Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata,

Dordia nastere usoara bebe sanatos si frumos sa ai
O asteptam pe Violeta sa de-a

Eu ma simt cam rau de la bila, ma duc sa-mi cumpar niste fructe si bag si un ceai verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata Gusta ai slabit foarte frumos Dordia -nastere usoara Eu sunt tot dupa-amiaza de servici asa ca mai stau putin cu voi.Am mancat un bol de lapte 0.1 % cu cereale fitness si ma gandesc ce sa mai mananc astazi http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dordia, nastere usoara si bebe frumos si sanatos!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Dordia nastere usoara si asteptam vesti.Eu tin pumni stransi.

Ma duc sa vad daca v-ati uitat la poza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata.
Marilena: Ai slabit frumos pana acum. Keep it up!
Dordia: tin pumnii stransi
Claudia: ma pregatesc sa intru in ultima zi de meeting
Tin sa va anunt ca aseara m-am culcat la 11.30 si m-am trezit fresh la 6 fara sa sune ceasul. Azi ma simt mai odihnita. Va multumesc pentru sfaturi. Ceai verde beau mult in fiecare zi. Oolog inca nu am incercat - sa vad ce efecte are.
Meniul de azi:
2 crackeri cu dulceata de capsuni si de pere, 100 de activia natur, o mana de cereale fitness si o felie de mar + 20 de minute de banda (mi-am dat seama ca imi face tare bine sa alerg dimineata)
la pranz frigarui de pui (150-200 g) sau piept de pui la gratar cu ceva salata
seara: pangasius pe gratar (150g)+ fasole verde+ salata verde si castraveti, o felie de cantalup cu inghetata
Fug in meeting si poate revin cand mai prind o pauza,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor

Deci azi e ziua cea mare pentru Dordia. Vom fi matusi!
Sper ca operatia sa decurga bine si bebe sa fie sanatos, iar mamica lui la fel.
Zilele astea am aflat ca 2 din profesoarele mele de la facultate sint gravide, iar azi naste Dordia! Se umple lumea de

Gusta, felicitari, arati bine, se vede ca ai slabit de peste tot, asa cum trebuie.

Tzuni, ma gindesc la tine. Pina la urma a ramas Maria la tine pina reincepe procedura de adoptie?

Edit: Carina uitasem sa-ti spun ca eu atunci cind ma simt foarte adormita dimineata maninc 2 bucatele de cioco amara (75%cacao) si ma mai invioreaza un pic.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Va multumesc ca v-ati uitat la poza si ca va placut.Am o pasarica sa vad la cantar 55 si dupa sa stau linistita(adica sa ma mentin).

Violeta asteptam vesti si cred ca ai niste emoti ca de cine e din nou matusica.

Carmen azi ce faci?

Cuscra cu sportul stau prost dar incerc multa miscare si debea astept sa vina vara ca o sa fie si mai multa miscare.

Anda bine ca te-ai odihnit.

Yubi ai mai facut ceva in gradina.Ca eu sambata ma duc sa imi iau setul si poate pun ceva poze cu florile pe care le am.

Claudia trimit un pic de soare de la noi,dar si vant.

Tumpi azi am un pic de chef de treaba asa ca daca vrei iti trimit si tie.

Carmen E sper ca ti-a trecut starea nasoala de ieri.

Ma duc sa pun de cafea ca Mara are o tusa care a deranjat-o toata noaptea si asa a facut mami planton .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: stiu eu cum e cu pasaricile. EU te sustin sa slabesti in continuare, atata timp cat asta te ajuta sa te simti mai bine in pielea ta. Asta e cel mai important - sa te simti bine tu cu tine.
Delia: am sa incerc (sper sa pot manca ciocolata de dimineata) - eu in afara de cafea si tigari, pana pe la 11 nu prea pot presta mare lucru.
Carmen: ce planuri ai azi? Cum e vremea pe la voi? La Cluj incepe sa fie tot mai bine. Normal ca sambata cand eu lucrez o sa fie cald si frumos

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

gusta ,nu am mai facut nimic in gradina pt. ca a fost vremea urata.A batut vantul foarte tare si a plouat.Astept sa se faca mai cald sa pun gazonul si florile.A inceput deja sa rasara salata http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Delia ai gasit toate cartile?

Anda eu ma simt de acuma bine in pielea mea.Sincer imi convine ca imi pot cumpara aproape tot ce vreau si pot sa imi cumpar si ultima marime de la copii de aici 164-170.Dar daca am pitici pe creier sa ajung la 55 ce sa imi fac.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput