doar pentru cei peste 30 de ani...

doar pentru cei peste 30 de ani... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

M-a surprins o declatatie a Mihaelei Radulescu:

Stii cum mi se pare o persoana publica trecuta de 30 de ani, de exemplu, care isi face blog? Exact la fel de ridicola ca o "tanara" de vreo 50 de ani, dansand lasciv pe muzica house

Mihaela Radulescu despre Andreea Marin si bloguri.

sursa www.zoso.ro/2008/04/mihaela-radulescu-stie.html" target="_blank">aici.

Nu stiu in ce secol traieste dna Radulescu insa reactia ei este cel putin ciudata. Cum adica? Daca suntem peste 30 de ani, nu mai ai sentimente, nu mai poti avea un jurnal pe internet (blog)?

Ce parere aveti?

Dar sex, plaja, manichiura si sa navigam pe internet - se poate dna Radulescu?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Are o bila neagra! Asta inseamna ca se considera "trecuta" inclusiv pe ea insasi... Nu sunt fan Andreea marin, dar declaratia Mihaelei Radulescu mi se pare total "negandita", facuta doar din dorinta de a ataca pe cineva.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahaha. oare nu se refera la doamna Marin Banica care are blog? greu de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Are o bila neagra si din partea mea.
Dorind s-o jigneasca pe Marin s-a jignit si pe ea insasi si pe multi altii.

Acuma amintindu-mi o intamplare petrecuta la sediul providerului meu de internet imi dau seama ca de fapt nu e cu nimic mai buna decat o catza: unui mosulica de vreo 70 de ani nu-i mergea emailul si a venit sa se intereseze asupra problemei. Catzele de la coada au sarit pe el. Ce-i trebuie lui net, ca le ocupa locul degeaba la coada, ca il cauta moartea pe acasa si el le respira aerul lor acolo...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ciudat este ca imi placea Mihaela Radulescu dar declaratia aceasta nu face decat sa dovedeasca faptul ca unii oameni, chiar daca par inteligenti, raman in urma si nu sunt capabili sa se dezvolte in ritm cu timpul. S-a vrut a fi o sageata la adresa Andreei Marin insa n-a avut efectul scontat, din contra chiar. Am vazut ca si Tudor Chirila (alt bloger infocat) a avut o reactie destul de dura si vehementa (dar binemeritata de catre dna Radulescu) la aceasta ineptie: www.atac-online.ro/06-04-2008/Chirila-sare-la-gatul-Mihaelei-Radulescu-Exclusiv.html" target="_blank">aici.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

persoana publica... io nu mi-s! asa ca ia repejor sa pun de-un blog poate imi aduc aminte si cum e aia cu dansul lasciv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

E clar ca la Andreea Marin se referea, mai ales c-a zis "persoana publica". Si Tudor Chirila s-a simtit ofensat, cititi in blogul lui.

MR a dat dovada de superficialitate, asta ca sa nu spun mai mult.

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pffff....si tocma' ce-mi faceam incalzirea pentru dansul lasciv...deh, daca n-am avut vreme s-o fac pana-n 30 de ani, bun si acuma, nu?!
da' oare se aplica si la persoanele 'nepublice' ? ca n-as alege tocma' house...

on topic - total aiurea declaratia. n-am inteles niciodata care-i problema lor de fapt...sau poate ca da: care sa fie prima (la ce, ramane de vazut...) cam ca la concursul nostru de poze.

jenibil, parerea mea.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Raduleasca incepe s-o de-a in bara.Mie mi se parea ca Raduleasca e mai puternica decat Andreea Marin din mai multe puncte de vedere,dar vad ca lanseaza mereu declaratii ca sa loveasca in ea.
Oare sa fie asa nefericita? Cred ca numai o persoana frustrata si nefericita, cauta sa gaseasca "defecte" la altii.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Daca si-ar fi facut ea prima blog, nu ar mai fi fost ridicola. Mare idioata!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Haha...pai sa-si fac blog numa' "emokizzii', ca na...dupa 30 de ani, n-ai ce povesti...experientele se traiesc doar pana la max. 16

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput