Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 4
Melinda spune:
Na ca vam gasit!
Aveti un ritm in voi de sa va traiasca. Nu reusesc sa tin pasul deloc cu voi. Ma bucur cand va aud de bine si nu sunt probleme la orizont. Si noi sughitam ritmic si rar.
in we am fost la 3 ape (langa Semnic) cu cortul a fost bestial. am facut baie am innotat si am stat ca o soparla pe saltea pe apa si m-am lasat purtata de valuripe lac pana aproape de am adormit si a trebuit sa vina Dorin dupa mine. dar a fost bestial. Am fost o gasca mare care au zis ca nu sunt normala de fac baie dar eu m-am simtit super bine. si si acuma.
Intre timp am ramas cu Dorin in 2 . Cumnata mea sa mutat inapoi la Resita cu servici cu tot. sper ca se tine de treaba si nu o sa o mai vad asa de des pe la noi.
Suntem mult mai relaxati si cu multa treaba , ca de obicei.
Va pup si va urez sarcina usoara in continuare.
Mel si burica
PS aseara i-am propus la Dorin numele fetitei . A spus in principiu ii plac sa il las sa se mai gandesca dar ii plac. eu imi doresc sa o cheme Ana Victoria. Va tin la curent unde ajungem cu negocierile hihi. e frumos
Chanty spune:
Si eu, si eu.....si eu v-am gasit!
Cu greu, ca am pierdut partea a 7-a si nu o gasesc deloc.....((((
Ce faceti mamicilor scumpe?
Bobocel e tare mare banditzel deja, cum il pindim sa vedem cum misca burtica in valuri cum se rusineaza si e linistit, cum acoperim burtica cum incepe sa dea din picioruse! Miine avem ecograma de 30 de saptamini....abia asteptam sa il vedem pe bobocel!
Si-a primit inca o porecla...."cirlimitz" ca e incirligat ca un mitz (pisic) in burtica!
Pupici si bb sanatosi!
Mai am 10 saptamini.... si mi-e FRICA de nastere! (mi-e frica si de nastere cezariana si de epidural, ca fara nici nu ma gindesc ca pot face fatza)
Ceva sfaturi primesc cu inima deschisa!
C.
bubu spune:
Ileana, am auzit ca in Ro toata vara a fost teroare cu caldura. Acum se pare ca e rindul meu sa trec prin calduri. Tot ma gindesc ca acum 2 ani cind am fost mai are cu aproape 3 luni, caldurile au fost mai mari si am rezistat si acuma ma misc ca o rata.
Inca un lucru de care ma pling e vana. Stilul de vana traditional japonez e mai inalta decit cea de acasa si mai patrata. Asa ca atunci cind vreau sa ma duc sa fac dus e nasol sa imi ridic piciorul sa intru in vana, iar pe linga nu am cum sa fac, nu prea e loc.
Ieri am fost singurica la magazine si i-am luat la Brian o salopetuta, 3 body-uri si o jucarie cu care sa se jaoce cind sta pe spate.
Chanty, nu stiu ce sfat sa-ti dau, si eu am emotii cu toate ca aqm mai trecut printr-o nastere. Cind aud lumea ca zice ca toate femeile trec prin asa ceva imi vine sa i-au cimpii. Dar nu te gindi deja la nastere, mai ai timp destul. Eu cu gindul asta traiesc ca trebuie sa se termine cu bine.
Chanty spune:
Muah BUBU!
Ma bucur ca nu sint singura care nu e de acord cu generalizarea ca "toate femeile trec prin asta"......cum spui, mai e timp, insa tb sa planific dinainte toate detaliile nasterii ca sa nu am mari surprize la spital!
Merci scumpa! Deci e ok sa iti fie teama! nu pot sa fiu "barbata" pe bune!
Pupici,
Chanty si bobocel cel activ!
Laura Takacs spune:
Delia, Chanty va vazui pe Klubul Ardelenilor. Na ca sa vezi de unde sare iepurele.
In alta ordine de idei, azi ma duc cu puiu' sa-i luam lui bebe niste jucarioare, i-am zis ca-l las pe el sa le aleaga. Io am luat si niste hainute pt luni mai mari ca acuma sunt reduse la $7 si sunt din material flausat. numa' bun de vremea rece. Ieri m-am dus singura la cumparaturi da' nu m-a lasat bebe sa stau decat intr-un magazin, ca asa de tare m-a apasat pe sciatica de abia m-am tarat inapoi la masina. Apoi sunt niste calduri pe aici de-ti rogi ingerii, si umiditate de 80%. In rest bebe e activ, cand e cald trage pe dreapta.
Va pup pe toate!
Laura Takacs spune:
Chanty, io am facut epidurala, multam lui D-zeu ca s-a inventat, altfel nu stiu ce ma facem. De aceea pt mine prima nastere a fost o experienta pozitiva, si taaare minunata. Sper sa nimeresc si a doua oara asa. Acuma bineinteles ca depinde de dr, dar eu nici n-am simtit cand mi-a pus acul intre vertebre. Nu te amorteste chiar de tot, mai simti asa o presiune ca sa stii cand sa impingi. Io am vrut sa fiu ia o pauzare brava si la inceput am zis ca nu o vreau, dar pe urma l-am pus pe sotz sa cheme dr inapoi, ca nu=i chip sa suporti asa natural durerile. Cezariana sper sa nu fac, mi-e frica de mor de ea.
Laura Takacs spune:
Mai, da' ce face administratia cu noi, ce suntem minge de ping-pong, acu' eram la Prieteni, acu suntem la discutii generale. Pai hoatarati-va fratilor odata!
Lauraa spune:
Chiar asa! Ce-i cu subiectele astea aici? Cred ca se lucreaza pe site. E santier! Jucam v-ati-ascunselea
LAURA
adameasca spune:
Mai, dar ce ne mai muta oamenii asia, parca suntem tiganii cu cortul... :))
Fetelor, ce mai faceti? Stiam eu ca asa o sa fie dupa ce pleaca lumea in concediu... Nu prea se mai posteaza... Laura, Fleur, pe unde umblati? Nu ma mai lasati singura, va rog, ca mor de plictiseala. :))
Bebeii ce fac? Al meu sigur face tumbe. prietenele mele rad de el, cica croseteaza, de aia se misca toata ziua. Ii ziceau ieri sa0mi tricoteze un pulover din placenta aia, ca si asa nu mai e buna dupa nastere. :)) Niste nebune prietenele mele
O zi buna si pupici
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
Fleur spune:
Hai ca v-am gasit si eu!
Ce sa va spun fetelor!? Mor de draci si voi sunteti singurele care ma puteti intelege.Ce mi s-a-ntamplat...v-am spus ca pana la urma,cu chiu,cu vai, am reusit sa obtin trimitere pt analize de toxoplasmoza si listeria.Toxoplasmoza e negativa dar pt listeria cei de la laborator au decis ca n-are sens sa mi-o faca ca oricum chiar daca iese pozitiva antibioticile sunt mai periculoase.Si pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic...mama lor...asteptam linistita rezultatele si cine stie ce contopista decide ea in locul meu ce e bine sau nu pt mine.Sunt atat de revoltata...Nu va vine sa credeti ce se intampla aici...astia se uita la tine numai daca esti pe targa.Nu m-au ajutat cu nimic pe perioada sarcinii,nu tu analize,nu tu ecografii...NIMIC! Acum ma zbat sa obtin programare pt o ecografie ca lumea,facuta de cineva cu pregatire medicala...
Si eu ma lupt cu caldurile...la mine au devenit dureroase incheieturile mainilor si nici nu mai stiu cum e sa ai picioare si maini normale.Arsurile mai m-au lasat,doar din cand in cand ma mai apuca.Si Rose e activa,se intoarce...nu stiu ce face ea acolo...mai imi trage cate un sutulet,mai o manuta...ma loveste rau de tot in partea stanga jos de ma ia cu lesin de durere.
Si pe mine m-a apucat frica de nastere mai ales ca n-am incredere deloc in moasele lor...iar de anestezie astia nici n-au auzit...Ma rog la Dzeu ca totul sa fie bine de la natura.