Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Of, of, Fleur, imi pare rau sa aud ca-s asa tampiti olandezii astia... Dar eu cred ca nu e cazul sa-ti faci prea multe griji, totul o sa fie bine, ai sa vezi. Data viitoare trebuie sa stii sa urli la ei de la inceput, nu?

Rabdare, rabdare, rabdare... Si fara tutun, de preferat

Si al meu bebe cred ca se chinuie sa se intoarca, ca Rose a ta.

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chanty spune:

Buna Fleur,

Am citit ce ai scris mai sus....mai firar sa fie, chiar asa de ingoranti sint olandezii? pai e mai rau ca la tzara in Romania! pai ce e cu tratamentul asta de sateni pe care ti-l dau? Scumpa mea, sa stii ca listeria e mult mai periculoasa ptr bb decit antibioticele, mai ales ca daca e nevoie primesti antibiotice mai slabe de 250cc care nu afecteaza f tare pe bb.

Rose suna chiar ca un trandafir, scumpa de ea! Sanatate ii doresc si tie si ei! Daca e sa intreb ceva pe dr meu pls spune-mi si o fac cu cea mai mare placere!

Pupici si capul sus!
C.

Mergi la inceput

Hihihi Laura, m-am bagat si eu la Ardeleni bazat pe timpul petrecut in Ardeal....sper sa nu primesc un shpitz in partea dorsala! ))))

Mergi la inceput

Azi nu mi-e mai frica de nastere.........DAR fac epidural sigur!

Asa, noutatile mele sint ca l-am vazut pe bobocel, are 1.6kg greutate, lungime nu stiu, o fatzuca f cute si se pare ca v-a avea cam 2.6kg la nastere (deci un bb mai micutz) ce sa fac daca nu vrea sa se ingrase, eu ma ingrash, bb nu! Asa de scumpic/a a fost, are o fatzuca rotunjoara, un nasuc dragalas, niste buzitze dulcici, ce mai, nu ne asteptam nici noi sa ii vedem fizionomia fetzei, ci doar un craniu acolo cum a fost pina acum (eh, surpriza si bonusul nostru!)

Pupici multi de tot!
C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Ileana,sa stii ca am urlat la ei ca sa-mi dea trimiterea dar ca trebuie sa ma mai duc si la laborator sa mai urlu si la alea...n-am stiut!Am crezut ca odata recoltate mostrele o sa le si analizeze...
Chanty este chiar asa cum spui...ca la noi la tara,in cucuietii din deal.D-aia ma si agit pt ca am citit, chiar de curand, un raspuns al dr. site-ului despre listeria si atentiona cat de periculoasa e pt bb si dupa nastere,ca necesita tratament imediat.
Dar sa stiti ca nu ma dau batuta...o s-o rezolv intr-un fel sau altul.
Mii de multumiri,
Fleur

Mergi la inceput

Fleur, n-ai de ce sa ne multumesti, suntem aici una pt cealalta. :) Fruntea sus si curaj! Urla la ele din rasputeri si rezolva problema asta! Si tine-ne la curent!
Pupici

Pupici pt parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Sa fiti sanatosi si fericiti Chanty...nu pot decat sa-mi imaginez bb tau...cred ca si tu d-abia astepti sa-l tii in brate.Nu-ti face griji cu greutatea...eu am avut la nastere 2.800 kg...cred ca din cauza asta o sa ai si o nastere usoara (ceea ce ne doresc tuturor).

Mergi la inceput

Fleur, sa nu te lasi, ca e vb de bebitzica ta! Nu stiu cum e la voi, dar la noi daca iti fac analizele tin hirtia de recomandare de la dr si daca e o pot scoate de la dosarul tau si acolo controleaza ca ai fost trimisa si pt analiza de listeria! Asa ca! sa te 'certi' si cu cele de la laborator ca nu e de gluma!

Iti tin pumnii!
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fleur, am ajuns si eu cu intarziere, Mai, sa dai cu barda in ei de cretini! Sper sa nu ai nimic totusi.

Chanty, las' canimeni nu-ti da shpitze, stai linistita!

Ileana, ti-am mai trimis niste poze.

Bebe e cumintel, se mai fatzaie el cateodata, dar cu caldura asta nu prea tare.

Va pup.

Mergi la inceput

Fetelor, am vazut si pozele voastre, Fleur, ce burtica simpatica foc ai, e la fel de mare ca a mea cred. By the way, m-am masurat in weekend si am acum 115 cm in talie. Of, of, of ce burtoi car dupa mine . Voi ce dimensiuni aveti fetelor?

Pupici pt parinti!

Mergi la inceput