Caut un ziar ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Pet, sper sa gasesti ziarul.
Iti recomand sa cumperi si un vin bun din 2007
Eu am Scanteia din 22.12.1978, tatal meu a pastrat-o pentru mine si mi s-a parut super ideea asa ca am avut grija ca in ziua in care am nascut sa pun pe cineva responsabil *cu ziarul*
Bafta, e o chestie faina.

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

olim - nu ma supar, nu am de ce .. ti-am zis ca si eu am "furat-o" din zbor ...

lorellay - da, e ziua cand s-a nascut fetita mea ... si mi-e ciuda ca nu m-am gandit mai devreme ... iar la "silvia" tre' sa fie povestea nasterii ... nu stiu de ce nu merge, mai incearca.

lara - uite vezi, ce frumos ... asa as vrea sa zica si Silvia peste ani si ani ... ca ii pare bine ca mama ei s-a gnadit la asa ceva ...

Aveam pe-acasa (in RO), prin podul casei editia din 90-93 a Tineretului Liber ... aveam abonament pe-atunci. Daca o mai fi si nu le-a aruncat mama si intereseaza pe cineva acei ani ... pot sa le ofer ... da' in vara, cand merg acasa.

Sper sa gasesc ... o fata mi-a dat ideea (excelenta de altfel) sa scriu la rodipet sau la ziare direct ... poate au ei. Macar incerc. Deci, cine mai e amator, poate face la fel ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

cauta si pe EBay, poate ai noroc. daca nu gasesti din ziua aia macar din luna aia. eu am gasit pe EBay anul trecut niste emisiuni postale (plicuri prima zi) emise exact in ziua in care s-a nascut sotul meu, acum 40 de ani. au stampila cu data pe ele, a fost foarte incintat.

eu am vrut sa pastrez ziarele de cind s-au nascut fetele mele dar am ratat ocazia. mi-a parut tare rau, ar fi fost frumos. fetele mele s-au nascut prematur, cu complicatii, nu prea ne-a ars de ziare. de atunci insa cum naste cite o prietena le pastrez ziarele si le fac cadou la un an. sa le pastreze parintii mai departe.

daca nu gasesti ziarul ai putea googali sa gasesti o editie online din ziua aia si sa tiparesti paginile. eu zic ca nu e atit de important ziarul cit ce s-a scris in ziar in ziua aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mai sunt ziare la anticariate. Poti incerca si acolo. Eu am pastrat national geographic din octombrie 2005 cand s-a nascut atomicul meu de cupil, ca le avem si din lunile noastre de nastere si am zis sa fie in grup.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Din pacate nu am gasit pe nicaieri. Mi-au raspuns de la Evenimentul Zilei si Libertatea ... cica nu mai au ziare din data respectiva . Mai astept raspuns de pe la celelalte ziare si de la rodipet .. Nu stiu pe unde sa mai caut ...

rufus, valentina ceva vesti bune???

Acum macar din luna noiembrie 2007 sa gasesc daca din data respectiva e asa de dificil ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pet,am dat sfoara,cum stiu ceva iti scriu!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Ok, valentina, merci mult, astept .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

valentina, daca gasesti ceva vreau si eu, te rog

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am vazut mai demult o oferta pe net pentru un cadou, iti trimiteau ziarul din ziua nasterii, ambalat frumos si...foarte scump. Si frantuzesc, dar asta nu m-ar fi deranjat. Nu mai stiu exact pretul, insa sigur m-a socat, imi amintesc ca avusesem intentia sa-l ofer unui prieten si m-am dezumflat. Dar am pastrat ideea pentru copiii mei. Din pacate, cum eram in spital in ziua respectiva, nimeni n-a avut ideea sa-l cumpere. Asa ca am pastrat revista pe care o citeam in sala de nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Marox, am gasit in podul casei in care m-am mutat cateva editii ale ziarului Formula As din 2005. Am tot vrut sa le arunc, dar inca nu am reusit. Este si editia din saptamana 28 martie - 4 aprilie 2005. Din pacate nu e complet ziarul, dar daca-l vrei, ti-l pot trimite prin posta.

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput