiti pe PM adresa unde sa-ti trimit ziarul.
pet.cost2005 spune:
Ok, iti dau tot timpul necesar, nu e urgent.
E important pt. mine deoarece e ziua cand am nascut si as fi vrut sa-l pastrez pt. fiica-mea cand o fi mare (impreuna cu alte amintiri precum bratara din spital, testul de sarcina, prima suzeta, primele incaltari ale ei, parul de la botez etc., deci lucruri cu mare valoare afectiva)... imi pare rau ca nu m-am gandit mai din timp, dar asta e!! As fi preferat ziarul propriu-zis ... vezi tu cum hotarasti.
Iti multumesc oricum si iti trimit in privat adresa (din RO) ca sa-mi trimiti ziarul sau copiile xerox.
Petronela si Silvia