FIV de toamna V
Raspunsuri - Pagina 10
oanamagda spune:
cloe, te rog a-mi spui care a fost valoarea la hormonul de sarcina prima data cind ai facut testul din singe;eu am piedut o sarcina in octombrie /la al II-lea fiv; as vrea sa fiu sigura ca a fost sarcina pt ca la mine valoarea a fost mica la primul test,iar la al Ii-lea nu s-a dublat, a ramas aproape la fel, iar dr mi-a spus ca e sarcina oprita in evolutie;de atunci am ramas cu dubiul ca nu a fost de fapt sarcina..
astept nerabdatoare raspunsul tau,
oana
denisa73 spune:
Buna fetelor!Am vesti proaste si sunt suparata rau,nu am facut decat 5 foliculi si sunt foarte mici,mi-a mai dat tratament pt.o saptamana,dar in functie de analiza de azi imi spune doza si cat timp.Sunt suparata si ca ceva dubios se intampla la mijloc,doctora mea nu a mai intalnit asa ceva ,un ovar ii are mai mari si unul ii are foarte mici,se pare totusi ca pe un ovar am 3 foliculi si pe unul doi,pe cel cu doi se vede ceva dar nu stie ce,nu sunt nici chisturi,nu a iesit nici la analiza e tare dubios.O sa va povestesc mai tarziu,ce a zis de la clinica,ca a ramas sa sune si in functie de analiza de la sange care mi-a facut-o azi,imi stabileste doza si cat timp trebuie sa mai fac injectiile si tot azi ii zice cand sa ma duc iar.
BINE AI VENIT OANAMAGDA PRINTRE NOI!!!!
Bine ai venit Oanamagda printre noi.
ileana spune:
Salut gagici,
Corina, super multumesc pt. informatii si lamuriri.
Cloe, ne ridici moralul...toata bafta din lume. Continua sa ne descri prin ce treci si daca se poate si ce incepi sa simti...suntem f. interesate...
Sa nu va ganditi sa cenzurati informatiile , inclusiv de costuri pe PM ...CA SA STITI CA NU NE PLICTISITI si suntem si interesate...poate va treziti cu noi pe acolo...
ileana spune:
Denisa,
nu incepe sa te stresezi din nimicuri..Ai doar cateva zile de injectii se mai fac foliculi...si oricum in Germania nu stiu sa-ti "puna" mai mult de trei...
Sa ne ti la curent cu telefonul de la clinica.
Parafrazand, "fruntea sus".
Cloe spune:
OanaMagda,
bine ai venit. Imi pare f. f. rau ca ai trecut prin asa ceva. Prima mea valoare a fost 443, apoi dupa 3 zile a fost 1808, iar dupa inca 4 zile crescuse la 9242. Prog. este tot timpul peste 60, ceea ce mi s-a spus ca e bine. Azi (dupa alte 3 zile) mi-a mai facut o analiza de sange si ma suna dupa-masa sa imi dea iar valorile.
Denisa,
imi pare rau ca te-ai necajit, dar asa e cum au zis fetele, esti la inceput. Cate zile ai facut injectii? Mai este timp suficient sa creasca cei mici si sa mai creasca altii si sa-i ajunga din urma pe cei mari.
Va multumesc la toate ca va bucurati pt. mine si ma bucur ca va dau speranta. Va pup.
cloe
denisa73 spune:
A sunat sotul meu la clinica si mi-a dublat doza de menogon,fac 2 flacoane o data.Mi-a marit si doza de gonal de la 150 de unutati la 225.Ma duc abia marti la control.Stiti ce o sa zica ovarele mele de acum:Vai ce multa papica ne-a dat!!!De cand ne doream asa ceva!!!
Corina G spune:
Buna dimineata/seara,
Denisa, te inteleg prin ce spaima treci, dar poate nu e chiar nimic. De cind faci injectiile, sau mai bine zis, in ce zi a ciclului esti? Poate mai ai timp sa se mai produca foliculi. Doamne ajuta si mult, mult noroc.
Monbb, ai dreptate, o sa fim colege de suferinta. Mare zi pe 25!!! D-abia astept. Dupa calculele tale, tot in primele zile de Sept. iti va veni ciclul?
Ileana, imi pare bine ca ti-au folosit info mele. Oricind ai/aveti vreo intrebare, daca stiu raspunsul, cu cea mai mare placere v-il pot impartasi.
Va pup pe toate acum, ca d-abia am sosit la munca, si se vede, nu, ce chef am...
Cu drag,
Corina G spune:
Abia acum mi-am recitit mesajul, si nu m-am exprimat prea clar intr-un loc ...
Denisa, prin "dar poate nu e chiar nimic" am vrut sa spun "dar poate chiar ca nu e nimic rau".
denisa73 spune:
Poate nu o fi rau,dar azi am facut a 8-a injectie si mai fac inca 5 pana marti,dar cu doza dubla,poate oi mai fabrica ceva intre timp.Sa nu fie ceva grav,pe ovar asta ma doare mai tare(formatiunea dupa ovar care nu se stie ce e),iar pentru FIV nu iti trebuie decat 3 ovocite,daca nu poti mai mult,macar alea sa fie sanatoase.Sunt in mod normal,Corina,in ziua a 10 de la ciclu.
Cloe tu cati foliculi ai avut la prima ecografie?
karula spune:
Denisa, mie mi-a marit doza desi eram producatoarea-sefa de foliculi pe ramura! Vorba Ileanei: mai mult de doi-trei embrioni "ca la carte" nu-ti trebuie, avem dovada clara... CLOE!!!
Nu-ti bate acum capul cu formatiunea aia ciudata...
Mi-am mai adus aminte de ceva ce mi s-a spus si apoi mi-a confirmat si Pia ca si ei i-a zis Niculescu la fel: la extractie nu se pot punctiona toti foliculii din diverse motive (sunt imaturi etc), dar cei ramasi au un rol foarte important pentru mentinerea sarcinii, caci produc in continuare progesteron. Asa ca nu-i nici un pericol daca raman foliculi dupa stimulare.
Corina, iti inteleg ceful de munca, si eu am intrat intr-un ritm mai alert, dar imi dau seama ca asa trece mai repede timpul...
Cloe, daca nu faci .jpg cu prima poza de la eco si nu ne-o trimiti la toate prin mail s-ar putea sa scazi in popularitate
Oanamagda, imi pare nespus de rau pentru esecurile tale... dar aici, daca vrei sa zabovesti o vreme printre noi, esti printre prietene.
Mi-e dor de Gabi... "gaina batrana" care acum se balaceste in ciorba aia cu multa verdeata.