Caut un ziar ...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ok, iti dau tot timpul necesar, nu e urgent.

E important pt. mine deoarece e ziua cand am nascut si as fi vrut sa-l pastrez pt. fiica-mea cand o fi mare (impreuna cu alte amintiri precum bratara din spital, testul de sarcina, prima suzeta, primele incaltari ale ei, parul de la botez etc., deci lucruri cu mare valoare afectiva)... imi pare rau ca nu m-am gandit mai din timp, dar asta e!! As fi preferat ziarul propriu-zis ... vezi tu cum hotarasti.

Iti multumesc oricum si iti trimit in privat adresa (din RO) ca sa-mi trimiti ziarul sau copiile xerox.

Petronela si Silvia

Am inteles! Cum gasesc ziarul iti trimit PM si va fi al tau fara nicio obligatie.Poate, daca nu ai nimic impotriva, am sa adaug o urare intr-un colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Iti multumesc mult de tot, esti o draguta .

Sigur ca accept urarea scrisa ... asa o sa-i povestesc si fiica-mii povestea ziarului, de unde provine el . Astept atunci vesti de la tine, ti-am trimis PM.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Facand curatenie prin casa am gasit 3 reviste din 23,24 si 26 octombrie 2007. Sunt reviste de actualiatte si gossip si sunt in italiana. Daca e cineva interesat, le ofer cu placere !

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu as vrea un ziar din dec 2004. Stiu ca sint slabe sperante sa aiba cineva, dar incer si eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

imi palce foarte mult ideea.
mie mi-ar trebui din 14 OCTOMBRIE 2007.
raman recunoscatoare daca se gaseste cineva sa-mi faca rost de un numar.

Mergi la inceput