MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
M-am hotarat sa tin si eu saptamana un fel de post, adica sa nu mananc carne, macar atat, ca altfel nu stiu ce as putea manca, sa fie si monti si sa nu lesin pe strada...
Azi am mancat doua oua fierte tari, la serviciu probabil doua chifle graham, iar diseara chiar nu stiu probabil doar garnitura cu salata, niste legume fierte cu smantana putina. Decat unt, mai bine un pic de smantana.
Nu prea mai stiu ce sa mai mananc, as vrea saptamana asta sa mananc cat mai putin, ca sa mai compensez abaterile de la Paste, deja am primit o groaza de invitatii si nu stiu cum as putea sa ma fofilez.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Intru si eu repede pe fuga sa va pup pe toate ca tare mi-a fost dor de voi...
Eu m-am ingrasat in RO doar 400g dar sper sa dau repede jos.
Apropo, spunea cineva aici de lapte=>colesterol. Cred ca ideea este falsa daca bei lapte degresat. Eu beau lapte degresat de ani de zile, iar in ro il beam pe ala albastru (DORNA) si nu am colesterol si nici nu am avut in viata mea. Colesterolul creste de la branzeturile foarte grase si de la toate produsele gen salamuri, carnaciori, etc.
Pupici si revin cu meniul de saptamana asta!

Mergi la inceput

Pe unde umblati?

Nu mai tine nimeni Monti? Am venit eu si ati plecat voi! Nu-i nimic va astept!
Sunt intr-o mare dilema: nu stiu ce sa manac diseara. LA pranz am mancat mancare de mazare, dar diseara nu stiu ce sa mananc. Va astept pe voi sa vad ce aveti de gand sa mancati.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ralu, sper ca mazarea a fost proaspata sau congelata...ca cea din conserva are IG mare.

Eu intotdeauna recomanda seara glucide bune, nu tin cont de sfaturile mele totdeauna.
De ex aseara eu am consumat 1 felie cascaval, 1 felie mozzarella, 1/2 felie mare de sunca de curcan Infantis (de fapt specialitate curca ii zice-pe care iar o recomand).

Azi am bagat in gura asa...in ordine:
-cafea cu lapte
-iaurt degresat cu wasa

-mar

-ciorbita de loboda inainte de a pleca spre servici

-m-am prostit cu doua guri de praji de ziua unui coleg, dar am pt " pranz" am branzica de casa, rosie, castravete si iar o felie de sunca de curcan

Si la mine e un mister pt seara...dar daca ma hotarasc, iti spun.

Mergi la inceput

melany-mazarea a fost din conserva. Eu stiu ca o pot manca daca nu adaug carne. Iar cea proaspata sau congelata se poate manca si cu carne. Tot timpul am mancat mazare din conserva si vad ca am slabit...dar eu am si multe kg in plus si probabil ca dea aceea nu conteaza foarte mult in acest moment. Pupici!

P.S. mi-ai facut pofta de ciorba de loboda . Nu am mai mancat de foarte multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ralu, draga, eu zicem de lapte=colestereol! e o chetie demonstrata medical.
am insa si exemple proprii: tatal meu maninca mezeluri si grasimi si brina grasa, si smintina si unt si carne grasa si prajeli...etc si are colesterolul jumate' cit al meu (el are 60 de ani si eu 30).
soacra-mea e cit un deget de slaba, nu maninca grasimi si prajeli, doar salate, supe, gratare de pui. in schimb bea un litru de lapte pe zi. are are colesterolul marit si probleme inclusiv cardiace din cauza asta.
in cura trecuta eu am mincat numai brinzeturi grase si am mai atentat si la ceva mezeluri si nu mi s-a marit colesterolul deloc. in schimb in timpul sarcinii am baut mult lapte (slab) si efectul s-a vazut.

quote:
Originally posted by ralu

Buna fetele!

Intru si eu repede pe fuga sa va pup pe toate ca tare mi-a fost dor de voi...
Eu m-am ingrasat in RO doar 400g dar sper sa dau repede jos.
Apropo, spunea cineva aici de lapte=>colesterol. Cred ca ideea este falsa daca bei lapte degresat. Eu beau lapte degresat de ani de zile, iar in ro il beam pe ala albastru (DORNA) si nu am colesterol si nici nu am avut in viata mea. Colesterolul creste de la branzeturile foarte grase si de la toate produsele gen salamuri, carnaciori, etc.
Pupici si revin cu meniul de saptamana asta!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ralu, daca merge no problem. Doar ti-am atras atentia ca poate ai uitat.

Imi este si mie pofta cateodata dar prefer sa bag o linte sau naut ca m-am specializat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna

La mine azi nimic important...
Am papat:

md:omleta cu ceapa verde si putina sunca
p:friptura porc cu salata de castraveti
c:1 ardei gras si putina branza fagaras

Unde sinteti fetelor?Andanitzo pe unde umbli?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Hai ca iar mi-am bagat nasul prin bucataria fetelor

Ce credeti?Merge modificata www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18247/Cheesecake/" target="_blank">Prajituroasa asta?
In locul zaharului -fructoza iar faina inlocuita cu faina de soia ,naut etc?

Arata prea bine.Cred ca maine fac si eu pentru familion .Promit sa nu gust

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hai sa va zic si eu meniul de azi. nu e cine stie ce, ca am avut de facut si curat si de scos copilul la plimbare de doua ori:
md-un mar si o para
g-3 linguri de smintina
p-brinza olanda si pastrama de pui
c-2 portocale

si bineinteles cioco neagra. azi 4 bucatele, ca ma si consumat gramada de calorii.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput