Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 7
bubu spune:
Buna burticilor,
Cum va mai simtiti? Dar bebelusii ce va mai fac?
Cu toate ca ieri toata dupa masa a plouat nu s-a racorit deloc p aici. E umiditate mare, dar cu toate astea m-am dus dimineata un pic la plimbare.
Bebe parca s-a mai domolit. Chiar am zis ca ultimlele 2 nopti@am dormit asa de bine, fara mers la baie sau sa ma trezesc in timpul noptii si sa nu mai pot sa dorm.
Miine ma duc din nou la control, asa ca o sa il vedem din nou pe Brian al nostru.
Adresa mea este bestreaty@hotmail.com
imi pare rau, dar eu nu am nici o poza pusa pe calculator.
Laura Takacs spune:
Eu ma duc la eco la 28 de sapt (adica peste trei) si pe urma zicea ca vrea sa mai fac una la 34 sapt. Da-s scumpe ecografiile astea, m-am uitat pe web site-ul companiei de asigurare, platesc la dr cate $350 pt una din asta cu masuratori. Vineri ma duc la controlul lunar. Voua ce va face? Mie numai imi asculta inimutza lui bebe si imi masoara burtica (burtoi in devenire). Al meu bebe mic si zvapaiat e zglobiu in dimineata asta.
Fleur spune:
Buna mamicile!
Pai nici mie nu-mi face mai multe la control...F scumpe ecografiile acolo, Laura...Sa vedem cum reusesc si eu sa fac una serioasa aici.
Nici Rose n-a fost asa activa...aseara ne-am "jucat" putin mai mult dar azi a fost mai cumintica.Ma intreb cum si-o da ea seama care-s eu si care-i ta-su?! Pt ca atunci cand pune el mana pe burtica se opreste,doar cu mine se joaca...O mai pacalim noi,mangai eu burtica prima apoi pune el repede mana sa o simta...
In rest,si eu obosesc f.f. repede,urc zece trepte si trebuie sa stau jos sa ma odihnesc...mainile si picioarele umflate si dureroase la incheieturi (mainile ma supara cel mai rau,n-am putere in ele,nu mai pot sa fac nimic)...seara am dureri de spate,la toaleta noaptea tot de cate 2-3 ori...Sambata cand am fost la cumparaturi mi-a venit rau in magazin din cauza caldurii.Cam astea-s simptomele mele,cred ca am tot tacamul...
Laura Takacs spune:
Vreau sa va intreb, pe fetele din tara, ce creme de bebe sunt mai bune pe acolo, indiferent de pret? Io am dat bara cu toate de pe aici, si intr-un final am comandat de la un magazin special cu produse medicale pt maternitati. Ala a fost singurul care i-a ajutat. De asemenea, ce se da contra colicilor- musai sa ne pregatim si de alea. Fac o lista pt mama cu lucruri care sa mi le aduca de acolo. O fii America mare si tare, dar eu tot cu medicamente si unsori din Ro m-am descurcat mai bine.
Fleur spune:
laura,vezi ca la plafar sunt ceaiuri pt colici.Si eu o sa fac comanda pt niste produse din tara.Si crema de galbenele e f buna pt multe chestii.Eu cosmeticale pt bb am cumparat d-astea olandeze...sa vedem cat sunt de bune...
Laura Takacs spune:
Mai sa fie, e tot o incalceala pe aici. Acuma ne-au deschis partea a 8-a, dar saracele de noi de mult ne conversam pe ea. I-am atras atentia moderatoarei, da' nu cred ca vede.
Fleur, mersi pt sugestie. O sa-i spun sa mearga pe la Plafar.
adameasca spune:
Uitasem de Lorelai. Scuze! :))
Catia - 27 septembrie - baiat(Ro)
1. Fleur - 1 octombrie - fata (Olanda)
2. Twety - 2 octombrie - fata (Ro)
3. Adameasca - 4 octombrie - baiat (Ro)
4. Theiuta - 5 octombrie (Ro)
5. Prag - 8 octombrie - baiat (Canada)
6. Monicar - 11 octombrie - fata (Japonia)
7. Lorelai - 13 octombrie - baiat (Ro)
8. Chanty - 14 octombrie (Australia)
9. Marioan - 17 octombrie - baiat (Ro)
10. Cosmina - 17 octombrie
11. Melinda - 20 octombrie - fata (Ro)
12. Daiana30 - 25 octombrie - baiat (Canada)
13. Aligali - 3 noiembrie (Finlanda)
14. Julia23 - 3 noiembrie (Ro)
15. Lucia - 10 nioembrie (Ro)
16. Bubu - 20 noiembrie - baiat (Japonia)
17. Laura Takacs - 20 noiembrie - baiat (SUA)
Alcristina
Lena (Olanda)
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
'neatza fetelor! Chiar ca e o nebunie cu subiectele astea... Sunt partile 7 si 8 deschise. S-a mai deschis inca o partea a 8a. Poate ne baga si pe noi cineva in seama.
In rest, cum va mai simtiti? Toate bune? Eu nu pot decat sa ma laud de 2 zile cu un bebe fortos si batays. A inceput sa-mi dea la coaste, cred ca-l incomodeaza. I-am explicat ca mai am si eu nevoie de ele. Sper sa fi inteles. ma uimeste cat e de puternic acum, la 32 de saptamani. Oare cum o fi peste o luna? Hm... greu de anticipat.
Fetelor, din ce am mai citit eu pe ici pe colo, pt colici in Ro exista ceai Baby Drink, si niste picaturi: Bonisan si Sab Simplex, parca. Mai uitati-va si voi pe la subiectele de bebelusi mai maricei. Iar cosmetice... inca nu am luat nimic, si nici nu stiu ce o sa iau... Vedeti totusi ca e un su biect cu ceea ce trebuie cumparat pt bebe.
Pupici si o zi buna!
Pupici pt parinti!
Fleur spune:
Ileana si bebita mea e fortoasa rau,nici nu-mi vine a crede ce putere are.Cred ca au din ce in ce mai putin spatiu acolo.Sa vezi pe mine cand ma loveste in ovar (cred) ce bine-mi e! Sau cand se intinde...parca-i ies piciorusele prin burtica. Tine-mi pumnii ca poate-mi vad si eu bebita la ecograf.
O zi minunata
adameasca spune:
Fleur, multa bafta, sper sa-ti vezi odorul la eco, ca-i tare inaltator momentul! Pumnii stransi!
Tu zici de ovar, asta al meu a pus stapanire pe vezica mea. Deja nu o mai pot controla, sunt la bunul lui plac. Daca nu gasesc o buda imediat e jale, nu alta.
Fetelor, chiar nimeni nu se mai baga in vorba? va rog!!!!! Lorelai, tu mai bantuiai pe aici in miez de zi. Ca Twety, Marioan si Catia stau acasa, ne-au abandonat de tot. laura apare mai tarziu din cauza de decalaj de fus orar... Melinda si Bubu mai rarutz ca-i mai dragutz... Si restul? Ca ia uite, lista e lunga.
Pupici pt parinti!