Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Uite ca am aparut! De mine sa nu va ingrijorati ca eu nu va abandonez nici cand intru in concediu, oricum va fii numai peste trei luni, si pana atunci multe dintre voi veti fii mamici deja.

Ma voi uita pe celelalte forumuri pt cosmetice de bebe, dar din alea cumpar de la Mustela, cica sunt bune, Johnson & Johson sunt ok dar nu foarte grozave. Numai pt diaper rash vroiam ceva mai deosebit, daca si bebe e fel de sensibil ca si puiu' am imbulinat-o.

Acuma s-a miscat putin, aseara ceva mai mult, dar mai are timp sa se zbenguiasca. In rest amortiri de picioare noaptea, ceva "excursii" la baie, si sforaiturile lui tati (l-am amenintat azi noapte ca-l dau afara din pat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mai fetelor, daca stiti cat am cautat pana am gasit partea a 8-a!!!Cand am accesat forumul nu aparea!. Bine ca m-am lamurit si eu cu loviturile acelea ritmate; si eu care credeam ca are valeitati de dansator sau cantaret!! De fapt micutul sughita! Da sa stiti ca sughita cam des(cam in fiecare zi). Si al meu se misca neincetat si foarte puternic. Cand ma loveste o face si cu manutele si cu piciorusele in acelasi timp! A, si se mai joaca si cu ficatul din cand in cand, cel putin cand nu stau intinsa. Mie nu mi-a masurat burtoiul niciodata(cred ca ii este frica!HIHIHI). Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu mai am rabdare, sunt super curioasa! In spitalul unde o sa nasc eu(Municipal) il lasa pe tati sa asiste la nastere si in rezerve se sta cu bebeul(cred ca asta e un lucru bun).
Si eu merg pe 1 sept. sa-mi fac eco sa vedem dc s-a intors bebeul. Atunci o sa am 34 de sapt. Nu credeti ca e cam devreme la 34 de sapt? Se intoarce asa de repede?

SI MAI BAGATI-MA SI PE MINE IN SEAMA!!!

Pupici pe burtici,

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu ma misc din ce in ce mai greu, mi se umfla picioarele (nu foarte tare, suportabil), ma cam dor oasele bazinului, dar atat. Aaaa, plus somnul tot mai putin noaptea. Ma culc ultima si-s prima in picioare!

Laura, si la noi tati a primit amnintari majore din cauza sforaitului. A zis ca tre sa-l invete pe fi-su de mic sa fie barbat, asa ca n-are de gand sa se opreasca. eu ce naiba sa mai zic? Nimic...

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

La mine-i problema cand ma asez in pat, asa cand umblu e ok. Nu-mi gasesc locul, perna care o pun intre picioare nu-mi ajuta la nimic, si imi trebuie una mai mica s-o pun sub burta. Tati se uite foarte compatimitor la mine.

Ileana, nu ai unde-l trimite pe tati? Eu i-am dat ultimatum, ori doarme asa incat sa nu sforaie, ori se muta in dormitorul liber. Cred ca tre sa-i cumpar o perna de aia ce se pune la bebelusi ca sa doarma intr-o anumita pozitie si sa nu se rostogoleasca. :-)

Lorelei, cred ca Ileana e ca prin aceeasi sapt cu tine (corecteaza-ma Ileana!) si zicea ca al ei s-a intors deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lorelai, bebe are conform ecografului 32 s si 3 zile. Cam asta e si numaratoarea mea, am avut ultima menstruatie pe 28 decembrie 2002. la tine cum e calculul? Bebe al meu a fost harnic, s-a intors deja. Asta nu inseamna ca o sa si raman asa, se poate intoarce intr-o alta pozitie oricand. Eu sper sa nu, dar tot cum vrea el face. Si bebe sughita in fiecare zi, chiar in 2-3 reprize zilnice, cand imi e mie lumea mai draga. Stii cum am observat ca se opreste? daca incep sa ma plimb putin. Trece imediat. O fi coincidenta, o fi un leac asta, habar n-am.

Iar de curiozitate, ce sa mai zic... Nici eu nu prea mai am rabdare, dar sper sa stea bebe acolo pan' la termen, sa nu semene cu ma-sa sa iasa mai devreme (eu m-am nascut la 7 luni jumate)

Lorelai, mai povesteste si tu despre tine, cum te mai simti, ce te mai deranjeaza, daca lucrezi, etc. Eu vb si singura, nu vezi? Chiara daca nu ma baga nimeni in seama...

Laura, ce sa-l mai trimit pe tati, nu-l alerg ca-i si el obosit si nu ma pot certa cu un om obosit si ametit. :)) Asa ca isi ia suturile de rigoare si ii mai trece. La noi decurge seara cam asa: el adoarme pe la 10, 10 jumate si sforaie tare si doarme profund cam maxim 2 ore. Adica numai bine pana ma ia si pe mine somnul. Deci, ne potrivim cumva. Foarte rar sforaie deranjant de tare si dupa ce merg eu la culcare. Totul e sa nu vreau sa adorm in acelasit timp cu el.

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

draga ileana ai un bb tare.are atatea kg cate tb,s-a si intors.ce mai esti tare!tie nu ti s-a modificatDPN?caci dupa nr de sapt pe care il scrii ar fi tb sa se fi decalat putin?si tu obosesti?am crezut ca-s vb dar eu abia dc mai pot sta in piciore cat sa ud toate florile de pe balcon.nu-mi vine sa cred.si-n pat nu-mi mai gasesc deloc locul.
cred ca noaptea asta va fii una alba caci prea e nasol
mai aveti arsuri?eu nu si am scapat si de piciarele umflate.au ramas mainile care dor si se umfla desi am renuntat la sare...
am si eu o intrebare?voi luati vitD?eu tocmai am invatat rahitismul carential si astioa zic de profilaxia gravidei.eu luni vb cu dr si-l intreb

va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna fetelor,
Ieri nu am intrat deloc pe forum. Am venit obosita de la doctor, cica toti ne-am culcat dar eu nu am putut sa dorm si spre seara m-am dus din nou la plimbare cu Melany.
Deci doctorul mi-a zis ca bebe e bine, are 850 r, eu am o burtica de 94 cm. Am luat in greutate doar 200 gr in ultimele 2 saptamini si doctorul a zis ca e perfect. I-am vazut si ocii, si inima cum batea si piciorusele, si pentru ca tata sa fie fericit a zis ca nu si-a schimbat sexul.
Se pare ca azi mai greu apareti. Eu, de cind e sotiorul acasa, care e ocupat cu lucrarea de doctorat, mai greu pot intra. Pe linga asta sefita mea cind ma vede vrea si ea la mami in brate sa butoneze si ea.
Vorbeati de ce creme veti folosi pt bebe! Eu si la Melany mi-am adus de acasa crema Petrini. Mai ales la inceput o dadeam de cite ori ii schimbam pamperasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

bravo bubu!ai grija sa primesti laude si la urmatoarele controale!ce stresati sunt japonezii de greutate

Mergi la inceput

Delia, ma bucur ca vestile sunt bune. Eu ma duc azi la controlul lunar, azi dimineata mi-am umplut paharelul care mi l-au dat, sper sa nu-l uit acasa.

Am mai cumparat niste lucrusoare pt bebe, un jerseutz, o caciulitza, apoi am luat pompa de lapte (sper sa fiu la fel de laptoasa ca si data tercuta, ca daca nu o duc inapoi) ceva sticle pt lapte, sterilizator de sticle (de-l pui in microunde in 10min e gata). Mai am destul de multe de cumparat. Voi cum stati cu pregatirile?

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Sa va prind din urma...
Catia, credeam ca sunt singura care oboseste atat de repede...mainile nu mi le mai pot folosi (n-am putere deloc in ele) si sunt f. durerose mai ales dimineata cand abia mi le pot misca,pe picioare abia ma tin...ma ia cu lesin de la caldurile astea.
delia,felicitari...tine-o tot asa!
Cu rabdarea si eu stau prost mai ales ca acum bebita parca vrea sa iasa afara,parca sunt in filmul alien...si mai am si vise tampite,ba ca i-a iesit un piciorus afara din burtica si eu i-l impingeam inapoi...
Eu folosesc produse de la Mustela pt vergeturi si mi se par bune dar aici sunt f scumpe.Am dat pe o crema 20 euro.Cu cumparaturile eu cam am de toate doar mici chestii mai trebuiesc.Laura,crezi ca e necesar un ap de sterilizare biberoane? Al meu sot zice ca aruncam 50 de euro pe fereastra cand putem sa le fierbem.La pompita ma gandeam si eu ca trebuie...si niste lapte praf sa fie in casa in caz ca n-o avea fata lapte... si tampoane pt sani...
Ura! Luni ma duc si eu la ecograf...in Amsterdam ca cu astia local n-am reusit nimic.

Mergi la inceput