doar pentru cei peste 30 de ani...
Raspunsuri - Pagina 2
anyella spune:
"R#259;duleasca începe s#259; piar#259; pe limba ei". Felicitari Tudor Chirila,asta e esenta!
Aniela
lucas spune:
nu ma omor dupa nici una.
insa in cazul Mihaelei, dupa ce traiesti o drama, lovesti putenic. zilele trecute a pierdut a treia sarcina........e greu sa nu fii rau!
maraki spune:
quote:
Originally posted by viviana
Are o bila neagra si din partea mea.
Dorind s-o jigneasca pe Marin s-a jignit si pe ea insasi si pe multi altii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
pe ea nu s.a jignit pt. ca nu si.a facut blog
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
ellej spune:
Asta e exemplu tipic de "vorbit gura fara ea". Cred ca deja regreta ca n-a ramas filosoafa, dar porumbelul a zburat. Persoanale publice trebuie sa se cenzureze mai mult decat un om obisnuit ca sa fie "politcally correct", indiferent de pozitiile personale. Acestea fiind zise, nici Madam Banica nu mi se pare ce mai tare din parcare.
Cred ca Mihaela Radulescu se gandea la multele "vedete" care isi fac bloguri peste bloguri in cautare disperata si jalnica de popularitate. Dar exprimarea a fost nefericita.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Ana68 spune:
Nu e prima oara cand madame Radulescu da cu mucii in fasole si,bineinteles,nici ultima data nu va fi...probabuil ca gura i-a plecat la clampanit fara creierul din dotare,ca are,ce-i drept...ce-i al ei e pus deoparte de altfel,ca e fata isteata,numai ca mintea ii da mereu ghes numai la barfe,sicane si tampenii spuse si trambitate cat mai sus si mai cu aplomb...
Adicatelea,bay fratilor,ai trecut de 30...gata! Ai intrat in categoria fosile,dinozauri...si alte cele raposate...
Tin sa-i comunic doamnei Raduleasca ca inca am spiritul tanar si ca a avea un blog asta nu inseamna a te prostii si a te ismenii online,nu inseamna a te da in stamba asa cum face ea vis-a-vis de famelia Banica(nu am nika nici cu ei,dar nu sunt fanul lor) si ca asa grasa si implinita cum sunt si cum ma aflu chit ca unii ar spune ca as fi gretoasa,nu ma dau la o parte,macar in fata partenerului care ma prefera asa grasana,de la un dans lasciv din buric,din shunci si din ce-o mai fi sa fie....
Tanti Radulescu,nimeni nu e asa perfect ca matale,bre!Aferim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
alex_ioanid spune:
personal imi place foarte mult mihaela, si declaratia asta nu ma face sa imi placa mai putin...
eu una o inteleg perfect: intre ele meru va exista o rivalitate, o conurenta, niste replici intepatoare, care de cele mai multe ori sunt alimentate de presa. a spus chestia asta ca sa o atace pe andreea marin, nu neaparat ca ar si gandi-o. daca ascultati multe din interviurile ei, de multe ori face apropouri cu referire la adresa andreei... insa asta e, suntem oameni, si nu ne putem abtine sa nu fim rautaciosi, cu atat mai mult cu cat si "doamna" (cica) andreea marin la randul ei o inteapa. la drept vorbin, nu stiu ce este mai grav: sa arunci niste vorbe aiurea, sau "faza" pe care a facut-o andreea atunci cu campania de fonduri pentru fetitza lianei stanciu???
ca a pierdut a treia sarcina nu stiam... imi pare rau pentru ea, banuiesc ca nu e usor pentru nicio femeie sa treaca prin asa ceva...
Anina_n spune:
Total neinspirata declaratia Mihaelei Radulescu.
Si-a ridicat blogg-erii in cap, , indiferent ca-s persoane publice sau nu.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
kariguld spune:
faptul ca a pierdut trei sarcini, nu o indreptateste sa fie "rea". eu de ex, am pierdut doua, si nu am dat cu mucii pe nimeni ca deh, ce pierderi mari am suferit.
pe Andreea Marin o cunosc, am avut ocazia sa ne intalnim de cateva ori, e o persoana calda, deschisa, foarte sociabila! si nu am perceput-o capabila de rautati sau intepaturi!
Raduleasca, cred eu, ca e geloasa ca Andreea sa casatorit cu fostul ei sot.... cine stie???
Kari
inaioana spune:
Eu propun sa o anuntam si pe aceasta blogerritza de 96 de ani ca e cazul sa se opreasca, altfel o sa o dispretuiasca Mihaela Radulescu pe veci!
Mihaela Radulescu a spus o mare gogomanie. Sincera sa fiu, blogurile celor de peste 30 de ani mie personal imi sunt mult mai utile. Cred ca MR habar-n-are ce e ala un blog..isi da si ea cu presupusul, numai din rautate. Ridicola e ea insasi facand aceasta afirmatie.
Oricum, eu am sa o prefer intotdeauna Zanei care mi se pare un munte de ipocrizie...
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)