Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 9
bubu spune:
Laura, am uitat sa iti spun ca ti-am vazut pozele, nu ti-am vazut buritca dar fiul tau e un scump.
La fel, Fleur, iti sta bine cu burtica.
Eu am dat comanda de lucrusoare de acasa, sticlute si suzete mi-au mai ramas si de la Melany, restul vreau sa le pe la inceputul lui septembrie cind sa ma pot duce si sa ma uit linistita singura.
nu stiu cum, dar unele japoneze nasc niste copii enormi, nu se vede burtica deloc, iar dupa ce nasc arata parca ar fi niste copile, fara burtica, parca ar fi plate.
bubu spune:
Citind ce a scris Fleur, mi-am adus aminte ca trebuie sa imi cumpar aparatori pt sfirc cind voi incepe sa alaptez. Pt mine au fost foarte folositoare.
Theiuta spune:
Pai...sa va spun:sunt cam in 31-32 saptamini si la echo am vazut o traistuta cu bilute de toata frumusetea. deci, deduceti ca voi avea un baietel, spre imensa satisfactie a sotului meu(ma si enerveaza cu mindria asta "barbateasca". eu imi doream fetita pentru ca sunt mai dragute si, apoi, orice s-ar spune, fetele sunt mai apropiate de parinti decit baietii...oricum, sanatos sa fie!
Voi naste la Polizu si, cind am aflat ca este asezat bine mersi cu capul in jos, spre supararea mea care imi doream cezariana, am luat decizia sa nasc cu epidurala.Din ceea ce am citit pe forum, toate fetele care au nascut cu epidurala au fost foarte incintate de aceasta metoda.
Voi cum va simtiti?
Eu am inceput sa obosesc repede, desi nu am luat decit 8 kg.in greutate.Bebele este cuminte, nu ma streseaza seara, noaptea (ha,ha, macar de si-ar pastra cumintenia aceasta si cind vom veni din maternitate. Naste careva din voi la Polizu?Voi cum ati auzit ca este...
Pentru inceput nu a fost un mesaj prea interesant, dar va pe toate...
Theiuta
Theiuta spune:
Pai...sa va spun:sunt cam in 31-32 saptamini si la echo am vazut o traistuta cu bilute de toata frumusetea. deci, deduceti ca voi avea un baietel, spre imensa satisfactie a sotului meu(ma si enerveaza cu mindria asta "barbateasca". eu imi doream fetita pentru ca sunt mai dragute si, apoi, orice s-ar spune, fetele sunt mai apropiate de parinti decit baietii...oricum, sanatos sa fie!
Voi naste la Polizu si, cind am aflat ca este asezat bine mersi cu capul in jos, spre supararea mea care imi doream cezariana, am luat decizia sa nasc cu epidurala.Din ceea ce am citit pe forum, toate fetele care au nascut cu epidurala au fost foarte incintate de aceasta metoda.
Voi cum va simtiti?
Eu am inceput sa obosesc repede, desi nu am luat decit 8 kg.in greutate.Bebele este cuminte, nu ma streseaza seara, noaptea (ha,ha, macar de si-ar pastra cumintenia aceasta si cind vom veni din maternitate. Naste careva din voi la Polizu?Voi cum ati auzit ca este...
Pentru inceput nu a fost un mesaj prea interesant, dar va pe toate...
Theiuta
Laura Takacs spune:
Fetele, abia astept sa ma cantareasca azi, sa va dau si eu gata cu greutatea, va spun luni. Eu aparaturi de sfarcuri n-am avut, dar rani pe cinste da. Nu le-am putut folosi, mi s-au parut incomode, in fine dupa cateva saptamani au trecut ranile.
Acuma am niste arsuri la stomac de toata frumusetea. Orice mananc se transforma in stari neplacute. Tocmai am mancat niste cozonac cu lapte si cafea fara cofeina, si acuma mor de arsuri.
Theiuta e mai bine nastere naturala, dupa parerea mea. Sper sa nasc tot asa si a doua oara. Mi-e teama de cezariana ca de dracu'.
Delia ce lucrusoare ai cerut de acasa? Asa orientativ ca sa am idee ce sa cer si eu, desi majoritatea le voi lua de aici.
Fleur, eu am luat o crema cu unt de cacao cu $7 si sunt multumita de ea. Pt bebe am luat de la Mustela, am gasit ceva cu reducere la $9 sampon si gel de baie, si lotiune de corp.
Luiza spune:
Buna fetelor, v-am citit mesajele si am indraznit sa intru la acest subiect desi DNP o am pe 29 septembrie. Daca ati vrea sa ma primiti si pe mine pe listuta voastra as fi tare bucuroasa caci sunt undeva la granita dintre septembrie si octombrie si ..nu se stie niciodata. Saptamana viitoare voi merge la eco de 34 saptamani si sper din tot sufletul sa-l vad pe BB mult mai clar decat la celelalte eco caci acum suntem mai maricei. Ceea ce stiu este ca va fi baietel si va pot spune ca e un naravas, face tumbe toata ziua si mai nou si noaptea. Ma trezesc noaptea din doua in doua ore parca as fi inghitit un ceas si pana nu-l mangai, nu se opreste din joaca.
Multa sanatate tuturor burticilor si mai ales rabdare caci putin a mai ramas pana sa ne vedem puii.
bubu spune:
Bun venit printre noi, Luiza.
Laura, eu ce am cerut de acasa a fost niste body-uri, salopetute cu piciorus, batiste Johnson,s, betisoare pt urechiuse (au niste aparatori, deci nu ii poti introduce tare un ureci ca sa ii ranesti), crema pt fundulet Petrini, ulei Johnson,s, sacusor de dormit, bavetica pt mincare (pt mai incolo), aparatori de sani. Cam toate astea ori nu le gasesc pe aici ori sint f scumpe.
Theiuta spune:
Fetelor, eu nu contest binefacerile nasterii naturale, dar...draga mea Laura, in Ro, cred ca femeilor nu le e frica atit de procesul nasterii in sine, cit le e groaza de cum sunt tratate in spital atunci cind nasc natural.Tot pe forum citeam ca uneori mai frumos se poarta cu "cezarienele", decit cu fetele care nasc normal...Mai mult ca sigur in America exista mai multa pacienta .Sotul meu a fost in Israel o perioada buna de timp si tocmai imi spune ca medicii sunt trasi la raspundere nu doar pentru ca nu si-ar face datoria, ci si pentru ca nu le zimbesc pacientilor in timp ce si-o fac...
Nu as vrea sa generalizez dar din pacate, asa este in cele mai multe maternitati.Hai sa schimb putin subiectul si sa va povestesc ceva de care sa rideti putin...
Eram foarte contrariata ca mi se spunea "lasa draga, ca si mamele si bunicile noastre au nascut natural si nu au mai patit nimic...". Si ma gindeam eu ca daca tot se face atita caz de intoarcere la origini, de ce sa nu fim si acum culegatori de fructe, vinatori, pescari...(imi cer scuze pentru cele care au mai citit chestia asta pe forum, dar am mai spus-o si altora).Ei si acum, raspunsul unui greieras scump de august-septembrie a fost urmatorul: data viitoare sa le spui ca atunci cind or vrea sa mearga la dentist, sa refuze anestezia.Ha, ha, ha,tare mi-a placut
Theiuta
Claus spune:
Dragele mele, In sfarsit ca am reusit sa intru si eu "in direct" de vorba cu voi , daca mai sunteti pe aici.
Ma invart de multe saptamani pe forum si in afara de chat nu am stiut cum merge treaba.
Eu sunt o mamica mai degraba dw octombrie si m0am cam inrgasat de la 50 k la 70 k ce ziceti?
Sunt foarte derutata cu problemele astea legislative cu indemnizatii etc. si cred ca mi-ar trebui 2 saptamani sa citesc totul.Credeti ca as putea solicita un raspuns direct de la un anume moderator in problema mea?
Chanty spune:
Bine ati venit Luiza, Theiuta, Claus!!! Sa va simtiti bine cu noi!
Am fost si eu la o expo de baby vineri, si i-am luat la bobocel scaun de masina (de fapt l-am comandat, il ridicam peste 2 sapt), sterilizator electric cu toate minunile atasate, lotiuni, sampoane de corp, termometru pt cada, jucariutze moi si fel de fel de acareturi si o gramada de pamflete informative.
Va pupika, merg si eu sa imi masor burtiku de curiozitate!
C. si bobocel!