MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by ralu

Melany-sa-ti traiasca si tie printesa ta. Eu tortul ala l-am facut acum cativa ani. Anul asta fetita cea mare va implini 9 ani, dar in noiembrie, iar cea mica 4 pe 16 iunie. Cand am facut tortul ala a iesit rochia papusii destul de bufanta ca sa manance toata lumea. Iese mai mult un tort inalt decat "intins".Pupici

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Ma gandesc ca i-ar place ca e nebuna cu Barbie...dar mai studiez. Totusi poate imi zici si mie cum se face pasta aia din care modelez...daca stii.

Andanii, eu sunt "maestra" la bucatarie. Inventez mereu cate ceva mai ales pe placul sotului. Copilul e mai reticent dar sunt multe chestii pe care le mananca .
Imi place chiar sa fac o mancare de fiecare data "altfel", schimb condimentele...si iese bine.

Azi am continuat ziua cu legume la cuptor cu parmezan si ciorba de loboda.
Am pus la inmuiat deja naut sa fac humus pt maine si mai tarziu o sa mergem la cumparaturi si o sa-mi iau o zacusca. Am si soia in casa dar nu stiu ce sa fac cu ea. In plus am in program pt maine, paste integrale cu fructoza si nuci.Yummy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

fetele dragi, nu m-am lasat de monti dar nici exemplar de cuminte nu sunt. si timpul asta parca s-a comprimat!!! nicicum nu mai apuc sa intru pe forum! am citit doar ultimele 3 pagini. si deja salivez ca gandul diplomatului ancai.b

anca.b, poti posta reteta, te rog? as face si eu ceva dulce, dar sa pot manca si eu.

totusi, am de raportat un minus de 0.5kg fata de tabel, asa ca andanii, daca poti, te rog pune un 58.5 in dreptul meu.

sper din suflet sa reusesc sa ma mentin la kg astea pana dupa sarbatori, ca tentatiile sunt maaaari

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

AM FACUT MODIFICARILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , am pus si fete in pauza , sper ca nu am omis pe nimeni .. daca da trageti-ma de maneca , va rogggg si ma iertati da ?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

am intarziat un pic....dar am si eu de raportat...te rog andanii sa modifici si la mine ...59.0..
sapt trecuta am stagnat si nu am avut ce raporta dar acum tare nu as vrea sa ratez actualizarea in tabelas...ma motiveaza sa nu o iau pe aratura de sarbatori....

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Buna ziua fete dragi,

Azi noapte pe la 1 veneam acasa de la hipermarket, asa ca sa se vada ca suntem fara copil si umblam brambura. Nu am cumparat cine stie ce, dar imi mai lipseau ceva chestii pt astea doua zile de post care le tin.

Mi-am curatat ciupercile pt ca sa le bag la cuptor, am facut si humusul, am si mancat deja cu wasa (imi place la nebunie) dupa 2 kiwi. Am baut cafeaua cu lapte vegetal...

Si sa nu uit...m-am trezit la 10.15...ce bine e sa te scoli mai tarziu si fara ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

coolutz felicitariii... pentru o asemenea greutate am modificat
acusa ajungi la targhet , mai ai 2 kg, fff bine ai mers sa stii , 7 kg in 3 luni , e super

melany la ora aia la cumparaturi ???? doamnee

felicitari la toate fetele care au slabit

sunt foarte curioasa ce o sa fie joia viitoare la raport daca deja de ieri v-ati luat vacanta de la monti .............. v-a dat liber montii ?????? mie nu hai c-am glumit , v-am pupat pe toatele

in alta ordine de idei va spun de pe-acuma ca cine stie pe unde o sa umblu si eu : SARBATORI PASCALE FERICITE CU CEI DRAGI ALATURI

si-acuma un indemn care poate n-o sa va placa :
haideti fetele sa ne ambitionam si sa ne abtinem cat mai mult sa combinam aiurea mancarurile si sa mancam cantitate rezonabila chiar daca mancaruri interzise, sa nu ne frustram si sa salivam , ci sa gustam , o gura doua , trei , da nu jumatate de tort ...... si sa ne vedem cu aceleasi kilograme martea viitoare

hai sa scriu si meniul de ieri
finn crisp cu lapte
mancarica de linte cu sunca si salata de varza
banana

sanse sa fii cuminte da ???

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!

Andanii-multumim pentu modificari! Poate saptamana viitoare vei avea ce sa modifici si la mine.

Melany-pasta aceea care era pe deasupra rochitei era de fapt martipan.Eu am cumparat martipanul si l-am modelat ca pe plastilina.
Tu cred ca intrebi de pasta de zahar din care modelezi trandafiri si alte chestii. Dar sa stii ca se pot modela trandafirasi si din martipan.
Fetelor mele le place mult martipanul. In Franta se numeste pasta de amande. Bafta!

Eu vreau sa va urez de pe acum un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii-cred ca am scris amandoua in acelasi timp.
Eu nu mi-am luat la revedere de la monti, dar o sa incerc sa nu ma frustrez prea tare. Cred ca singura chestie nemonti pe care o voi avea in meniu este o portie de inghetata pe care nu am de gand sa o ratez. Macar atat. Eu anul asta nu mai fac cozonaci si nici sarmale. Asa ca o sa fie un meniu mai dietetic.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu

Buna ziua fete dragi!

Andanii-multumim pentu modificari! Poate saptamana viitoare vei avea ce sa modifici si la mine.

Melany-pasta aceea care era pe deasupra rochitei era de fapt martipan.Eu am cumparat martipanul si l-am modelat ca pe plastilina.
Tu cred ca intrebi de pasta de zahar din care modelezi trandafiri si alte chestii. Dar sa stii ca se pot modela trandafirasi si din martipan.
Fetelor mele le place mult martipanul. In Franta se numeste pasta de amande. Bafta!

Eu vreau sa va urez de pe acum un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!

Pupici la toata lumea!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Pai aia e...la noi nu am vazut nicaeri martipan de cumparat..

Anul trecut i-am comandat la cofetarie un tort galbenasa a tinut ea ca era in perioada "galbena" si nu mi-a placut f tare ce a iesit...de asta vreau sa incerc eu ceva...

Merci oricum pt info.

Buna treaba Andanii, pe acelasi principiu sunt si eu...principiu pe care l-am avut si de Craciun si am iesit basma curata!!!

Sunt destule feluri care le putem consuma fara sa o luam pe aratura.

Ca nu o fi foc sa gustam din pasca, cozonac sau vreo praji acolo...dar sa nu uitam sa bagam verdeturi inainte ca sa-l pacalim pe pancreas..hehehe...ce ziceti de asta. Eu cel putin asa o sa fac.

Si chiar daca lucrez si sambata si luni, o sa ies la plimbare in parc...

Si Andanii, eu sunt fata cuminte..chiar daca nu mananc carne 2 zile...si incerc sa stau departe si de lactate...ma conformez principiilor...

Scriu mai pe seara ce am mancat...ca sa dovedesc

Va urez succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

andanii multumesc pt lauda si pt ca ai modificat in tabelas...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput