Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Ileana sa stii ca suntem de-o seama...si eu tot 115 cm in talie.Mie mi se pare ca am o burta imensa...poate si din cauza ca sunt mica de inaltime.
Laura...si eu sper ca n-am nimic,am un sentiment ca totul va fii bine,dar totusi as vrea o confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Am ajuns si eu in sfirsit a calculator.
Laura, unde ma duc dau de tine.
Imi pare rau Fleur prin ce treci. Vezi, daca nu te i-au in seama scoate cutitul la ei, poate asa te vor asculta.
Chanty, fiind bebe la nastere micut, pe linga ca o sa ai o nastere mult mai usoara, dar se spune ca si copilul se va dezvolta mult mai repede, decit daca e mare.
Eu nici nu am curajul sa ma masor. Ma uita ca in aceeasi salopeta m-am dus cind am nascut-o pe Melany si am mai putut pune in ea pe cind acuma cred ca daca mai tine mult vara trebuie sa imi iau alta. Asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Fetelor, si eu vreau sa va vad pozele.

Mergi la inceput

Pai Delia da-ne adresa de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Asa-i Delia, trimite-mi un e-mail sau pune adresa pe forum si-ti "emailam" poze. Pe web ca Ileana inca nu mi-am pus poze, da' promit asa in cateva saptamani, ca acu' nu prea am timp.

Fleur, uneori instinctul iti spune tot ce vrei sa stii, dar de cele mai multe ori vrei si confirmarea, te inteleg, si eu sunt la fel. Vezi amniocenteza pe care oricum cred ca am facut-o degeaba.

Mergi la inceput

Laura ce de stele ai! Si ce galbene sunt!
Eu am reusit sa spal toate hainutele si asternuturile lui bb.Am terminat si pulovarasul...

Norocul meu este ca balaurul ma sustine si ma sprijina.Si el este revoltat de ceea ce se intampla si mi-a promis ca gaseste el o cale de rezolvare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

vad ca v-ati pus la punct cu noutatile.
vai fleur ce tampiti!eu am tratat listeria si eram in luna mult mai mica.si sa te mai lasi pe mana lor...
vreau si eu poze...pe-ale ilenei le-am vazut.dulcica mamica
ziceati de burtica?eu chiar imi fac probleme.de 2sapt burtica mea stationeaza.am 97cm si gata.desi eu ma simt ca un balon,obosesc si cd ma spal si sunt din ce in ce mai rigida.sper ca bb sa cresca si sa fie totul bine.luni merg la eco si apoi la dr si sper sa fie ok.
voi mai aveti rabdare?eu nu mai pot.atatea luni de stat mi-au mancat rabdarea!
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fleur, io sunt tare prinsa in forumul asta si am si timpul pt el, altfel de acasa ioc! Da' mai trebuie sa-i pun stop, zau, ca de cateva luni incoace tot pe el sunt, si treaba mai deloc. Azi am fost relativ cuminte, n-am mai stat tot pe internet.

Va pup ca plec acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Neatza fetelor! Si bebeilor!

Ieri am fost la eco!!! L-am vazut pe bebe!!! Are 32 saptamani si 3 zile. E deja intors cu capul in jos, ca un copil cuminte ce e . In rest, toate bune. placenta ok. lichid suficient. bebe destul de maricel pt varsta lui, are diametrul la cap 80.4 mm. :) Cam atat...

Pupicei la fete si bebei!

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bantuind eu pe forum, am vazut ca inainte de a se deschide partea a 8 a a subiectului cineva a uitat sa inchida partea a 7a, asa ca Theiuta a postat acolo intrebandu-ne daca o primim si pe ea. O primim, cum sa nu? :)))

Deci, iata lista reactualizata:

Catia - 27 septembrie - baiat(Ro)
1. Fleur - 1 octombrie - fata (Olanda)
2. Twety - 2 octombrie - fata (Ro)
3. Adameasca - 4 octombrie - baiat (Ro)
4. Theiuta - 5 octombrie (Ro)
5. Prag - 8 octombrie - baiat (Canada)
6. Monicar - 11 octombrie - fata (Japonia)
7. Chanty - 14 octombrie (Australia)
8. Marioan - 17 octombrie - baiat (Ro)
9. Cosmina - 17 octombrie
10. Melinda - 20 octombrie - fata (Ro)
11. Daiana30 - 25 octombrie - baiat (Canada)
12. Aligali - 3 noiembrie (Finlanda)
13. Julia23 - 3 noiembrie (Ro)
14. Lucia - 10 nioembrie (Ro)
15. Bubu - 20 noiembrie - baiat (Japonia)
16. Laura Takacs - 20 noiembrie - baiat (SUA)

Alcristina
Lena (Olanda)

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput