Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vikinga,somonul nu e alb.Il fac pe abur sau la gratar cu legume,salata si sos de smintina,mustar sau iaurt.
De ce vreau sa mai slabesc.??..pentru ca sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte de copii.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, cam putine mesaje pe subiectul nostru, de regula erai vorbareata tare la orele serii. Te necajeste ceva?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Marilena, super bine arati! Felicitari!

O, ca parca pe mine ma apuca emotiile cand citesc de Dordia!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Carmen,am treburi de rezolvat inainte sa plecam in Ro.Am si bucatarit pe aici dupa ce am venit de la sala,acuma am terminat mincarea pe miine,am facut ficatei de pui cu ceapa si ardei si un gulas cu carne de vita.Maninca fiecare ce vrea.O sa mai fac miine un pireu linga ficatei,niste salata si basta..

Mergi la inceput

Gusta,Felicitari! ai slabit frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
M-am hotarat sa semnez si eu condica zilnic pe aici, ca si asa cu 5 minute in plus la job nu se schimba prea multe.
Gusta, eu am vazut pozele si tare bine arati. Parol!!
Anky si Louisea, va multumesc pentru urari.
Violeta, io astept nerabdatoare vestile bune despre Dordia. Hai ca am pregatit
Vikinga, io ma regasesc in salutul lui Liris. Cred ca la mine se referea
Sunt cam suparata ca am un stil de viata haotic in ultimul timp. Mananc numai prostii si stau 12 ore lipita de scaun la servici. Nu stiu cum de arata cantarul 85 de kile ca ma simt de 100. Si m-am cocosat intr-un stil...
Daca nu incep sa merg la sala cat de curand cred ca e de rau. Partea nasoala e ca la servici in loc sa se relaxeze putin treburile mai mult se aglomereaza.
Va pup si intru mai tarziu sa verific mesajele de la Violeta.

Mergi la inceput

Buna dimineatza. Ceai verde, va asteapta.

Dordia, nastere usoara, fara probleme si bebe sanatos! Refacere usoara!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Intru iar pe fuga,Carmen te rog cand ai timp sa ma treci la mentinere(55kg) sau nu stiu...la prieteni pt ca nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi cand am perioade asa aglomerate.Dar cum imi perminte timpul o sa intru din nou mai des pt ca va 'ubesc.
V-am pupacit pe toate dulce dulceeee si...fug la munca.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Ioana, si cand ai timp sa treci pe la noi.

am facut curatenie in lista, erau multe fete la pauzate care nu postasera de luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!

Dordia, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos, iar tu sa te refaci cat mai repede! ma gandesc la tine!

tumpi, multa sanatate tatalui tau!

Marilena, arati ft fain, felicitari pt ambitia ta!

Anky, cum e Cris? i-au trecut bubele?

Anda, sunt in zona...dar tu unde esti?
la noi tot vreme infernala, si frig, dar cred ca merg cu Luca la grupa de copii ca azi e iar joi...

va pupacesc, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput