Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, , chiar acum beau un pahar de bere si mananc o felie de pizza. De maine, tin post.
Multumim de urari si beau inca un pahar in cinstea ta, .

Sabina, foaaarteeeee interesanta reteta aia de oua si cafea, ce combinatie, zau daca am auzit de asa ceva in viatza mea....
Ce gust inedit au? Cu ce se aseamana? Zau c-as face dar trebuie lasate prea mult la fiert si n-am hota.

Tzuni, sanatate lui Mery. Meniuri de Pasti? Nu ma complic prea tare: o sa fac o salata beuf, sarmale cu carne de vita, ciorba radauteana si pasca cu smantana. Si oua rosii. Cred ca e destul.

Delia, , uitasem de tine, si .

Laura, zau ca trebuie sa faci ceva. Te rog, consulta alt medic, poate-i dai de capat. Nu sta asa!

Marilena, sanatate Marei, stiu ca-ti este greu, si ma gandesc la voi.
Asteptam poze cu casuta.

Anky, si o zi frumoasa.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,si voua o zi faina.Cum se simte Iustin acum ?
Pupam baietu chipes.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Anky, tocmai ce l-am scos din cada, am incercat sa-i scad temperatura, dar fara folos. I-am bagat juma de supozitior de novocalmin. Arde si are frisoane. Si mi-a vomat tot ce a mancat azi.
Incerc sa fiu optimista totusi....

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

LA MULTI ANI! tuturor floricelelor Sanatate multa la copilasii bolnaviori http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Off...saracutul,o fi facut si el enterocolita.
Cris a cazut in curte de pe hinta,si-a julit buza si putin fruntea.Off..copii,copii si haine rele...acuma inainte sa plecam,pina acum nu s-a intimplat sa cada.L-am uns cu crema de galbenele si propolis.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Eu am mancat o pizza vegetariana cu :ciuperci, ceapa ,masline,parizer vegetal,cascaval si ketchup .Azi mi-am cumparat cartea Mihaelei Bilic - Traiesc,deci ma abtin. Este exact ,, un nou stil de viata,, Incerc sa aplic ceea ce citesc si sper sa se vada si rezultatele cat de curand .http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Anky, zau asa, m-a lovit rasul, :)). Imi pare rau pentru Cris, pupam julitura.

Yubi, cat a costat cartea?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
Anky, zau asa, m-a lovit rasul, :)). Imi pare rau pentru Cris, pupam julitura.Yubi, cat a costat cartea?hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Cartea a costat 50 RON - dar merita . Mi s-a parut destul de scumpa ,dar doream de mult sa o cumpar .http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

La multi ani! la toate floricelele din grup !

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

cui ma plang? cine mai e pe aici?
I-a crescut febra, a facut 40.
Am trimis sotul sa ia diazepam intrarectal (pt. convulsii)

Mergi la inceput