Nou stil de viatza (202)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by louisea
Luna cam rar pe aici.. Ce mai zici tu?
cam la doua zile - despre ce ?
incerc sa fac "cunostinta" cu lumea insa va trebui sa invat "lista" caci zi de zi vad fete "noi" si nu stiu cine cu msta cu greutatea cat trebuie sa slabeasca ,ce face pentru a slabi + alte date esentiale
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by louisea
Il poti folosi pe post de cafea pt ccc contine cofeina, ajuta la slabire, reduce riscul de cancer, de boli de inima, colesterolul, ajuta la concentrare etc. etc.
poate fi folosit si pentru spalarea fetei - previne aparitia ridurilor si ajuta la regenerarea celulelor datorita continutului mare de vit.E
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
CRISCOSTY spune:
Salutare natiune! Greu sa tin pasul cu voi si din pacate la cat sunt de ocupata zilele astea nu prea mai apuc sa citesc din urma Am o perioada infernala...la servici incerc sa tin pasul, far este greu sa fac munca ptr. 2 persoane. Oricum, am decis daca nu sunt multumita de banii care o sa-i iau, plec ...nu se merita. In rest sunt binisor, acasa treaba, iar cu invatatul mai rar, dar raman in urma si nu-mi place. Sunt cu rusii pe cap si asi manca tone de dulce, nici nu stiti ce eforturi fac sa nu mananc ca sparta.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Of, am dat trimite din greseala...
Cuscra arati bine, se cunoaste ca ai slabit. Eu zic sa te concentrezi pe sport pe cat iti permite problema de sanatate si sa treci la mentinere. Feicitarile mele sincere ptr. vointa A...imi placea mult cum aveai parul aranjat in poza pe care ne-ai aratat-o cu tunsoarea si culoarea noua. Incearca sa-l aranjezi asa, tare bine iti sta.
Tumpi sanatate tatalui.
Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc din urma, dar va salut pe toate.
Crys si Dany
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by liris
hola gordas!!
Carmen (Mephala30) pe bune ca asa e. nu mai am chemare. n-am fost asa mereu.
incerci sa ma "citesti", asa-i?
da' la ce-i bun ceaiul asta verde. si io-l beau , da' asa de fun. la ce efecte sa ma astept?
sa stii ca da, , n-am citit o carte buna de mult timp...macar o persoana s-o "citesc", cred c-as descoperi multe chestii interesante, nu?
da-i inainte cu ceai verde, e bun pentru tot ce vrei: sanatate, frumusete, energie...e destul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)
mephala30 spune:
Marilena, eu nu pot sa vad pozele, de ce oare??? Mai incerci ...sau cum facem?
Luna, o sa completez lista cu datele voastre de nastere.
Maine e ziua cea mare pentru Dordia, galeria....tineti aproape!
fetele care n-au mai scris de mult, cum o duceti? ce mai ziceti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
gusta spune:
Carmen o adresa de email si ti le trimit nu stiu de ce nu le poti vedea.Mai stau un pic pe aizi daca nu maine.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Hola gordas:)) lol Liris, parol ca suntem slabaturi:))Mamico dulce i miss youuu! Tzuni esti in gindurile mele cel mai bune! Anky cum faci somonul? De care din ala alb congelat ori somon normal? Anky dar tu esti f ok la 58kg, chiar vroiam s ate intreb de ce vrei sa mai slabesti? Daca faci si sport mult e perfect!Gusta tie nu-ti mai trebuie slabit mama, esti f ok asa, sport pt armonie si frumusete, cu toate ca ai slabit uniform. Azi dimineata aveam 72,6KG, dupa 2 ore de aerobic am picat frinta aseara, asa ca ultima masa a fost pe la 5 cu 2 ore inainte de sport.Azi insa am fost cu o amica si copii la un resto amenajat pt astia mici cu loc de joaca si asa ne-a priit ca am papat niste calamari pane cu aioli si cum eu duc treaba pina la capat am baut si bere rece, ca a mers. Mai ales pe caldura asta, ehei 10 grade cu soare e canicula deja! Dar am subtiat cina considerabil, asta e.Meniu azi:MD: cafea, 2 pahare de lapte 1.5% cu 2 felii de piine vollkorn cu ceva miereGustare: 1 felie vollkorn cu 500gr ayranP: calamri pane, o salata mica si o bereC: o mina de alune, morcov, mar, castravete, nu stiu cit exact, am ciugulit felii din fiecare cind am simtit nevoia. Si sa vad daca nu ma izbeste foamea pina ma culc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Marilena, ti-am trimis pm cu adresa de mail, dar nu mai e nevoie sa mi le trimiti.
Acum s-au incarcat si le-am vazut: pai arati minunat, nu mai ai nevoie de slabit, .
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Marilena arati beton. Nu inteleg ce vrei sa mai dai jos. Parerea mea este sa te opresti si sa treci la mentinere.
In seara asta am fost o "harnicuta". Am gatit....! sa nu credeti ca cine stie ce! O mancarica de ficatei de pui, cu usturoi verde si rosii in bulion, iar pentru mine am facut o salata orientala: cartofi, ceapa verde, masline, patrunjel si castraveciori acri, cu putin ulei de masline si putina sare. In plus am facut un compot de mere.(aveam o gramada de mere care se stricau).
Tumpi sanatate multa tatalui tau.
Tzuni gandurile noastre sunt indreptate catre tine. Curaj si fii puternica. Vei trece si peste asta. Dumnezeu nu va permite ca Maria sa te piarda. Tu esti singura mama pentru ea.
Maine este "ziua cea mare". Am vorbit cu Diana si maine dimineata ii scoate firul, iar apoi o sa o pregateasca pentru cezariana. Din cate am inteles, trebuie sa astepte ca profesorul sa-si dea acordul pentru sala. Oricum va tin la curent. Cum am vestea, cum intru sa va anunt.
Ma duc la culcare, asa ca va doresc o noapte linistita, cu vise cat mai placute.
Pupici