Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 3
tlaura spune:
lA MULTI ANI Violeta! sa fi sanatoasa, fericita si sa ia parte de multe bucurii!
Ce mai faceti dragelor? Slabuta miscarea in ultimul timp!
Mephala, Delidana, m-ati intrebat ce mai fac! Multumesc de intrebare ; nu stiu ce sa zic; acu' sunt bine, acu' ma apuca !( asa ma simt cand ma ia cu ameteala; de parca am baut o noapte intreaga) !
Ieri am fost ok; alaltaieri in schimb, am crezut ca mor de rau ce mi-a fost.
Azi deocamdata sunt bine; asa si trebuie pentru ca avem de mers prin vizite!
Va doresc tuturor o zi cat mai frumoasa, si o saptamana viitoare la fel!
gusta spune:
Neatza.
La multi ani la cei care nume de flori si pentru Sf.Gheorghe.
Tzuni salutari de la Marea Nordului.
multumesc la fetele care au intrebat de mine.Sincer Mara e bolnava ,eu ma simt super rau plus socru si restu de treburi pe care trebuie sa le fac.Ieri am asezat casuta Marei si daca azi e un pic frumos va arat casuta.
Carmen sanatate la pui si sa treaca repede.
Anky si la noi a inceput cu o tusa si acuma face febra si tot ce vrei.
Anda si eu am cerere de prajiturici da sa le fac impreuna cu ea.
Cuscra multa sanatate.
Sabina vazut pozele si ai sa vezi ca ajungi unde ti-ai promis.
Claudia sper sa treceti numai cu muci si sa nu faceti febra.
Diana inseamna ca ati avut distractie la maxim.
Delia ai citit jumatate din carti?
Azi ce planuri aveti.
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
Neata!
La multi ani Delia si Violeta si tutoror celor care sarbatoresc astazi sf Gheorghe!
Multumim si noi de urari:-)
Noi ieri am manact seara mai mult ca de obicei, pt ca am sarbatorit cu bunica fiului meu vitreg Pastele Evreiesc. A fost f interesant, se mananca tot oua tari, dar se pune pe ele apa cu sare si hrean , se mananca azima(pasca evreiasca facuta din faina cu apa), un fel de chiftelute din faina de pasca cu ou , cartof fiert cu salate de verdeturi , carne de [asare.
Se spun niste rugaciuni si se aprind doua lumanari.
A fost f interesant.dar s-au mancat numa chestii ingrasatoare
Azi il sarbatorim pe Gheorghe la sora mea (ea e si nasa lui iar cumnatul e si Gheorghe), dar din fericire acolo nu se mananca mult, gratar si salata, ca sor'mea e din aia trasa prin inel:))
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
La multi ani Violeta, Delia, si BB Gheo! Si la multi sni si tie, Laura! Se pune. nu?
Delia, nu se stie cand se reiau adoptiile. Poate dura de la cateva zile la cateva luni. Nu se stie nimk. Asteptam...
Mephala, pt clatitele tale-minune, de unde fac rost de japonezi? Sanatate micutilor! Si noi avem muci. Amandoua, doar ac lui Meri, cand nu sunt cu ochii pe ea, ii atarna pana-m barba!
Gusta, sanatate Marei!
Revin
Oare Zuzilici mananca printre cutiile din casa?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
Fetelor, voi ce pregatiti pt masa de Paste? Poate imi dati si mie idei... Astept un musafir
Sabina spune:
Carmen, sanatate lui Iustin!
Tzuni, iti dau e o idee originala de pasti, in afara de cele pe care ti le vor da fetele gospodine.
oua in cafea! , se numesc si oua hamminandus si se fac pt pasteele evreiesc de catre evreii spanioli. Cei Ashkenazi nu fac (de ex comunitatea din Ro e de ashkenazi, rar mai e cate unul sefard)
Se pun pe fundul oalei coji de ceapa spalate (sa acopere fundul cu un strat grosut) boabe de piper (o lingurita plina), zat de cafea (circa o ceasca, dar eu pun cafea adevarata ca iese mult mai bun, pe vremea aia cred ca se mai economisea) si ulei (circa o cescuta). Se introduc usor ouale spalate, se acopera cu apa (daca cojile oualor sunt subtiri, se poate pune sare în apa), cam doua palme deasupra oualor si se lasa sa fiarba la foc mic (se urmareste mereu sa nu inceteze sa fiarba, dar nici sa nu fie clocotul puternic) timp de 15 ore. Cand scade apa, se adauga usor apa fiarta (alaturi pe alt foc), ca sa nu plesneasca ouale.
Dupa 8 ore se opreste fierberea peste noapte, se lasa ouale în apa scazuta, iar a doua zi se umple iar oala cu apa si se reia fierberea inca 7 ore.
Se spala si se servesc calde sau reci.
pare f f laborios, dar nu e chiar asa.Eu intotdeauna am uimit cand am prezentat ouale astea , au un gust inedit si sunt f frumos colorate de la cojile de ceapa si cafea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
Sabina, 15 ore? ... apoi musafiru meu nu merita atata efort! lui...oua fierte moi, ca nu dureaza mult! Hahahha
Interesanta reteta! Poate o incerc!
hcclara spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Violeta!
La multi ani celor cu nume de flori!
Crys,multumesc, si voua la fel sanatate, si sa va treaca repede!
Iustin,Mara,Meri cu Tzuni,Bianca,si daca am uitat pe cineva ... si voua inzdravenire rapida!!!
Noi suntem bine, numai Luca cu muci dar nu rau, eu de azi dimineata fac curatenie intr-una, trebuia sa vina fosta gagica a lui cumnatu-meu si m-a sunat mai ininate ca nu mai vine ca e bolnava, bine macar ca e casa luna, ca urmare imi vin socrii, asa ca ma duc sa gatesc!
E timp frumos in sfarsit, soare, mergem cu bici, la condus si mai vedem, sper sa nu stea socrii toata ziua!
Diana, eu cunosc Timisoara ft bine, am toate rudele si bunicii, am facut facultatea la timi, inainte de aia o scoala postliceala, parintii mei locuiesc in apropiere de Lugoj, in Faget daca ai trecut pe acolo ... iar sotul meu e nascut in Timisoara, insa el e de la varsta de 4 ani aici... pt mine insa ramane orasul cel mai frumos!
va pup pe toate si va doresc "Florii fericite!!!"
anky spune:
LA MULTI ANI ! VIOLETA,DELIA,BB GHEO
LA MULTI ANI !,tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui.
Tlaura,ai grija de tine,multa sanatate.
Cris,sanatate tie si lui Dany.
Ma duc sa incep impachetarile,sa aveti o duminica faina.
Anca,mami de doi nazdravani
liris spune:
hola guapas!!!
iaca m-a apucat ora 2am ... dar cine stie dc ajung sa intru miine asa ca urez de pe acum (sau doar acum) multa sanatate, bucurii, impliniri, sa cresteti mari (unde e cazul veti vedea despre cine e vorba ...) si cuminti! si sa traiti cu numele!: bb Gheo cel frumos, Vio, Delia! si apoi ce mai aveti fiecare pe acasa sau prin alte locuri .
sanatate lui Iustin si tu Laura ai mare grija de tine si restul copiilor muciosi sau altele.
ma duc sa fac nani, bine ca-i duminica si miine mi marido o sa take over sarcinile cu plodu de dimineata.
que tengais un buen dia! (o ce v-am spart cu asta ) da-da si sa nu beti mult azi.