FIV de toamna V
Raspunsuri - Pagina 9
Corina G spune:
Cloe, aici IVF cu ICSI, si cu Cryopreservation pt. 1 an este cam $8-9000. Medicatia e pe deasupra si costa intre $2000-5000, depinde de cum "raspunzi" la injectii (ei iti ajusteaza doza in functie de analizele de singe si ecografiile care le faci zilnic sau la citeva zile).
Hai sa nu mai pisam restul fetelor cu problemele noastre banesti in U.S. Daca vrei scrie-mi pe email ca imi face mare placere sa corespondam despre toate amanuntele.
Sint asa de fericita pt. tine de nici nu imi mai incap in piele.
Ai mare grija de tine.
Cu drag,
Cloe spune:
Da, ai dreptate, Corina. Scuze, fetelor - m-am lungit cu detaliile de preturi in NY. Macar ati vazut ce diferenta de preturi e si aici dintr-un loc in altul, ca am observat ca si in RO difera preturile de la o clinica la alta.
Va pup pe toate.
Corina, o sa-ti mai scriu pe e-mail.
Cloe
denisa73 spune:
Nu ne "pisati",din contra si noi suntem interesate de costul FIVului in alta parte .E adevarat ca costa foarte multi bani,dar cred ca si sansele de reusita sunt ceva mai mari.Ma bucur ca am aflat atatea lucruri de la voi.Corina tu cand faci FIVul?
Pia spune:
Buna seara (ziua) fetelor, va pup si-mi este dor de voi, imi pare rau ca inca nu pot intra pe net, sper ca spre sfarsitul saptamanii sa mi-l instaleze la servici, ca cel de acasa face figuri, am scris de 2 ori unmesaj si Rometelocom m-a deconectat, sa-l ia dracu de net (cel de acasa).
M-am mutat cu serviciul si - sa-mi fie f.bine sper, doar cu netul ceva probleme.
Ralu, Ileana va pup si-mi este dor de voi, sper ca pe vineri sa vb.cu voi toate. Ma grabesc sa transmit mesajul sa nu-l pierd iar..
Imi cer scuze dar n-am citi mesajele voastre de cateva zile si nu-s la curent cu ce s-a mai intamplat cu voi, dar recuperez eu saptamana viitoare.
Nu scapati voi asa usor de mine..hihihihihihih
"Americancelor" multa bafta si noroc va tin pumnii. Pupici
Corina G spune:
Denisa, eu d-abia pe 25 aug. ma duc la dr. ca sa facem planul. Primul ciclu dupa aug 25, care va fi la inceput de sept., dupa calculele mele, voi incepe contraceptivele. In oct. voi face FIV-ul, daca toate merg normal pina atunci. Ma innebuneste asteptarea asta, dar ce sa-i faci... trebuie sa ne educam rabdarea, ca doar ne pregatim sa fim mamici, nu??? ;o)
Pia, merci mult de urari. Bine ai venit inapoi.
Succes cu mutatul si cu instalarea.
Asteptam vesti de la tine.
Cloe spune:
Corina, ti-am trimis PM acum. cand am dat click sa trimit e-mail nu a mers, nu stiu de ce si deci am trimis PM. Daca dai click pe "Mesaje Private" o sa-ti apara.
Mersi, Denisa pt. intelegere.
cloe
denisa73 spune:
E greu sa astepti intr-adevar timpul trece greu,dar cand icepi tratamentul pentru stimulare iti spun eu ca si minutele ti se par lungi.E groaznic ai grija sa nu "inebunesi" ca vrem vesti bune de la tine.
karula spune:
Acum am venit de la serviciu si am vazut ca ati fost harnicute. ATENTIE! Nici gand sa fie pa langa subiect discutia despre preturi, proceduri, datini si obiceiuri, oriunde v-ati afla!!! Nu se stie niciodata... si apoi mie chiar mi-a crescut moralul (pe buzunarele voastre) vazand ce preturi se vehiculeaza in State. Eu cu cele 6.000$ date si cu 18 embrioni obtinuti ma simt deja muuuult mai bogata. Oricum campioana ramane Germania la faza asta... Patru incercari gratis nu-s de colea...
Pia, am baut atata cafea singura...
Deci spuneti fara teama se a plictisi pe cineva orice (tot ce) faceti!
Cloe spune:
Fetelor, am gresit cu costul la ICSI. Este $2.500, nu $3.500 cum am scris mai devreme. M-am incurcat...
Va pup,
cloe
monbb1 spune:
Intr-adevar harnicie mare la subiectul nostru.
Bravo fetelor!
Incerc sa-mi amintecs in ordine.
Karula (sau Raluca, cum preferi?) iti tin pumnii sa intri in primul lot in toamna si pana atunci scapa de chistuletrele alea daca mai sunt pe acolo. Gandeste-te te asteapta 18 embrioni la start!
Cu crema, nici o primejdie. Am vazut-o pe internet dar nu ma atrage deloc ideea...tocmai in cauza dezechilibrului hormonal care-l poate produce. Ma enerveaza ca nu mi-au facut testul de progesteron dar vad ca nu e in lista de analize pt FIV (probabil pt ca oricum iti fac injectie cu progesteron asa ca nu prea mai conteaza).
Merci pt multele informatii scrise. Am citit si eu despre testul SPA si nici la clinica mea nu ti-l da ci iti recomanda direct ICSI , in cazul in care e infertilitate masculina. Am citit pe multe site-uri ca ICSI-ul a fost salvator in multe situatii cand nici nu se asteptau.
Corina: testele genetice sunt pt a evalua starea sanatatii bebeului. Faptul ca sotul tau a "avut" o sarcina inainte nu dovedeste calitatea. Dar stiind problema bailor fierbinti poti presupune cauza cifrelor scazute din spermograma. Depinde si pana unde vreti sa testati. Sa fiu sincera eu aveam nevoie de testele astea pt linistea mea dar ne-au scuturat buzunarul de 1000CAD (astept cu nerabdare raspunsul asigurarii si sper sa ne plateasca). Ca sa nu mai zic ca stau pe ghimpi pana ne vin rezulatele (nu vreau sa ma gandesc la un rezultat prost).
Ma bag si eu cu cifre canadiene. Aici procedura de FIV e 4500CAD plus 1500CAD ICSI (1USD = 1.4CAD) plus aprox 2000CAD medicamentele plus o multime de bani pe analize dar cele din urma sunt acoperite de asigurarea privata care o am cu serviciul. Chiar maine trimit la asigurare hartie sa vad daca imi platesc ceva din tratamentul efectiv.
Corina: imi da senzatia ca o sa fim colege de suferinta daca mergem conform planului. Urmatoarea intalnire cu doctorul o am tot pe 25 aug cand imi da ultimele rezultate si daca totul e ok, probabil o sa semnam pt tratament care debuteaza cu anticonceptionale in ziua 2 de menstruatie. Ce sa zic! Sa fie cu noroc la toata lumea!
Pana atunci sa vedem ce vesti vin de la Denise si sarcina usoara in continuare pt Cloe.
Va pup pe toate, noapte buna.