Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Aici sint de acord cu tine, Ramonella. Daca nu se dau amenzi uriase pentru ca proprietarii de ciini sa stringa mizeria dupa animalul lor, atunci o sa tot calcam in mizerii, ca doar nu ne putem baza pe bunul simt al celor din jur. Doar aplicarea legilor ar fi solutia pentru multe dintre mizeriile din jurul nostru, dar vad ca nimeni nu are interesul sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Sa stiti ca la mine in cartier (zona Circului) se dau amenzi pentru stapanii de caini care le lasa murdaria pe jos.Amenda este de 5 milioane.Am discutat cu anumite persoane care au luat aceasta amenda.Din pacate nu sunt acesti domni in fiecare zi pe strada sa observe cine nu strange dupa cainele lui.
Eu una ies cu punguta afara pentru ca nici mie nu imi place la randul meu sa gasesc murdarie de catel pe strada si sa mai calc si in ea.
Sincera sa fiu eram intr-o zi pe strada cu bichonelul meu si in fatza mea o "doamna" cu un caine lup.Lupul era liber si efectiv in mijlocul trotarului si-a facut nevoile si stapana a mers mai departe impasibila.M-am infuriat (desi sunt iubitoare de animale si am la randul meu un catel) si i-am spus sa stranga ca nu era ceva sa nu observi.Imi spune pe un ton raspicat:dar murdariile cainilor vagabonzi cine le strange???Nu a avut rost sa mai comentez si sa ii explic ca acesti caini maidanezi nu isi fac nevoile pe trotuar.nu aveam cu cine sa discut.
Eu mi-am invatat cainele de mic sa faca pe langa garduri sau pe iarba si chiar si asa tot strang dupa el dar altii cu caini mari .....foarte putini am vazut sa faca treaba asta.

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Si alta problema cu care nu sunt deacord este faptul ca sunt stapani cu caini de talie mare care ii lasa liberi.Credeti-ma ca sunt mai periculosi decat maidanezii.
Mie mi-a muscat catelusul un astfel de caine desi al meu era in lesa.
Eu nu il las liber pe al meu desi e un bijou de catel insa imi este frica de stapanii cu caini de talie mare care ii lasa liberi si unii dintre ei sunt extrem de periculosi.Am innebunit in ziua aceea cand a trebuit sa fug cu catelusul meu la doctor sa-l salveze de acea muscatura.Si in ziua de azi am de tras cu el si cand ies pe strada mai frica imi este de acesti caini decat de maidanezi.
Si acea stapana mi-a spus :Probabil ca i-a facut ceva catelul dumitale de a sarit al meu sa-l muste.Pai al meu era in lesa si acel caine imens (parca era ciobanesc romanesc )era liber!!!!Situatia bineinteles ca nu ramas asa ca nu am putut sa tolerez indiferenta acelei femei .Putea fii si copilul, nu? si daca il enerva si copilul ce se putea intimpla??????????O strangeam de gat.
Chiar si in Parcul Circului sunt anumite persoane cu lupi,ciobanesti mioritici(care au capul cat catelusul meu) etc care ii lasa liberi.
Eu ma duc in tarc si ei se plimba linistiti pe aleeile circului cu cainii liberi.E destul de grava si situatia asta pentru ca intarata cainii comunitari care pe urma raman destul de nervosi si ataca pe oricine le iese in cale.
Deci si printre acesti iubitori de animale exista exceptii si indiferenta.

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA
Capcaunule am un pitbull de 7 ani,l-am crescut de la 2 saptamani,asa ca nu-mi veni mie cu povesti dinastea,daca habar n-ai cum se creste un caine.Cum il cresti asa il ai.Nu compara toti pitbulii cu cei de lupta sau cei la care a fost dezvoltata agresivitatea.

Nu este prima data in acest topic cand esti foarte sigura de habarnismul partenerilor de discutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by capcaunul
Nu este prima data in acest topic cand esti foarte sigura de habarnismul partenerilor de discutie!

Adica???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dracusorul spune:

ce ar trebui sa inteleaga lumea e ca toti ciinii sint crescuti/dresati de oameni. Deci multe din lucrurile care va deranjeaza sint de fapt ale proprietarilor de ciini. Ciinii nu au o vina tit de mare pe cit se crede. Si referitor la asta, toti parintii de copii le spun: daca nu esti cuminte te papa cutu, deci frica, comportament aiurea si intoleranta. Doar cine are ciine de exemplu isi invata copii sa vina la ciine prin fata cind vor sa-i mingiie, ceilalti se duc pe la spate, ciinele se intoarce, ei se sperie,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaioara spune:

Nu am absolut nimic cu niciun animal. Mi se pare insa nefiresc sa nu iti poti plimba linistit copilul pe strada, pentru ca nu stii cand te intalnesti cu o haita simpatica de caini. Am observat ca atunci cand sunt in haite, sunt foarte agresivi si curajosi. Ce poti sa faci in fata unei haite de 10 - 15 caini, de toate marimile? Mai ales cand ai de mana un copil de trei, patru ani, ori chiar mai micut?

Noi, si copiii nostri nu contam? Nu avem drepturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_m spune:

niciuna dintre variantele de raspuns oferite nu mi se pare una completa si corecta.

eu iubesc animalele din tot sufletul, cainii in mod special. sunt total impotriva cruzimii asupra animalelor, a oricarui gest indreptat impotriva lor.

in ceea ce priveste cainii vagabonzi, sunt pentru sterilizarea lor si astfel pentru imputinarea lor pe cai civilizate, neagresive. nu voi fi niciodata o sustinatoare a eutanasierii cainilor, exceptand cazurile in care sunt batrani si foarte bolnavi iar eutanasierea este singura optiune pentru curmarea suferintei. Blitz, catelul meu drag, s-a stins anul trecut in acest fel pentru ca se chinuia groaznic si n-am avut de ales...

sustin demersurile organizatiilor pentru protectia animalelor care, printre multe alte actiuni, sterilizeaza cateii inainte de a le gasi stapani. cred ca asta este solutia pentru cainii nimanui, cei de pe strazi. nu e vina lor ca se nasc, cine suntem noi sa-i omoram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kkrrss2003 spune:

Imi pare rau ca sunt asa rea dar prefer sa fie eutanasiati toti cainii vagabonzi indiferent daca sunt sau nu bolnavi.Pe cei care nu sunt de acord cu mine ii invit la o plimbare in parc alaturi de mine si fetita mea si se vor ingrozi...este plin de caini .Trebuie sa ma pazesc sa nu vina sa sara la carucior in loc sa ma plimb linistita. Sau as dori ca toti locuitorii orasului sa vrea sa cotizeze cu macar 1 leu in fiecare luna sa se faca un adapost pentru caini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

kkrrss2003 esti din iasi si totusi ai o prere f proasta despre caini...ma intreb daca ai sta in bucuresti ce ai face, sincer eu in iasi nu prea am vazut asa multi caini...eu consider k eutanasierea e ceva prea urat si fara fara suflet sunt cei care vor asta...cu ce va deosebiti de un animal?...ar trebui castrati si apoi cu trecerea timpului pentru k nu sar mai inmultii ar disparea...nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar asta e parerea mea... pupici

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput